Another day...

Håller mig fortsatt frisk och träningen rullar på!
Vad är bättre än att börja ett nytt år med en rivstart?! Har ett nyuträknat kost schema som sitter på kylskåpet och väntar, spinning cykeln ihop plockad igen och mp3 nyladdad...Nästa måndag är det dax att rivstarta nya året =)


Funderade lite igår... Måste man älska sig själv för att lyckas?? självförtroende, självkänsla, tillit, ego tankar...och vart går gränsen? kan man älska sig själv för mycket? ...

Ska skriva ner mina tankar kring ämnet i bloggen ikväll....


Ny bild från media,  Januari katalogen för 2010...

Ses ikväll! dax ta tag i en del måsten nu, ha en bra eftermiddag o använd allt negativt till bränsle på gymet...
"SHOW THEM"
///
Ederer

Juldagen...

...Dagen efter Julafton =)

Hade en mysig julafton utan massa stress, julmat (proppmätt hehe) med familj och lite paketöppning! Pigg och fräsch idag är det dax för ett pass bröst på gymet om en liten stund!

Ikväll ska jag jobba min första Juldag sen ja föddes, brukar alltid vara ledig och redo för fest på Juldagen, blir iofs krogen i år med men denna gång nykter i dörren =)


En suddig bild från förra veckans repetitioner... Spelade in en Show med Lillie & Sussie för en TV Kanal, Bodyguard it is ;)
Fortfarande mätt från igår hahaha, galet =) Men ska försöka få ner lite gröt innan gymet!


Önskar alla en god fortsättning på Julen!
///
Ederer

GOD JUL :)

Önskar alla Friends out there en riktigt god och mysig Jul!


Med en Julhälsning...
2009 blev ett mellanår rent tävlingsmässigt, vilat kropp & knopp men ändå tränat hårt och jobbat på svagheter...
Känner mig utvilad, laddad och redo att ge mig in i leken och kriga igen...
Finns bara helhjärtat och jag har redan lovat mig själv min livs form nästa år...PÅ SCEN ;)
ljuger man för sig själv finns inget kvar...

Let`s do it 2010....


Min vision vid varje pass från Januari, Can`t be touched...i tanken allafall :)

God Jul Alla och va rädda om era nära & kära :)
///
Ederer


Long Time no see...

Man skulle kunna säga att jag haft min längsta bloggtorka sen jag startade bloggen 2007...

Haft massor att göra i privatlivet, bla. spelat in lite Tv och börjat nytt jobb, men den främsta anledningen har varit att ja dragits med förkylningar och Influensa om vartannat i fyra veckor )=
Kunnat träna 2pass under den perioden. Har ju alltid varít min tanke att bloggen ska till största del handla om "fitness lifestyle" så det har liksom inte funnits så mycket att skriva om!

Visst har jag sett andra göra massa "utfyllnads inlägg" i sina bloggar som typ  --- Idag ska ja handla schampo som luktar gott sen äta på macdonalds hihihi :P

Men lite mer tanke bakom vill ja allt ha om jag ska skriva nått!!!! ;)

Nu har jag lyckats hålla mig frisk och hunnit med 4 smygstarts pass på gymet och suget efter vikterna är på G igen =)

Idag har jag haft en kille på besök som skrivit och velat träffa mig, mötte honom vid tåget och jag hoppas han e nöjd med sin vistelse hos mig! vi har tränat ett hårt axelpass och pratat kost och träning!

Önskar dig stort lycka till Cristian, följ dina mål och drömmar och stanna inte för nått efter vägen!!!Okey... Smygstarts veckan har ett pass kvar, bröst imorgon innan julfirande! från måndag finns inga ursäkter, träningen ska åter stavas 100% ....

Don`t call it a comeback...Always carry training in my heart ;)
///
Ederer
Skolprojekt för Träning & Kost!

Blev tillfrågad att ställa upp och svara på lite frågor och bli filmad under ett tränings pass till ett skolprojekt om träning & hälsa för någon månadsen... Grymt kul att se att dagens ungdomar inte bara äter chips o spelar internet spel utan även har ett tänk runt kost och träning vilket utan tvekan lägger en bra grund för allmänt välmående livet ut!

Sidan de gjort, själva projektet är http://gymma.webb.se/   den uppdateras regelbundet med bra info om kost & träning... Ta en titt =)

De följde med mig under ett ryggpass offseason...Här e resultatet =)

Har varit på resande fot i drygt en vecka med slutmålet Fitnessfestivalen den gångna helgen, trött idag men haft en kul helg... Lite bilder kommer upp snart!Kör hårt i veckan ;)
///
Ederer

RSS 2.0