Lördagar Is the Shite =)

Blev en riktig brakfrukost även denna helg, dock en sen sådan passade på att sova läääänge, Lördagar is the shite, dagen då allt som är "förbjudet" på veckorna blir lagligt, vila från träning, äta massa gott, sova länge, utnyttja hela kvällen och natten oxå om man vill =)  LOVE IT

Denna Lördag är som sagt inget undantag, sov länge, god frukost, precis lagat middag, snart kommer lite vänner över och äter, blir några glas under kvällen sen ska vi ut på  ett nyöppnat ställe ikväll!
 
Viktigt viktigt viktigt speciellt i våran sport att man inte tillåter sig att att bli fanatisk, lovar att med lite distans ibland (minst en dag i veckan) till träning och strikt kosthållning kommer resultaten som ett brev på posten! 

Varit med in this game sen -94 och sett måååånga bli fanatiska, bränna ut sig tappa glädjen och vara helt borta från träning och välmående efter bara några månader )=  .... Gör inte det misstaget, räcker vara "tuffast när det gäller" , lägg bara in fokusen när det gäller tex den timmen i gymet, då är det krig, blodigt allvar, "jag bestämmer inte vikterna lr tröttheten" , sen efter slappna av må bra o njut av livet resten av dagen, oj vad man höjer sin lägsta nivå med det tänket!!

Haft en kille här under dagen som rest många mil för hjälp med uppbyggdnas träning och tränings upplägg, hoppas du blev nöjd med din dag!  tog lite bilder och de kommer upp senare...

Lite nytt på mig från media...


...




Hoppas ni oxå njuter av eran Lördag! Har ni skött veckan är ni mer än värda lite lyx idag!
///
Ederer



Dax dra hem igen...

Varit borta ca en vecka nu och ångrar inte för en sekund att jag åkte iväg några dagar, haft riktigt mysigt varje dag med bästa sällskapet...

Var på bio igår och såg nya Wallander filmen hämnden:)


Imorgon kommer det några klienter från vårat avlånga land som vill ha hjälp med uppbyggnadsträning, måste hem och förbereda lite.
Har tagit massa bilder under veckan men inte funnits tid att uppdatera så mycket, en bildbomb kommer under söndagen=)

När man tittar ut genom fönstret vill man verkligen ha varma dagar igen, lr hur!
(bild från en skön dag i Kungsträdgården i somras, ingen stress :D...)



Ha en trevlig helg friends och glöm inte ta hand om era nära & kära !!


Tack för en otroligt fin kväll igår!  Mysigt :)))
///
Ederer

Brorsan!!!

Fortfarande On the road =)

Idag blir det ett för er kanske Ointressant inlägg (?) Men för mig betyder det mycket!

Har haft en riktigt härlig dag och jag har för första gången på fem år träffat en av mina närmsta ungdomsvänner.
En kompis som var med från starten och mina allra första trevande steg i gymvärlden... Och i övriga livet alltid stått vid min sida genom alla olika väder under stora delar av mitt liv...

Eyy brorsan, handen på hjärtat vi gjorde inte alltid de rätta valen, blev en del galet när vi var samlade allihop, men vi hade även mycket kul =))  
Grymt att sitta och prata gamla minnen idag, hur mysigt som helst att få träffa din dotter, fantastisk liten tjej!
 som vi sa åren går fort och nån flyttar hit och nån flyttar dit, kan aldrig bli som förr, men en kompis är alltid en kompis och alla minnen försvinner aldrig!

Vänner som alltid ställer upp i alla lägen utan egen vinning, baktanke lr utan att begära saker tillbaka växer inte på träd... Du är en grym vän, stolt att ha dig som vän Goran!


Och du mannen... Inte fem år till innan vi ses igen!!!


Hur mysigt som helst att få träffa din dotter, fantastiskt fin liten tjej!!!




Hoppar över träningen idag! Haft en perfekt dag trots vila =) ... Vet redan nu att kvällen kommer bli minst lika perfekt som dagen :D
///
Ederer


Guardian Angel...

Inget speciellt att säga idag, haft några sköna dagar,jobbat lite,  tränat, slöat, träffat folk som gör mig glad, kollade igår på en skit film som på något sätt blev riktigt bra ändå :)
Funderar på att köpa två semlor och fuska lite idag innan träningen =) .. Tar det lungt, ingen stress hos mig, en dag i taget ... Carpè diem!


Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel...




(Har lite nya bilder i kameran så här långt från mina dagar on the road, ska inte hem till sthlm än så det kommer uppdateringar ikväll om jag hinner.. )


Som längst ett telefon samtal bort...
///
Ederer

Time for a roadtrip =)

Väskan är packad och klar, dax att ge sig ut i vårat avlånga land ett par dagar!  Tar med kameran får vi se vad som fastnar på bild =)

Förövrigt kört första benpasset idag sen tävlingen (mina ben behövde vila efter all kardio osv) tog det relativt lungt, men fick en grym kontakt och pump! Hoppas man kan gå imorgon :P





Hoppas ni har en skööön söndag!!!

Vi ses som vanligt under veckan :)
///
Ederer



Extra träning :)

Lite bilder från dagens träning! Blev ett extra ryggpass för att kunna få ner kvällens goda middag=)
Provade lite chins för första gången på väldigt länge och klarade 21st vilket jag e ganska nöjd med faktiskt på en vikt runt 100kg  :P, men blev besegrad av övriga som lyckades göra 1reps mer... Men det kan jag leva med hahaha :D













Nyss ätit en grymt god middag! Dax för efterrätt iform av cheesecake nu =) Det var min Lördag det, varken mer lr mindre, varför komplicera saker =)
///
Ederer

Extra kcal :)

Tjuvstartade "ätardagen" lite igår kväll med att boka en soffa på nysatsande Scandic Malmen och ta några drinkar och öl,är man ute efter extra kalorier så är det ett bra sätt att få dem....

Haha skojar!!! men ibland kan det vara riktigt trevligt att ta ett glas och sitta o snacka lite =)



Underbart härliga vänner som man har så var man bjuden på grym frukost imorse, vem behöver hotelfrukost när man har såna vänner??? ==))) , satt någon timme och pratade om allt från Bodybuilding till djuphavsdykare =)
Fredrik tyckte vi skulle dra till Alaska, göra lätta pengar genom att köra tuuunga lastbilar över isen,då undrar jag!  finns det gym där?? hahahah :)  Humöret på topp idag trots trist väder!





Tack för frukosten Annika =)




Tänkt vila idag men kan man fylla på med extra kcal kan man även fylla på med extra träning, rygg får det bli :)

Ha en fortsatt skön Lördag vänner! 
///
Ederer

Planet Fitness =)

För variationens skull har vi börjat åka runt lite bland gymen, kul prova nytt, träffa likasinnade osv...

Blev under förra året inbjuden av olika gymägare osv att komma o träna lite men orken svek mig då)= men nu är orken på topp och det känns kul att åka runt lite, tur man bor i "rätt stad" för här finns gym överallt!!!

Idag blev det Planet fitness på Norrtull dit vi blivit inbjudna av Jontan för ett pass!
/www.planetfitness.se

Jag körde ett armpass, fick order av Fredrik att sluta messa med mobilen och dra igång passet=) Blev ett bra pass när mobilen åkt ner i fickan =) ...
Jonatan som siktar på Luciapokalen`s tungviktsklass för juniorer körde ett bröst pass!










Några har undrat hur ett tränings upplägg kan se ut för en vecka, jag har de senaste månaderna kört mycket på känn och inte haft något speciellt schema....

 Men just nu ser det ut såhär!

*Dag 1 bröst och triceps (triceps högreps och inte till absolut failure)
*Dag 2 Rygg och biceps ( biceps högreps och inte till absolut failure)
*Dag 3 Ben och vader
*Dag 4 Axlar och mage
*Dag 5 Armar och vader

*Vilar Lördagar och söndagar.


Små dietat (utan kardio) sen i måndags och har tappat 5kg under veckan, måste erkänna att jag varit riktigt hungrig och sugen på sötsaker hela tiden, men hållt matschemat till punkt o pricka vilket ska belönas med en ätardag imorgon... kl.10.00 är jag bjuden på frukost hos några vänner som lovat nybakt bröd, pannkakor osv osv , även bjuden på middag senare på dagen, Lördagar e bästa dagen utan tvekan!!!

Får lägga mig tidigt ikväll så det snabbare blir lördag :D
///
Ederer

Må Bättre :)

Regn, snö, blask... Allt på samma gång...

 Antingen stänger man in sig, letar saker att få ångest över lr så låtsas man som solen skinner ute, tar på sig träningskläderna, drar till gymet och tränar som om det var posedown på beachen direkt efter passet haha=))
IT`S ALL IN YOUR MIND =)))


Kan det bli mer passande att gymet jag tränar på heter... MÅ BÄTTRE ...Så inga ursäkter för dåligt väder här inte =)

Lite pics från kvällen...
Börjar känna mig laddad igen och styrkan kommer mer och mer,skön känsla!  har de senaste veckorna kört repet på låten jag la ut i några inlägg ner Never Again den låten är grym;)

Började med trapz och vi jobbade oss upp till 280kg i sista setet...

(här ett mellan set på 240kg)






Träffade på Petra Lundin
som precis som sin man kör med hög intensitet och högt tempo i sina pass, tror knappt hon vilar mellan seten... Verkar fungera... för ojojoj vilken bra form hon håller!!!  Petra som på pappret är 40+ , men kan lova hon spöar de flesta 25-åringarna i detta landet =)))


P-A Andersson
Svensk overall mästare -05 (Petras man) var också där denna dag och som vanligt tar han i som om det är sista gången han får chansen att träna :D och fast han lagt posebyxorna på hyllan och "motionstränar" så håller han en form som är riktigt grym!!!


Chefen pratar lite med mig och Annika efter passet, vi kom fram till att vi nog är lika hungriga alla tre, jag dietar inför fotning, Annika o P-A inför beach -09 hahaha =))





Vaknat av mysiga mess både igår & idag, bästa starten på dagarna :)
///
Ederer

Hittade den ===)))

Blir ett kort inlägg...
 
Ni som följer min blogg vet att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag åt upp tio semlor på rad efter min tävling -07 =)  Hittade en bild där jag kommit ca halv vägs hahaha :) skrattar för efter den tävlingen fanns det inget stopp. åt . åt. åt och åt ALLT JAG KOM ÖVER :P , vilket resulterade i en viktuppgång på ca 30kg på lite drygt en vecka...

INTE nyttigt för hälsan!!! Tur man blir klokare med åren och efter lucia -08 har jag endast gått upp 7kg!


Klicka på bilden för en större version    Namn:	sista passet 075.jpg  Visningar:	630  Storlek:	24.0 KB  ID:	25349


(Minns att innan jag la ut den bilden i min dåvarande journal på Body så drog jag en censur på tröjan! det var min dåvarande sponsor Ultimate Nutritions logga på den... Kanske inte bästa reklamen att sitta där och äta som en gris i deras tröja hahahaha :D )


Ska iväg och träna på flex Gym i Hagsätra om en timme med min Kompis Luis, tar med kameran får vi se om det finns tid för några pics, jag kommer få ta i för hans dagsvikt ligger på runt 120kg tror jag, kommer bli tuuuungt =)

Later friends!
///
Ederer



Sunday in the gym :)

Tvunget att bränna bort Lördagens kalorier, tiden var satt till 16.00 och det var ett stort gäng med halvångest från lördagen som klev in på gymet hahaha :D


Julia var ivrigast in :D




När min vapendragare fredrik är med blir det alltid några extra reps, dax börja köra ihop igen på riktigt som under min diet, lr vad säger du ;)



Precis när Julia, jag och övriga gänget var klara...


...Dök P-A Andersson upp och drog igång ett vadpass "på liv & död" , grym intensitet håller han den gode P-A , jag brukar säga till honom "Du är ingen vanlig man inte" ==)))  ...Men positivt menat såklart!



Ha en mysig söndag kväll! Här blir det hyra film och soffan med en filt :)
///
Ederer

Saturday Night!

Kvällen hitills efter Gym dagen på Form har sett ut såhär! Trevligt Restaurang besök, goda drinkar hos Annika, förfest på Gärdet och sen är en krogrunda på Spybar bokad...

Några pics...

Grym service... Sånt tackar man aldrig nej till ;)


Jonatan som vann fysikronden på Decembercupen AF -08!
(med en prottedrink :P i väntan på taxin  )


Julia har beställt ett ryggpass imorgon!
så ja får ta det lungt med mina "protein drinkar" ikväll ===))




 ( blogg.se har krånglat så jag vet inte när detta inlägg kommer publiceras??) Meeeen Daaaax Dra Vidare :) 

Återkommer med bilder från utgången imorgon :) 

Inte haft dator på en vecka)=  Men ska svara på alla kommerntarer  från tidigare inlägg imorgon!


Hoppas ni oxå haft en lyckad dag :)
///
Ederer

(i) Form på en Lördag :)

Tillbringat större delen av dagen på gymet  FORM i Knivsta på deras dag :) Vill ge ett extra tack till Form`s Victor sjövall för din inbjudan till mig, hade en väldigt trevlig dag!

För det första så var det ett riktigt trevligt litet gym som även hade en restaurang del som är den absolut finaste, mest välfyllda och välsmakande jag någonsin sett på ett gym i hela mitt liv!! 
Hur många gym kan tex stoltsera med heltidsanställda kockar, ingen vad jag vet? men Form kan!!!

Åt en riktigt god "byggarburgare" som den hette :D



Jag hade Trevligt sällskap av vännen Julia :)


Delar av restaurang/cafè delen!


Dagen rullade på i en snabb fart med, föreläsningar och tävlingar!  Den föreläsningen som isärklass var populärast var Anders Granheims , fullsatt till sista plats!




Blev även bjuden att komma och träna ett pass på Form framöver vilket jag självklart ska göra!

Här med gymets super trevliga Personliga tränare,  Daniel Sundkvist!

Daniel och jag bestämde att han inom kort ska komma och hälsa på mig, prata träningsupplägg och prova på ett träningspass på det viset jag tränar, SKA BLI KUL :)



TACK! för en Perfekt Lördag i träningens tecken :)
///
Ederer

Kloka ord ;)...

Victor Martinez sa ett par riktigt kloka ord som fler borde ta efter ...

"NEVER SACRIFICE FORM FOR WEIGHTS" ...


Något som är fruktansvärt sant! Rätt utförande är alltid viktigare än att kasta runt tuunga vikter!
Många unga ivriga verkar börja i fel ände, ska ha de dyraste supermegaheavygainermassfuel kosttillskotten och tror att det är det som är hjärtat av träning... FEL!!!

Ett tips till alla ni som är nya, unga, ivriga på att "gymma" och bygga muskler, ta det lungt och börja i rätt ände, att lära sig ett perfekt utförande på övningen med en vikt som man klarar av slår allt!

Din muskel skiter i om du tar "dubbelt så tungt som killen bredvid" och gör fel, men den känner om du gör rätt och blodet strömmar dit du vill, pumpen kommer och tillslut gör det så ont så du måste släppa ner vikten, grattis du har lämnat egot hemma, gjort ett perfekt utförande.... din kropp har inget val än att växa....  BRA VAAAA :D


Lite bilder från kvällens pass.... Pump, Svett och massa kärlek till träning =)



  
  


Kanske fyller på med fler bilder imorgon, blogg.se har krånglat klart med mig för idag!!! men ingen fara på taket, lyxproblem lr hur hahaha :)

Sovdax nu...Kraam =)
///
Ederer


Semlor överallt ;)

Fick en trevlig inbjudan på mail igår av Wictor sjövall... Citerar några rader

"
Hej Johan!

Är allt väl med dig? ser ditt namn överallt så ja har förstått att de går bra me fysiken å så, kul!
vet inte om du uppmärksammat att vi har gymdag på gymmet som jag jobbar på på lördag.hur som, här får du en speciell personlig inbjudan av mig!  vore sjukt kul om du ville komma, kul med lite kända och ödmjuka ansikten som du. kommer å va chins å dipstävling, åsså blir de föreläsning me anders granheim m.m..

Hoppas vi ses! "

Tack Wictor och jag Kommer självklart!



Ikväll blir det åka av på gymet kan jag lova, har en känsla i kroppen som är svår att beskriva...



Låt i mp3 Under passet...





Tar med kameran och bilder från passet kommer senare ikväll! Längesen nu...



F*n vad jag ser semlor överallt blir tokig, älskar dem, åt tio st på rad efter min tävling -07 (finns på bild ska se om jag hittar den!)
Lördag får det bli ett par ;)
///
Ederer

Sweden Grand prix !

Vaknade ganska tidigt idag och övriga sov, fick lite tid över innan det är dags att börja packa för hemfärd, tog mig lite tid som jag oftast inte har och kollade runt lite på olika bloggar, forum, hemsidor osv...

Det som var extra kul var att väldigt många verkar vara i full gång med att dieta inför den nya tävlingen Sweden Grand Prix!
Kan ärligt säga att jag var fruktansvärt sugen på att delta i den tävlingen, visa vad jag kan när allt stämmer hela vägen fram (slipper magsår osv) men efter att ha pratat med både Team leader Roger och coach P-A så är vi överens om att vänta, då det inte ligger rätt i tiden för mig.

Tycker alla som tävlar borde ha som mål att göra någon liten förbättring mellan varje scen, vilket jag inte hade hunnit nu, så jag kommer bänka mig i vadpressen och liggande lårcurl det närmsta halvåret istället :)

Får helt enkelt vänta lite till med att sy upp nya posebyxor :P



Men...
Jag kommer självklart åka och titta på tävlingarna, sitta i publiken med en choklad bar efter en god hotelfrukost och titta på delar av europa eliten funkar det oxå :)



En liten
(för mig alla fall) motivations höjare på den "okrönte kungen" , som jag sagt tidigare är han en av få som verkligen imponerar på mig , kanske bara för vi är lika gamla haha:) ,Nej men seriöst en genomtänkt , framgångsrik, ödmjuk människa, alltid de rätta svaren och med en fantastisk inre drivkraft att nå sina uppsatta mål, GRYMT!!

 


Vill passa på att tacka för att det är så många som följer min blogg, kan inte själv förstå vart alla kommer ifrån:) fler och fler för varje dag... Väldigt, väldigt kul!!!


Ni som älskar träning men bor lite längre bort, vi ses på sweden Grand prix om inte förr :)
///
Ederer

Träning Utomlands!

Som alltid när man är på semester blir det lite extra kcal, handen på hjärtat lika för er lr hur?! :) 

Från måndag är det full diet igen inför en fotning som ska bli av om bara några veckor, har ingen lust att börja från noll (fet) då så försöker ha ett bra vardagstänk när det gäller maten, men som sagt när man är utomlands vill man och ska man njuta:) 
Har därför klämt in ett gym pass följt av 30min kardio varje dag för att alla fall försöka undvika den där nollpunkten :)

Tog några bilder idag med en halvtaskig mobilkamera, ett riktigt bra gym som har allt, man blir lite som ett barn som fått nya leksaker när man får testa massa nya kvalitativa maskiner, lätt det kanske blir en övning för mycket per muskelgrupp när man ser yterliggare en maskin stå där o läska en hahahaha :)

Friday Training On The Road !


   

  

...Och om någon vill filma en lr ta en bild är det bara att le & dra en pose:)

från i Onsdags)



Trevlig helg! Nu ska vi ut och fylla på med mer kcal :)
///
Ederer


Nattlig förfrågan :)

Fick precis se att jag fått mail av en Martina efter senaste inlägget där det undras om jag inte har nån bild på mig "i den röda bilen".... Vet jag lagt upp några sådana tidigare, men kan såklart lägga upp en till :)


En bild i röda bilen :)...





Låt i bilen :)




Sov gott friends!
///
Ederer

Allt & Inget :)

Inte hemma för tillfället därav de uteblivna uppdateringarna....Utomlands!

Fullt kamera minne dock så här kommer en "kameratömmning" på allt och inget =)

Posedown på Luciapokalen...


Tröjan av hos Better Bodies :)


Gladast :D ...Uppträder, delar ut Kondomer och GG Bars på Inne krog ;)



Sommarkväll påväg mot Kungsträdgården...


Hade min egen Loge när jag var prisutdelare på MTG Awards Galan :)


Precis signat med Chefen för ett annat evenemang...


Behinde the scenes från fotning...

Kallt ute så viktigt att värma upp hehe =)




Formkoll och en prov fotning...




Leker lite på Nyår... Life should always be fun :)




Sådär nu kan jag radera allt i kameran :)


Vi ses när jag kommer hem igen! tills dess KÖR HÅRT!!!!!!!!!


///
Ederer


Invigning av Gymgrossisten butik!

Många trotsade kylan och folk kom & gick hela tiden för att ta en titt på Gymgrossistens nya butik på sveavägen!

Riktigt snygg butik, super modern och allt det bästa inom kosttillskotts världen fanns där!!!!!

Tyvärr dog batteriet i kameran men lite bilder hann jag få med innan!



Roger Svensson, Butiksägare, pratar med kunder...






Några på bara lokalen innan folket kom!


GRATTIS ROGER FÖR NU ÄR DU ÄGARE AV SVERIGES FRÄSCHASTE  KOSTTILLSKOTTS BUTIK!!!!


NI som inte hann dit idag får ta en sväng förbi en annan dag :) Ni kommer inte bli besvikna!!!


Har varit sjuk hela veckan därför ingen träning lr passbilder som jag lovat, men kommer så fort jag blir frisk!


Som jag skrev i tidigare inlägg fick jag en riktigt givande dag idag!
///
Ederer


"Fick en tänkvärd fråga idag" ...

Har idag träffat en helt fantastisk liten kämpe som utan tvekan utstrålade mer stryka än finalfältet i världens starkaste man!!!

När han var sex år hade han varit med om en olycka, blivit påkörd när han var ute och cyklade. Efter månader på sjukhus fick han återvända hem igen, helt förlamad från midjan och neråt, och med en svår hjärnskada. Jag hade lite svårt att förstå allt han sa men hans assistent hjälpte till...

Han berättade att hans favorit tidning var Body och att han efter att ha läst ett reportage om mig i tidningen där min blogg stått länkad,  varje dag innan läggdags med hjälp av sin assistent läser min blogg.
Hans stora dröm var att en dag få vara en bodybuilder, han berättade att på hans skola hade de speciella redskap som han kunde träna i...

Efter att vi pratat en stund skulle de gå vidare,  då frågade han mig...

Johan! Tror du att jag någon gång kommer kommer bli en Bodybuilder? det tror inte jag för folk har sagt till mig att jag aldrig kommer kunna bli nån Bodybuilder )=...


Jag svarade...

Du gillar muskler, du följer träningsbloggar, du läser träningstidningar, du älskar att träna...


DU ÄR EN BODYBUILDER!!!!  Precis lika mycket Bodybuilder som mig:)


Sant, lr hur!!
Vem bestämmer vem som är en "bodybuilder"? i min värld, ingen!
Vem har rätten att placerar andra människor i "fack"? i min värld ingen! 
Vem har rätten att bestämma en annan människas begränsningar? i min värld ingen!

Are we human or are we dancers?
 

Dagen fick mig att tänka på en vän till mig som också var positiv och kämpade grymt trots sin livssituation!
Tänker på dig ibland lille Buddy :)



Så till alla ni som inte fattat vad det handlar om...
Sätt gärna dina egna begränsningar, men låt andra få bestämma sina sjäv!
///
Ederer


NY GYMGROSSISTEN BUTIK!!!

Missa inte invigningen av Gymgrossistens nya butik här i Stockholm på Sveavägen136  imorgon Lördag kl. 11.00 !! 



Massa happenings, aktiviteter, erbjudanden och smakprov. Dessutom föreläsning om kosthållning!

Jag har varit där och tittat när de byggde och fixade iordning den, kommer bli riktigt snyggt, mycket större än den gamla butiken, de har även förutom den kompletta kosttillskotts delen utökat med en klädavdelning!


Alla ni tränings intresserade i och runt Stockholm ni kommer väl  11.00 öppnar de!!!

Vi Ses där :)

///
Ederer


Lyckat Nyårsfirande!!!

Blev en riktig helkväll igår med ett hus fullt av trevliga & glada människor :) 
Fick alltså en perfekt start på nya året! och det heter ju att man ska "höja sin lägsta nivå" hela tiden, med den fina starten på året och det ordspråket i skallen kan ju inte detta år bli mer än .... SUCCÈ .... 2009 Kommer bli bästa året!!!


När det är nått jag vill ha framför mig kan min tunga bli lång, hur lång som helst ;)


Har fullt med bilder från kvällen jag kommer fylla på med senare, en del riktigt gaaalna :)



Tack Paret Frykman och alla andra för en fin kväll!! 
///
Ederer

RSS 2.0