Fredags Armar!

Håll med om att det ALLTID finns minst en gång per dag som man verkligen är sugen på att träna, den känslan kan komma över en när som helst, vid frukosten, på väg till jobbet, i duschen lr kanske på fiket...Men sällan när det verkligen är dags för gymet...För mig kom känslan imorse när jag stod i duschen och hade precis slagit på musik..

-- F.n va jag vill lyfta sönder varje fiber i armarna tänkte jag och man riktigt kände hur huden "krullade" sig av adrenalin!!! ..Men det värsta var att det va ca 8timmar kvar till träning)=

När det väl hade gått åtta timmar och det var dax att ta t-banan till gymet va ja mest trött och hade nog helst viljat ligga kvar i soffan o kolla på TV=)  
...Men väl inne i gymet såg jag P-A och en av hans klienter köra stenhårt triceps

och tänkte --kan de kan jag!!!  


Sen när man jobbat sig igenom det första halvkalla setet kliver man in i sig själv och kärleken till vikterna tar över, sen innan man vet ordet av har den där timmen gått och man har lyckats pressa skiten ur sig själv ytterliggare än dag=)) En häftig känsla, lr hur!!!?

Some pics...
image253
image250
image251

image252

sen kom jag hem och tittade in i min journal på BODY.se , och höll på att trilla av stolen ärligt talat, hade fått ett "mail" som gjorde mig riktigt riktigt glad=)) , det är såna ord som får en att vilja kämpa ännu mer och verkligen ge allt... Du ska veta att dina ord verkligen gjorde mig varm inombords, TACK SÅ HEMSKT MYCKET!!!!


Delar med mig av delar i mailet
(då det va riktigt låååångt)



"Du inspirerar folk medans du inspirerar dig själv. Du kämpar själv hårt och får, genom ditt bevisade krigarhjärta, andra att lyfta på röven och ge sig iväg även fast de djupt inne inte orkar. I och med detta så inspirerar du DIREKT.

Du sliter som ett djur, en riktig best. Du skryter aldrig, du är ödmjuk och du bevisar VERKLIGEN att sånt beteende betalar av sig i slutändan. Du har nu fått plats i tidningen BODY och jag kan inte tänka mig en kämparhistoria som passat bättre, ärligt.
Johan, det är sjukt, när man som person kan tänka att folk går runt och tänker på en när man tränar i gymmet. Jag ger sällan cred till någon, överhuvudtaget. Eller... när jag ger cred så är det mest för att va snäll och egentligen så menar jag det inte. Jag tänkte dock på DIG och inte Yates när jag va i gymmet. DIG och inte en professionell Mr. Olympia vinnare.
Ta åt dig av allting här, din ödmjuka inställning gör dig värd att suga åt dig all praise du hittar.
Du är så grym så jag ska nämna en gnutta om dig i min dagbok också, vilket är höjden av praise."




Vissa dagar ler man extra mycket=)=)=) tack för ALLA positva inlägg i min journal på Body!!
/// Ederer

BEN!

Riktigt kul att träna ben just nu, går bara bättre o bättre för varje pass, vikterna och repsen ökar stadigt vid varje pass, kul =)

Kvällens pass:

Benspark 6set trippeldropp började på fullt mag
Benpress 6set  20reps
Hacklift 3set 20reps
benspark 3set 20 reps -körde ur det sista ur framsida ben!

Baksida lår liggande lårcurl 5set med ett dropp


Extra kul att Sofia hängde med bra med massa dropp och högt tempo!!!

Ingen massage inplanerad imorgon, kommer därför att lägga in ett extra axel pass + vader

image245
image246

image248

image249



Efterträning drink sen stretching
image247



SOV GOTT=)
///
Ederer

GYMGROSSISTEN!

Nyss hemkomen efter ett besök hos mina sponsorer, alltid lika givande att hämta ut kvalitativa produkter!! , nu är åter skafferiet fyllt med bra protein, vitargo, Blaze, Cla och Zma... "bränslet" på plats så bara fortsätta att gasa på i full fart i rätt riktning!

image243

image244




Kyckling & ris nån timmes vila NU ... sen benträning!

///
Ederer

Måste få...

Tacka för alla mail, Pm och mess från alla ni som skrivit att ni tyckte det var kul att läsa om mig i senaste BODY, det betyder jättemycket verkligen!!!  TACK ALLA!!!  ..
helt klart en dröm jag haft länge som gått i uppfyllelse, därför extra roligt att många verkar ha uppskattat det=)))



image241
58. Heder åt Ederer: "Så gick jag ner 25 kg, och vann min första tävling!"
Efter en resa kantad av blod, svett och tårar, nådde Johan Ederer till slut ända till toppen av pallen på fjolårets MTGP. Lyckan var obeskrivbar, men vägen dit var inte söt som socker...




Idag åkte jag till Bandhagen för lite träning och för att träffa min vän Stanley, som förövrigt är riktigt på hugget och starkare än någonsin på gymet! Häng i heeela vägen nu!!! tror många saknat din grymma Posering och utstrålning på scenen!!
Efter träningen bollade jag lite ideèr jag har om mitt nästa fria program med honom, för vem kan man bättre prata me det om inte me "sveriges bästa (?!) posör" !!!





Kul att se dig mannen!
image242




Tack igen alla mina vänner därute!!
/// Ederer

Rygg! dagen efter utgång...

Lördagens rygg pass blev flyttat till söndag, hann helt enkelt inte med det när jag var på besök hemma, kändes som det fanns annat att prioritera denna helg...

Kvällens pass: rygg & baksida axlar +några set bicce

Latsdrag (gjorde röda ringar runt trippeldropp`s pinnarna för er som frågat vad trippeldropp e! bara dra ut dem en efter en i takt med att man blir tröttare, inga svårigheter alls!

Brett grepp 4set trippel dropp
V-handtag  4set trippeldropp
upright rowings i super set med rodd
omvänd pecdec för baksida axlar

6set bicce enarms i smithmaskin utan dropp..

Passet gick bra! men mådde riktigt piss efter, inga konstigheter med det iofs men tror att gårdagens utgång har ett finger med i spelet, aj aj=)

image228
image231
image232
image233
image234
image235
image236
image237




image239
PÅ SCEN -09 (då e det min tur att stötta dig gumman!!!)






Nu ska vi kolla på film... Ha en trevlig söndags kväll ALLA!!!

///
Ederer

Hemma igen...

Efter en helg i värmland.. Laddat batterierna och umgåtts med vänner o familjen!!

Nu är det Dax att dra till gymet och köra lite rygg, får se hur det går? Något sliten efter för lite sömn, men allt går=)

Återkommer efter passet med pics...

från helgen i värmlands djupa skogar=), farsans hund, alltså min "lillebror" Affe=)
image227


///
Ederer

kost och träningsrådgivning?

Ett tips till dig som söker: Personlig träning, kostrådgivning, föreläsningar och seminarier av högsta klass


www.personligtranare.net
 
få ut det mesta på minsta möjliga tid



image226
Per-Arne Andersson, Personlig tränare & Rådgivare


Jaha..

Då var det dax för ytterliggare än ny vecka!

Helgen har varit lugn och som oftast gått i träningens tecken, i lördags tränades det rygg och baksida axlar och kvällen ägnades åt diverse "frosseri av godsaker" , vad sägs om Pizza,glass,chips,cola,cheescake, lasagne o lite till he he=)...
image225Skönt o vila när man är mätt =) =) =)...

I igår söndag åkte jag med "Raffe" och handlade stooor köp av strimlad kyckling, både billigt och riktigt gott! ,sen kom P-A med sina grabbar och hjälpte mig sätta upp vägg tv:n!!



Idag stod Bröst och axlar på schemat, inga droppset idag utan jag supersetade övningarna två & två!!
Blev några pics från passet...
image217
image218
image219
image220

image222
image223


GAME OVER =)
image224




Lite kvälls mys sen over and out =)
/// Ederer

Det rullar på...

Trodde jag skulle bli sjuk i början av veckan då jag började känna mig risig i halsen...Men som genom ett mirakel gick det över på nån dag!! Helt otroligt brukar annars bli borta minst en v. så fort jag åker på minsta hostning=)

Tränar på med mina sex pass/v och det går riktigt bra just nu vilket är kul=)

Igår var jag på den sedvanliga massagen och det börjar ge bra resultat, massören Danne säger att det blir mjukare och bättre för varje vecka!   Känns även som att jag genomlidit de värsta massage timmarna nu! första gången var olidlig och gjorde riktigt riktigt ont!!!! men för varje gång som går känns det bara bättre och mer avslappnat, helt ok och mardrömmarna om Torsdagar kl.12 e borta =)

Från gårdagens massage...
image216


Ikväll ska det pangas Armar!!! 


///
Ederer

Ny Vecka nya tag=)

Helgen har varit bra, dock går lördagen när man får äta vad man vill föööööör fort=) De senaste månaderna har BRÖD(?!) varit det viktigaste under ätardagen...Har t.o.m "dissat" Max Hamburgarmål för några goda mackor=)

I övrigt har jag tränat, beställt nya möbler och jobbat på ett nytt ställe (kul me variation) , stället tog 1500pers men det kom ca 3000 till premiärkvällen, trycket blev enormt och ett mindre kaos utbröt, som tur är kom ingen till allvarlig skada, men det var riktigt svettigt och vi i dörren fick jobba hårt för att mota bort och få ordning på alla de som ville in trots trots att stället var fullt.... hmm.... Får väl se det som lite extra kardio, brände alltid nån kalori extra=) ==)


Lördags frukost med BRÖD och massa pålägg!!! Love It =)
image212



Från Lördagens gympass
image213



Vissa behöver inte kämpa lika hårt för att fixa formen,det är klart har man vunnit SM-Overall och varit framgångsrik VM deltgare i Bodyfitness finns det tid att ägna sig åt annat!!! ... Det är ju trots allt lördag==))
image214



Söndagen ägnades åt möbelshopping all over town=) vi hittade dock det vi ville ha och Sofia blev nöjd, Så nu kan jag ägna veckan åt träning he he =) =)
image215




Ikväll åker vi igen!!!!  Bröst och axlar!!



Ha en framgångsrik vecka mina vänner!
/// Ederer

One more day in the iron game!!!

"If you always do what you always done then you will always get what you always got"

Dropp set and superset... Like ALWAYS!!!

image202

image204
image205
image206
image207
image208
image209

image211


Tack Filip och "raffa" för hjälpen under passet!

Imorgon Armar!

///Ederer

En dag närmare tävling=)

Tisdag och rygg igen! tisdagens pass är lite "bekvämare" än lördagens ryggpass då vi kör tyngre vikter ca 6reps och bara ett dropp på tisdagspasset... Lördagens trippeldroppande gör ondare...

Kom på efter träningen att det är semel dagen)= )= .. Mandelmassa och massa grädde *mums*, får nog f.n bli en imorgon istället=)

Some pics..
image191
image192
image200
image193
image194
image195
image196
image197
image198




image199
Alltid ett leende efter passen...förr lr senare, ibland måste man lägga sig ner en stund innan...Men jag ler alltid, för "gym råttan" har bitit mig hårt och timmen i gymet kan man koppla bort allt annat o bara köra sitt race!!! jag trivs===)))


///
Ederer


Då så!!!

Då var hotelrummet bokat till årets Fitness Festival, given grej att åka på så lika bra att boka rum i tid, brukar alltid vara ute sent och krångla, få tag i nått i sista sekund...



Jag & Sofia på FF`s efterfest -07

image190


Om inte annat så...Ses vi väl där va!!!? =)











In the gym 18.00 ... No limits Today!!!

///
Ederer



Bodybuilding för ALLA!!!

Människor med smalt tunnelseende och med fördomar har alltid funnits och kommer alltid att finnas...
speciellt tacksamt för dessa negativa individer är ju att "tracka ner" på oss som kläderna sitter lite tightare på, ryggen är lite bredare och armarna lite "bulligare" ...

--Sådär kan man ju inte se ut? måste ju vara nån slags blandning mellan neandertalare och belgien blue tjur!  har man dessutom nån snygg fet tattuering på kroppen då är ju måttet rågat, Spärra in dödsmaskinen för han har ju ända ingen hjärna, ingen utbildning, ingen familj och ingen lär ju sakna honom där han bor i sin lilla etta med kokvrå och inga gardiner....

Långt ifrån alla, men många har såna tankebanor i vårat samhälle... Jag har sedan mååååånga år tillbax insett att dessa högt intellektuella männsikor(???) alltid kommer finnas, så istället för att ge bort min energi på dessa. ler jag och myser över deras okunskap===))))))

För VEM??? Kan säga emot detta! träning ger: mer ork,mer energi,mer livskvalite, rehabiliterar/förebygger skador,ger mer styrka, inte f.n är det vi kroppsbyggare som använder tex fotboll som komplement för att bli bättre inom våran sport! NEJ!!! det är fotbollsspelaren som använder styrketräning för att bli bättre inom sin sport!!!! , listan kan göras oändlig över Positiva saker med  Bodybuilding...Men räcker så,skriver inte detta i syfte att bevisa något, eftersom det redan är överbevisat att det är så som jag säger!

Min vän David Frykman är en tuung kille på 100kg+  som har stora armar,bred rygg och fet rygg tatuering som ringlar sig ända upp på nacken, han är även...

* VD över ett framgångsrikt Företag med många anställda
* Har en stor fin mångmiljon villa
* Är pappa till tre fina barn
* lyckligt Gift

Jag ser ingen Neandertalare och belgienblue???  Ser en framgångsrik affärsman som trots sin ringa ålder (32) uppnått allt många drömmer hela livet om... & JA han är en BODYBUILDER!!!

At Work
image187

In The Gym




The people who understand what it`s all about... Will Always Love Bodybuilding!!!   
trångsynta som inte vill lära sig? erat problem!


Extra Pass för Vader ikväll!
///Ederer

sköna Lördag=)

Denna Lördag var tränings tiden lagd till 14.00 -Rygg Trippeldropp...
Lite halvseg innan sådär som man kan va på en lördag=) Kom ut och möttes av  regn som var inbakat i en mindre storm, de hela 3minuterna jag har att gå till t-banan räckte tydligen för att man skulle vakna till !?

Passet gick riktigt bra och farten var hög genom hela passet! t.o.m evighetsmaskinen P-A såg mänsklig ut mot slutet och grinade lite illa...

Passet:
*latsdrag brett handtag 4set trippeldropp
*latsdrag v-handtag 4set trippeldropp
*Rodd 4set trippeldropp
*baksida axlar/skuldror 6set



Två klipp från passet... Trippeldropp!!!
 






Och självklart massa chips,glass,cola och en gooo`tjej att pussa på=)


Vilar Imorgon
///Ederer

RSS 2.0