Träningspartner! vara lr icke vara? =)

Vad tycker ni?  Visst kan det vara grymt bra att ha en likasinnad och lika motiverad person vid sin sida genom alla tuffa träningspass som hjälper dig de sista onda repsen du inte klarat själv och som puschar på dig när du har en jobbig dag!

Men...

Hur ofta lyckas man hitta den ultimata träningspartnern? som är beredd att ge precis så mycket som du själv vid varje pass? som passar tider och som inte "blir trött i soffan" och ringer återbud 10min innan passet?

Och...

Även om du har den ultimata partnern! Hur blir det när han/ hon är sjuk lr inte kommer ifrån till ett pass? Blir du vilsen och tappar tempo då lr rent av stannar hemma du oxå?


Jag har nog både haft bra tränings kompisar och även den andra sorten som inte "orkat hela vägen" , även den "bra partnern" har påverkat mig negativt, minns att jag förr kunde känna mig "beroende" och tappade lusten när min polare uteblev...

Har sen många år bestämt mig att jag inte ska vara beroende av någon i gymet, tränar mina tänkta tider, Do It My Way helt enkelt och om någon vill hänga med på ett pass är det såklart kul och oftast bara en fördel !

När det passar för båda kör ja alltid med Fredrik =)


MIn Fråga till er!   Träningspartner? Vara lr icke vara ? Lite kul att se vad ni tycker =)En bild på mig från gårdagens pass, blev inbjuden till City Gym i Västerås, så vi åkte ner för ett pass.. Tack för titten!
Glöm inte svara på dagens fråga =)
///
Ederer

offseason träning igång :)

Som jag skrev tidigare var det dax att dra igång offseason träningen på allvar  förra veckan! Och ljuger man för sig själv finns det inget kvar, lr hur!!! Så nu är jag igång som jag lovat mig själv...

Första passen  när man drar igång igen är inte så roliga, känns lite vingligt, kontakten med muskeln blir inte den bästa och h*lvete vilken träningsvärk jag haft, stel som en pinne minst sagt, har dock pinat mig igenom de värsta passen och nu är det dax att ta igen förlorade kilon!

Har en "plan" och den är att i varje pass börja med en tuuuuung basövning och max 5-6 reps per set med en längre vila mellan seten för att under övriga övningar mata in massa blod med reps upp till 15 och kort vila mellan seten...

Tycker det funkar bra! genom första tuuuunga övningen koncentrerar man mycket blod till den muskeln som ska tränas och sen fyller man bara på tills bristningsgränsen i övriga övningar med massa reps... Prova och se vad ni tycker!


Måndag kväll, love to be back in the gym :D

P-A Andersson höll i en fullsatt föreläsning under kvällen!!!
 
Jag tror P-A lärt mig de mesta och viktigaste av all sin kunskap så jag stannade i som sagt kvar i gymet, men vet att hans föreläsning var lyckad för folket satt kvar i flera timmar!   Ett tips till er som vill ha bra föreläsare om kost och träning, Ingen i detta land kan mer än P-A och han förmedlar det på ett bra och enkelt sätt så att alla kan förstå!  www.personligtranare.net
Ska ladda upp med lite torsk och broccoli nu, sen iväg till Gymet för ett pass Axlar!

Nu kööööööööööör vi ;)
///
Ederer


GET HEAVY!!!

Har bestämt mig.... gör det ni med... sätt upp ett mål och vik inte för något efter vägen...

 Mitt största mål detta år är satt utanför gymet och jag har bestämt att det kommer gå före allt annat i livet, men inget är gratis och jag ska visa att jag är värd det först såklart...

som tur är behöver det ena inte utesluta det andra och min offseason -09 är äntligen igång med full fokus....

Time to get heavy!!!
Låt i mp3 under gym timmen ! så jag inte glömmer bort varför jag gick dit :)
Get Heavy...

Aldrig varit mer säker på vad jag vill och vilka mål som ska uppnås, stark känsla inom mig...


IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN MAKE IT ...
///
Ederer

Imorgon är det dax =)

...Att som jag sagt tidigare på allvar inleda tränings året 2009!
ska dock inte ändra så värst mycket på maten och kommer inte "bulka" massa som förr om åren, för f*n va jag måste slita när det ska av igen =) 

Har blivit en del skräpmat sista tiden, fick en "max nojja" förra veckan och kunde inte få den ur skallen så det blev en tur mitt inatten, men väl framme vid max fick jag beslutsångest och min "max nojja" slutade med en macdrive på Macdonalds haha, glömde ketchupen så fick hoppa in på sibylla för en klick ketchup... haha så max nojjan blev allt annat än just Max, snabba vändningar i livet =)

Ska "bara" börja ge järnet på gymet igen med bra mat i kroppen och jag hoppas grabbarna på gymet är redo att piska mig rejält för nu ska främst vaderna och baklåren växa... Jag är redo ... Som "rocky balboa`s coach sa- No pain no pain ;)

Hoppas även på massa kul utanför gymet detta år, jag ställer upp på det mesta, så behöver ni nån som poserar lite osv osv osv bara hör av er =)

Min vän "holge" sa tidigare idag att en del 2 är på g inom kort... kul =)Imorgon kör vi igen... full fart ===))
///
Ederer

On the road again =)

Som vanligt är jag ute och reser lite i vårat avlånga land, tänkte köra ett pass på BTB GYM imorgon, längesen jag var där så ska bli kul =)

Fler Bilder från min lilla trip kommer upp under helgen...

Friday night... Funlight is the shite ;)
Trevlig helg & Jag önskar er en fin alla hjärtansdag imorgon!
Ses snart igen :)
///
Ederer

Dax börja jobba upp mina svagheter :)

Ja nu har det blivit dax att gå in i den riktiga off season träningen och höja lägsta nivån inför framtiden, suttit och sytt ihop ett nytt schema både för maten och träningen!

Jag har kört mina fem pass i veckan sen förra tävlingen men utan den riktiga gnistan, iofs medvetet för jag vet att min kropp och själ behövde vila upp sig lite, men nu har jag kört halvhjärtat i ca två månader så nu är det dax... Helhjärtat igen och det gäller allt i livet!

Från måndag är det träning tills stjärnorna kommer igen... Och när de kommer... 3reps till =)


Som tur är handlar bodybuilding inte om att enbart vara störst för då hade jag kunnat lagt ner direkt =) Det är en visuell sport och det gäller att lura ögat med en bra form, snygga linjer och en välutvecklad fysik!

Sen en sak till som är säkert är att allt i livet är relativt
..
Finns alltid någon med större armar, snyggare kläder, snyggare lägenhet, snabbare bil, mer pengar på kontot osv osv.. något man måste acceptera annars kan det bli jobbigt att leva asså :)
 Bästa är att påverka det man kan, sig själv , bli en så bra människa man bara kan på alla plan och sen le och va nöjd!

Som sagt allt är relativt, en del tycker säkert att jag är "grov" med mina 100kg! men som jag skrev innan finns alltid någon som är större... Här med min vän tungviktaren Daniel Gustavsson på ca 130kg :)


Ni förstår vad jag menar... Påverka det ni kan... Er själva...Ska som sagt fortsätta jobba hårt med ALLA mina svagheter, inte bara de i gymet..
///
Ederer

Idag vill jag bara...

Tacka alla ni som följer min blogg, tack för allt stöd och alla schyssta ord, jag är både glad och stolt att ni fortsätter att följa min resa under -09 ...

Vill även tacka alla nära & kära för att ni finns
, kan inte med ord beskriva hur glad jag är över det, anledningen till att jag skriver det, är för att ni aldrig ska tro att jag tar er förgivet, ni betyder massor och jag är stolt att ni finns i mitt liv...
" When you trapped and there`s just no key and you can`t breathe, I breathe for you... "

Glad att NI finns :)
///
Ederer

Vinter =)

Ställde upp och tog lite bilder till en fotograf som behövde lite material att jobba med...

Kan va kul med lite påklätt ibland oxå hahaha ;)  Unnade mig  en varm kopp choklad med massa grädde och en stoor bulle efter, off season funkar, räcker att dieta när man måste :D


På tal om "Unna"... Tycker det är skrämmande att så många, allt för många oftast yngre förmågor man möter blir totalt fanatiska och blockerade från omvärlden,  det brukar börja med att "de petar i maten" och innan de ens själva fattade vad som hände har månaderna gått och kvar på tallriken ligger ett salladsblad...
Grattis! ni fick en ådra på armen men glömde bort livet med en halvdöd hjärna utan näring...

Kom igen nu bättre kan ni!

Tänk till lite? för det första lever man bara en gång, livet går inte i repris och dagar man förlorat går inte att ta igen!
Klart att man mår bättre med en sund kost! men en sund kost innebär inte att sluta äta och räkna allt i kcal, skulle personligen aldrig gå runt och vara hungrig om jag inte måste!!!

Ett råd från mig!
Börja leva istället! träna, ät mat, skratta och må bra!  Låt aldrig ångesten lr "mode grejen" att man ska nolla kolhydraterna ta över... Då är det verkligen dax att stanna upp och tänka efter! Alltid viktigast att man mår bra!!!

" jag är övertygad om att ångesten att ligga på dödsbädden och inte gjort det man vill & vågat levt  är större än glädjen att ligga där nollad på fett% med en rutmage och veta att man missade alla goda saker i livet"


Så ni unga som vill ge er in i bodybuilding lifestyle! allt är inte svart lr vitt ... man kan må bra även som bodybuilder och oavsett vad mår man aldrig bra när man känner tvång, ångest lr är fanatisk!   Ta det cool :D  Det är absolut inte hela världen om det kanske blir lasagne till lunch och en semla till fikat fast det är Torsdag =)


 Vinter - 09
(kommer fler bilder senare..)Bara för man tränar på gym behöver man inte stänga ute allt det goda i livet, tänk på det!
///
Ederer

GYMGROSSISTEN!

Ni glömmer väl inte att titta in på www.gymgrossisten.com  Fullt med nya erbjudanden! 
Ska sjäv ta hem lite produkter från Gymgrossisten!

* Vitargo
* Whey 100
* Omega-3
* zma
* amino rush
* Blaze extreme
* och den roligaset produkten av dem alla Plasmajet!!!
säger aldrig något jag inte kan stå för lr har testat själv, den är grymt bra som en innan träning produkt, man ska ta den ca en timme innan passet för tryck och pump, lovar den funkar sjuuuukt bra, aldrig varit med om bättre pump och kontakt med muskeln som när jag tagit Plasmajet!!

Jag med Star Nutritions duktiga och väldigt trevliga produktutvecklare Anna Paulie!Dagens tips är alltså att prova Plasmajet, den är grym, LOVAR!!!
///
Ederer

Posing by night ===)

Blev återigen en grymt lyckad Lördag med god mat, trevligt sällskap och massa skratt :)  Provade blanda olika drinkar fram till midnatt och även de blev lyckade :D  , avslutade kvällen med en soft utgång på krogen!

Jag har tidigare uppträtt på stället och poserat så när club chefen fick se mig undrade han om jag inte kunde dra lite posing bara för skojs skull, haha gaaalet! tvekade lite men tänkte va f*n kan jag väl göra.. Om... Drinkarna e gratis under kvällen hahaha :) It was a deal :P

Some pics...

Gratis drinkar som sagt, tyvärr utan protein hahaha men det funkar ändå en lördag ==)


En trevlig kille som sa han följde min blogg =)


Party on :D


Som sagt... Gjorde som club chefen ville och drog några poser,  formen är som den är, men vem bryr sig en lördag hahaha och man får vä stå för hur man ser ut :D , TACK för drinkarna btw =)Om det  oftast är tempo på lördagarna är söndagarna raka motsatsen, ska träna lite i eftermiddag sen får det bli nån bra film i soffan ikväll!

Även söndagar har sin charm! letar man ordentligt kan man nog hitta något bra i alla dagar, lätt leva då =)
///
Ederer


RSS 2.0