Söndag!

Haft massor och inte hunnit uppdatera, men ska börja blogga igen från Imorgon Måndag!


Ikväll är det antingen.... Bio, film lr cafe opera som gäller, jobbat hela helgen så måste göra nått kul NU :))


Mest sugen på Bowling faktiskt....






Hur som helst... Bloggen rullar som vanligt igen från imorgon!
///
Ederer

SM FESTEN BOKAD :))

Haft en fullspäckad vecka, full fart varje dag, därför inte hunnit skriva så mycket, igår tex gick jag ut för ärenden osv klockan tio på morgonen och kom inte hem förräns  04.00 på morgonen efter.....

Ska bli riktigt kul med en ledig helg om några veckor... SM Festen är spikad, hotell och biljetter är klart!

Förra året var ju ett riktigt uppsving på SM med fullsatta läktare och en härlig stämmning!  Hoppas och tror på minst lika bra i år =)  kollade startlistorna och det kommer bli spännande fighter i alla klasserna. 3-4 oktober i Västerås, beee there :D


Här kommer Lite bilder från SM från tidigare år...

2008...


Lars Östling- Förra årets Tungvikts kung ;)



(Lars
som förövrigt försökt krossa mig med en slägga vid ett annat tillfälle :) ... men det är en annan historia :P
 ...)



 

2007...


Martin "Kingkong" tävlande BB, fixar förfesten även i år, Tack för inbjudan Martin!!!









....
Har flera fulla mappar med bilder från tidigare år, får se till att göra en ny mapp om någon vecka =)


Nu ska jag göra ett träningsprogram åt en tjej som heter Carol och ska debutera på Lucia Pokalen i BF, följ hennes väg här längre fram... Sen tänkte ja träna tidigare idag så man kan ta en skön hemmakväll i soffan med nån bra film, söndags mys ;)
///
Ederer


GRATTIS OLGA CHERNIKOVA!!!!!

Verkligen kul och en mycket välförtjänt seger under CBB tävlingarna i Säffle Olga!



Olga har en otrolig disciplin, driver eget företag med långa arbetsdagar, tränar stenhårt och dietar med en fantastisk vilja!  vet att hennes diet nästan uteslutet innehåller råa äggvitor...

Hur hon med endast Några äggvitor per dag i magen orkar driva företag, vara så trevlig , positiv och glad med oftast ett brett leende är för mig en gåta?? 

kan ju iofs bara finnas ett svar! Olga älskar det hon gör...och visst är det sant...

When you got love for something.... Finns bara positiva tankar :))


Några bilder.... 54,2 kg vägde hon in på!







Nästa stopp för Olga är Nordiska Mästerskapen och SM i Oktober....



Lycka till :)
///
Ederer




Sköna Söndag ;)

Blev en del gott under Lördagen, avslutade med en 200g burgare med massa kladd på :)) , så tog en låg dag idag med tre träningspass, kardio morgon - gym - och kardio efter, lika bra att bränna bort extra kcal direkt!

Trots låga kcal gick det riktigt bra på träningen, Fredrik, en god vän dök oväntat upp på gymet (han kör alltid tidigt på dagen annars) så jag passade på att gå lite tyngre än vanligt när man hade passare...Tack Fredrik att du la på några extra plattor när ja fegade :P det gick ju vägen!

Gjorde en 8:a på 175kg i bänkpress i smithen, vilket jag aldrig tidigare gjort i mitt liv! There is a first time for everything, känns kul faktiskt :))


Söndag, dagen efter ätardag... Kardio all the way :))




Körde 30min på säcken direkt efter crosstrainern... Måste erkänna att jag blir riktigt sugen på att börja fightas igen (boxades slutet på 90-talet) men skulle behöva gå ner så mycket i vikt för att kunna konkurera så fortsätter hålla det på kardionivå, Life`s tooo short tooo beeee small ;)






NU är det söndagsmys i soffan som gäller, ska kolla nya svenska serien på tv4, gillar söndagar skarpt, sååå sköna på något sätt, inga måsten :))


Ha en mysig kväll :)
///
Ederer


Lördag!

Lördag bästa dagen :))

Har inte så värst mycket att säga, ännu en vecka är slut och trots att jag åt massa gott och drack lite efter förra helgens tv jobb i sundsvall, vilket resulterade i att jag gick upp 5kg under den helgen =)  Så har jag nått rekordlåga kilon för detta år under denna veckan =)

...Vid gårdagens formkoll och vägning stod vågen på 89,9kg direkt efter morgonkardio, inte vägt under 90kg detta år, så vi får hoppas på att det är fettet och inte musklerna som rasar ;)

Ett grymt tips till alla ni som tar er träning seriöst under veckorna men ändå vill unna er något extra en lördagkväll...

Kanske det bästa kosttillskottet som finns på marknaden för en Lördag... lr hur, hahaha ;)



Var ute igår på en drinkbjudning på Ambassadeur....smakade aldrig på drinkarna men vi hade en trevlig kväll=)




...Olga Chernikova
 som jag skrev om tidigare i bloggen , som jag hjälpte med poseringsträning, vann sin tävling i säffle idag, GRATTIS!!! Bilder kommer upp imorgon.. Nu ska jag ut i lördagsnatten =)


Trevlig kväll Alla!
///
Ederer












Träning med Pierre :))

Tränade ett pass med Pierre Kärfstedt som ska delta i AF SM i helgen!

Riktigt ödmjuk & trevlig kille med en snygg AF fysik, han har bra med rutin då han varit med länge och tävlat!
Märks verkligen hur genom tränade AF killarna är och riktigt stark var han oxå för att vara inne på sin tömningsvecka och under vårat pass hade han endast 20g kollisar i sig under hela dagen!

Gillar din inställning till träning Pierre! sunt & bra!!!

Tyvärr dog min kamera när vi skulle ta formbilder )=   Men hann knäppa en när han körde chins!

Formen är riktigt bra Pierre!!!








Tack för passet... Kul att ses :)

STOOORT LYCKA TILL I HELGEN PIERRE!!!!

///
Ederer









Posing does matter ;)

Uppe med tuppen, nästan allafall... Klockan ringde 07.15 vilket är tidigt för mig :)

Min dag...


Morgonkardio - Gröt - proteindrink - kyckling & sallad - innan träning drink - GYM - Kardio - Efter träning drink - kyckling & sallad - hjälpa till med poseringsträning - kesella - Bloggande - sovdax
Fitness lifestyle ... JAAAAAAAAAA :))


E
n sak som verkligen är viktigt och som jag vet en del slarvar med i sina tävlingsförberedelser är poseringsträning, något jag tycker är väldigt viktigt!!!  man kan både posera sig till bättre placeringar och även posera sig till sämre placeringar med precis samma fysik.

Jag hade turen att inför min första tävling få den bästa tänkbara hjälpen av P-A Andersson med poseringen,öva, öva,öva vilket ledde till att jag hade domar ettor rakt igenom i poseringonden!  vilket i sin tur självklart ger extra dyrbara poäng för slutresultatet!

Sen är det ju även roligare som åskådare att sätta sig publiken med sin köpta biljett och få se snygg genomtänkt posering... Så för allas trevnad.... Mer Poseringsträning åt folket :))

Nån bild från kvällen...

Ägaren av Gymet jag gästade, Dani , har en väggmålning av sig själv på gymet, är man chef så är man ;)






Imorgon ska jag göra samma saker som idag, If you always do what you always done.....

Men ser fram emot ett avbrott i Vardagen till helgen, ska åka och titta på Ahtletic Fitness SM, kul kul :)

Natti natt!
///
Ederer




GRYM DEBUT PÅ SVENSK SCEN!!!!!!!!

Var som jag skrev inbjuden av Ahtletic Gym i Norsborg i Söndags för en träff och träning! 

Gymet var ett utav de bästa jag någonsin tränat på, stort, rymligt, toppmaskiner och fräscht men ändå med en skön "hardcore" känsla med tung & hög tränings musik dundrade i högtalarna, fick en härlig present av gymet att få komma och träna gratis precis när jag vill, tackar ödmjukast för det och jag kan lova att jag kommer åka dit ofta!!!

Tränade även ett pass med den jättetrevliga tjejen Olga Chernikova , en supertalang som kanske inte många räknat med på SM i Bodyfitness i Oktober (?)  Men första steget för Olga är AF tävlingarna i Säffle nästa helg där hon ska köra classic BB.  Hon gjorde sin första tävling någonsin för bara ett årsen, grym symmetri och ingen släpande muskelgrupp alls!!!  enligt mig och många andra kan och kommer hon bli hur bra som helst :)

Säger bara SE UPP på Sm i Bodyfitness i oktober
 ;)
Vikten på bilderna är 56kg - Kvalite rakt igenom!!!







STOOORT LYCKA TILL I HÖST OLGA, ska bli kul att få se dig på scen!!! 
///
Ederer
 


Uppdatering från helgen!

Inte gjort så mycket av denna måndag, Sovit nästan hela dagen, antar att jag behövde det efter en hektisk vecka med en ännu mer hektisk helg!

Hur som helst så är mina planer att fortsätta att inte göra något denna dag =) Blir iofs ett avstick till Gymet om en stund för ett armpass,  hyrt tre filmer så efter passet är det dusch och filmkväll som gäller, missade min myssöndag igår så tar igen den idag istället :))

Hade som sagt en trevlig men stressig helg i Sundsvall, efter incheck stod det 7timmars repetitioner på schemat, med massa omtagningar och korigeringar av ljud & ljus osv osv...
Efter de 7timmarna var det middag och rast ca 1 timme innan det var dax för showtime till sena kvällen..

Full fokus som gällde under "arbetsdagen" så fanns inga tillfällen att ta fram kameran under själva dagen... Så får lägga ut några bilder från efterfesten, fest arrangören "K" som efter avslutad fest skulle flyga direkt till mexico, bo på lyxhotell i 8veckor och övervaka och producera inspelningarna av temptation Island, jobbigt liv han lever hahaha ;)  ... Tack för en trevlig helg!

Trappan upp till mitt hotellrum...


Jag & Chefen Nathalie Rosenberg! Nathalie som har hela världen som sin arbetsplats,en av sveriges mest anlitade! turnerar just nu runt med gruppen September, men mellanlandade i Sundsvall för att coacha oss =)  Hon är även elitdansare och tränar mycket, Ni som läser fitness magazine har sett henne på många av omslagen där... Toppen tjej!


Danny saucedo´s  dansare...Alla i showen körde samma uppvärming, så ja gjorde samma sak direkt efteråt ;) lr inte haha =))


Fanns att släcka törsten med om man skulle bli törstig :))



Efterfest lokalen...



PARTY ON :D :D



Helgen i sundsvall resulterade förövrigt i att jag gått upp +5kg på vågen, vaaa hände ?! =)
Ingen stress, kilona e borta innan onsdag :D
///
Ederer

Grym helg!!!

Landade vid lunch efter en superlyckad helg med TV Show och efterfest i Sundsvall...

Helt galet vad bortskämd man blir, privat bil med chaufför som hämtade vid station och körde mig överallt, Lyxhotell som såg ut som ett slott, röda mattan, otroliga middagar och en sanslöst påkostad efterfest!!! 

Hann hem och vila en timme idag innan jag skulle iväg på nästa, hade fått en inbjudan av Atletic Gym I Norsborg att komma dit hälsa på och träna ett pass, nu efteråt måste jag säga att det var kanske det bästa gymet jag provat i Stockholm, tackar ödmjukast för inbjudan, verkligen en trevlig eftermiddag! 

Uppdateringar från min helg med kanal5, mitt besök på Atletic Gym och så har jag träffat två trevliga tävland under senaste veckan som ska delta i AF SM nästa helg i Säffle,allt kommer imorgon tillsammans med en bildbomb =)) Nu är det dax att ta på kavajen och iväg på jobb fram till 03.00 , vila kan man göra när man blir gammal :P

En bild sålänge... Efterfesten i Sundsvall, party med stort P =)




Ledig imorgon så uppdateringar från helgen kommer!

Ha en mysig söndagskväll ALLA... Hade ja fått välja hade ja haft film kväll med massa kramande ;)
///
Ederer
 


På väg.....

Trodde aldrig jag skulle komma fram igår fick kryp köra hela vägen från Värmland till Sthlm, galet regnväder hela resan, såg inte en meter framför bilen )=  ... Inte många timmars sömn inatt blev det alltså eftersom jag påbörjade min resa hem igår sent och kom som sagt hem riktigt sent =)

FREDAG &  TIME TO GET THE SHOW ON THE ROAD :))



Hann inte uppdatera allt jag skulle igår eftersom ja som sagt kom hem mitt inatten, får uppdatera det jag missat plus helgen i Sundsvall när ja kommit hem... Trevlig Helg!


Bråttom till flyget nu....Tidsoptimist :))
///
Ederer

Huvudstaden ikväll...

Haft några sköna dagar i Värmland, träffat familjen, vänner och såklart tränat! kul att se så många som tränar hårt med stort intresse här i hemorten, Gym kulturen lever även i Värmland ;)

Nu är dock väskan packad, blir ett stopp efter vägen, träning on the road sen tillbaka till huvudstaden...

Hem packa upp och packa direkt igen för nästa trip, imorgon klockan åtta går flyget till Sundsvall för jobb med Kanal5 och sen väntar en stor efterfest, alltid glamoröst och rejält påkostat och ingen som spottar i glasen =)
Minns speciellt en efterfest med tv3 förra året när en stor tv profil (törs inte nämna namn)  ramlade ut från toan kanon full och tappade halva sin drink över mig....Party Like a Rockstar hahaha :)) 

Ser fram emot en kul och intensiv helg... Uppdaterar den efter jag kommit hem!


Men imorse var jag sååå långt ifrån storstads stress och media fester man kan komma... Ute och gick en otroligt skön skogspromenad runt en sjö i några timmar,med skön musik i öronen och hade med mig lite varm dryck och tog en pause mitt i, No stress ,I min bok kallas det Livskvalitè ...

Absolut ja gillar feta bilar, dyra kläder, dyra restauranger, mediauppdrag och storstadsliv! Men gillar lika mycket en skön skogspromenad med mjukiskläder =)  ger man f*n i att vara enkelspårig utan istället hittar det man gillar i alla olika världar kan jag lova att man får se och lära sig dubbelt så mycket i livet, dubbel livskvalitè =)





Lyssnade under promenaden på den sångerskan som jag tycker har en underbar röst och de mest tänkvärda och starka texter i hela världen, Tracy Chapman!




Så fort batteriet i kameran laddat klart ska jag uppdatera med gårdagens möte med Pierre Kärfstedt som ska tävla i korta klassen på AF- SM nästa helg!

///
Ederer





Gym Time!

Dax dra iväg för att träna - Rygg på schemat idag!

Ska träffa upp en vän som ska tävla på Athletic Fitness Sm i Säffle nästa helg, kolla formen och träna lite, kommer lite bilder från vårat möte och kvällens pass senare ikväll...


Nu köööör vi... Happy Face Todag ;)





Later friends =)
///
Ederer

Och Vinnaren är ... =)

Nu har jag läst igenom alla mail, Grymt kul att det kommit in såååååå många mail , det har tagit mig några timmar att läsa igenom kan jag lova =)  , fått enbart seriösa svar med en tanke på bakom varje motivering! Hur kul som helst att läsa om alla ni som träningen bidragit positivt till i livet!!

Har därför bestämt mig för att sista veckan varje månad köra en tävling från nu och framåt! med träningsrelaterade priser såklart!


Här kommer de rätta svaren för denna tävling...

1, Hur gammal är jag ? 28år
2, vilken är min sämsta muskelgrupp ? Vader
3, Dietade jag i 6månader, 4månader lr 3månader förra året? 6månader
4, vilken klass tävlade jag i förra året ? -90kg
5, Hur långt är det längsta kardio passet jag kört i ett streck? 3.5timmar, 5 timmar lr 6timmar ? gick 5timmar i sträck en dag under förra dieten

6, Vad jobbar jag med ? Ordningsvakt på krogar & Hotell
7, Vilket är jag mest svag för? skräpmat, typ pizza kebab hamburgare, lr  godis? Skräpmat =)
8, Gillar jag hemma mys lr krogen bäst ? Hemma mys med någon man tycker mycket om är svårslaget.


...Med alla rätt och en härlig motivering- DANIEL HAMMARSTEN!!!



Tänker även lägga till ett litet silver pris till Mikael L. för din motivering om vad träningen bidragit till dig..

Citerar några rader"

Träningen och då menar jag just styrketräning på gymmet. Det har givit mig oerhört
mycket måste jag säga, praktiskt taget allt.
I alla mina mörka stunder i mitt liv (varit väldigt många) så har jag alltid vetat att gymmet
funnits där. Som en tillflyktsort, där jag kan vara mig själv, inte tänka på något annat än
mig själv.
Varje gång jag kommer in i gymmet så försvinner alla jobbiga tankar och jag tänker endast
på träningen och min framtid....
Det är detta som håller mig igång, gör så jag kan gå runt om dagarna och hålla huvudet högt.
Orka med dagen..... "

Härligt att läsa Mikael att träningen och gymet gett dig den extra energi du behövt i jobbiga stunder!



Maila era addresser till mig, Daniel & Mikael så skickar jag iväg era priser på måndag när ja kommit hem!


Ny tävling om några veckor!
///
Ederer




RSS 2.0