ytterliggare en dag!

Inte så mycket att rapportera idag, träningen gick okej, fortfarande problem med ryggen så fick bli ett riktigt hög reps pass med 20-30 reppare för att undvika all för stort tryck på ryggen genom tuuuunga vikter!

Blev även klart idag att jag inom kort kommer slänga upp en "riktig hemsida" .. Återstår bara att designa den, men det lämnar jag åt de som kan=)  meddelar när den är klar!

imorgon är det torsdag och som vanligt ska jag infinna mig kl12.00 för massage, det känns bätter och bättre för varje gång, så hoppas att jag inom en snar framtid ligger där och njuter från första till sista minut ==)))Vänder ryggen åt krånglande ryggar ==)))
image186


Ha det så bra my friends!!

///Ederer

Provade lite idag=)...

Rygg pass när ett för denna V. Kommer prioritera den ett tag framöver med 2pass/v , Ett pass med lite tyngre vikter och max ett dropp och ett pass med uteslutande trippeldropp och superset, får man ge det lite tid och utvärdera längre fram!

Som rubriken lyder så provade vi att filma lite idag, första gången är alltid första gången=) ..Kommer längre klipp med ljud och bättre kvalitè inom en snar framtid!!  , Tack Vanni för hjälpen!! 


Latsdrag fram med fullt magasin + ett dropp
latsdrag bakom med lite mindre vikt + ett dropp
Sov dax snart
///Ederer


Sofia

Vissa dagar stannar man upp och tänker efter lite,idag är en sådan dag, livet är för kort för att gå runt och tänka saker som man sedan håller inom sig.. Hur ska personen ifråga då veta vad man egentligen tycker och tänker??

 Mitt liv mycket går ut mycket på planering, laga den maten då, väga den drinken då, ät den kycklingen då osv...hur man än vänder på det så tar det mycket tid, tid som du ger mig varje dag och det betyder oerhört mycket!

...Igår när jag kom hem sent och du låg där nerbäddad i soffan med pyjamas, tänkte-- Jag har världens mysigaste tjej!!!
image184

ÄLSKAR DIG SOFIA..
image185


///Johan

(Ikväll är det bröst och axlar, vilade igår så nu är jag riktigt laddad inför kvällens pass!!)
Helgen!

 LÖRDAG!

nyss bränt av ett rygg pass a`la Milos Sarcev =) "cirkel träning" med massa övningar i ett och samma set, första rundan går alltid lätt och man är relativt kaxig=)  Men sen då?? Efter 2varv gör det fruktansvärt ont och pumpen är brutal, vi attackerade ryggen från alla håll och kanter i 8:a varv!!! Känner mig motiverad i gymet så det är inga problem att hålla uppe intensiteten varv efter varv, kul=)

Nu ska vi beställa hem lite god mat och bara ta det soft och kolla Göta kanal på 4:an kl 20.00 =)

FREDAG!

Igår alltså, då stod det armar på schemat och vi körde på bra med massa olika former av dropp!

Some pics...
image172
image173
image174
image175
image176
image177

image178
image179
image180
Par i både muskler och kärlek=)  Fitness pärlan Petra Lundin och äkta maken belägrade cable crossen och körde stenhårt!! vem som släppte handtaget  och gav upp sitt set först??? båda släppte precis samtidigt såklart!! that`s real Love=)  =)
image181


Min lilla tjej körde ett tufft ben & vad pass!!
image182


Nu börjar filmen=)
Ha en härlig lördag kväll!!

///Ederer

Vilken dag!!!

Torsdag min sedvanliga "massage dag" , klädde på mig och gick ut med lite halvtunga steg, (vet innerst inne att massagen kommer ge "stor skillnad"  och på sikt kommer det finnas mer utrymme för musklerna att växa i! ) Hur man än vänder och vrider på det till sin fördel kommer man inte ifrån att en timmes massage gör ont, riktigt ont!!

Nu snackar vi ingen sån här massage som tanterna på syjuntan åker iväg på i kombination med spa behandling och god middag=)  ... Här snackar vi vassa armbågar in i ryggen så mycket f.n det bara går =)

Hur som helst massagen är bokad till kl.12 varje torsdag och jag kommer infinna mig där den tiden varje torsdag, skulle aldrig falla mig in att avika minsta lilla från planen för årets satsning, NO WAY!!

Nu till det roliga, på vägen till massagen hann jag med att få två besked som betyder så oerhört mycket och som gör mig väldigt stolt och glad inombords!!!  Något som jag kämpat och drömt om länge...
 
Först ringer Roger Svensson från gymgrossisten och meddelar att mitt kontrakt är klart!!! ett bra kontrakt som kommer ge mig möjligheten att verkligen satsa järnet detta år, TACK GYMGROSSISTEN!!!Sen detta!!!


image171Vilken toppen dag!!! (och allt händer inom loppet av en kvart)

Om massagen gjorde ont???? Jag njöt hela tiden=)


En tacksam, stolt och glad=)
/// Ederer


Då så...

Var ben träningen över för en hel vecka framåt och ingen e gladare än jag=)))

Vi började med sex set liggande lårcurl för baksida lår med trippeldropp, fortsatte sen med framsida lår, där körde vi tre övningar i en, Sittande lårcurl, direkthopp till hacklift, direkthopp till benpress, vi upprepade detta i ytterliggare fem varv utan vila mellan varven, smärtan man känner går inte att beskriva med ord, man måste uppleva den själv!

Sen säger P-A  ---Nu kör vi ut det sista (som om vi inte redan gjort de??? vilken typ han e!!!)  i sittande lårcurl två set med högreps och ett dropp...
 Eftersom det är han som vunnit sm overall titeln och inte jag är det bara att hålla käft, le, göra som man blir tillsagd och fortsätta klämma iväg reps tills man får tillåtelse att sluta he he=)Imorgon är det dags för ytterliggare än dag med smärta, massage för rygg,nacke och bröst, det gör riktigt ont!!!

hmmm? får väl hålla med Gustavo Badell när han säger --You got to love the pain (i battle for the olympia filmen)

image162
image163


Sen var det dax för fem varv SMÄRTA !!! 

image164
image165
image166
image167
image168
image169image170
Sträcka lite sen hem och äta ris & kyckling... Vilken toppen onsdag!! absolut inte avundsjuk på alla som valde krogen som kvälls nöje och som vaknar imorgon och mår piss =) =)


Got love for this!!!That`s why we live in this iron world!!

/// Ederer

Onsdag och Ben dax!

Haft en riktig slappar dag (läs ladda upp för ben dag så låter det bättre ha ha!) sett ut ungefär så här, frukost, soffan, mellanmål,soffan,lunch,soffan,mellanmål, och nu soffan igen=)

...Inväntar finaste tjejen Sofia! så vi kan åka tillsammans till gymet sen!  På mitt schema står det BEN, alltid en slags hatkärlek till de passen, lite ångest för jag vet att från klockan fem och en timme framåt kommer det göra riktigt ont!!! Hatar att "förlora" i gymet och vet att min vän är lika=) men som tur är så krigar vi i samma lag=)


image161
Ny låt i mp:3n **Eminem Till I Collapse** 
Får se en om "nya" låten stämmer lr ej?! ...Återkommer ikväll me lite svettiga pics från dagens benpass!


Go for it!!!
///EdererVill...

Bara passa på att tacka alla som följer min blogg med en positiv anda, TACK!!!
Hur kul som helst att så många är intresserade av min väg till nästa tävling, snittet på ca 500st läsare per dag är helt otroligt och verkligen superkul=)

Tack ännu en gång!!! Verkligen sporrande och motiverande med ett sånt stöd i ryggen!!!

image157
( Dagens antal besökare)


Tack!!
///Ederer

Panik=)

..Min "ätardags lördag" är snart över och jag har INTE ätit en onyttig sak, träningen var lagd till kl17 så att avika från ordinarie matschemat var inte att tänka på, sjukt viktigt vad man stoppar i sig inför passen!!!
samma visa efter passet, då vill man ju inte slarva utan få i sig det viktiga...
Och där är vi nu, ägnat dagen åt träning och bra mat(!)  Men tanken på ytterliggare än "torr" vecka med kyckling o ris utan minsta lilla gott på dagen D funkar inte...
Har lite glass i frysen tror jag, så efter avslutad "blogg time" är det glass som gäller ===)))


Rygg passet gick bra! min vikt börjar sakta men säkert närma sig det magiska 100kg`s strecket vilket är relativt mycket om man tänker på mina 168 korta cm =)  , känns att styrkan ökar lite i takt med vikten, något positivt=)
Annars trivs jag nog bäst när jag är lite lättare
...Men nu är det Growing time så bara att gilla läget ett tag till!

Melodin för dagen var som vanligt trippeldropp & superset =)

image153image154
image155


Imorgon ska jag åka till Bodyfitness och Hälsa på gänget där! bra tryck där på kvällarna!! många därifrån som ska tävla i år!   ( Tar med kameran ska vi som om jag kanske fångar "mr.kungen av fria programmet" stan the man på nån bild, inte träffat honom på länge så ska bli kul att se hans form lite =)...

see you all!
///Ederer

Nöjd!

...Är jag efter dagens benpass, 100%skärpning från förra benpasset var det som gällde och det gick som jag ville!

Framsida ben:
sittande lårcurl 5set* 8-10reps fullt mag + ett dropp till halva magasinet* 8reps
Benpress: 5set*6-10reps så tungt det gick, tog alla de vikter som var lediga
Hacklift: 5set*15reps i superset med sittande lårcurl *10reps

Baksida ben:
liggande lårcurl 6set* 12reps + ett dropp

Stretching och efterdrink... Ikväll blir det en nykter utgång på krogen med några polare. Imorgon är det prioriterings träning för rygg & baksida axlar.

"fotografen" frisk igen =)

image144
image145
image146
image147
image148
image149
image150
Men den som utan tvekan stal showen på gymet va P-A`s lilla grabb Lowe, hur mysig och cool som helst på samma gång!! jag blir alltid glad och kommer på mig själv sitta och le varje gång jag ser honom==)))
image151

P-A`s andra grabb Ludvig verkar ha fått pappas gener och hoppade runt mellan maskinerna som om han inte gjort annat, perfekt utförande och en riktigt STARK kille!!!  säkert starkast i klassen=)
image152

Två riktigt härliga barn!!! inte så konstigt med två toppen föräldrar!!!  Glad att jag känner er familjen Andersson/Lundin!!


Nu väntar en skön dusch sen ut i stockholms natten...

Trevlig helg på er!!
///Ederer


Laddar...

...För fullt upp för Dagens benpass som är satt till 16.30! Vissa perioder tar det emot att köra benen, varför vet jag inte?? så gäller att verkligen fokusera framåt och inte bara se dagens onda reps..Utan se på längre sikt!!Finns ju ett ordspråk som stämmer in rätt bra "Vill man va fin får man lida pin" =)

Kameran är färdigladdad så jag återkommer efter passet..

Vi knyter nävarna och Kör hårt alla vi som ska träna inom kort, så ses vi senare ikväll nöjda och belåtna=)
image143

smal midja, grymt lårsvep, sjukt häng i baklåret... Min vision som jag ska ha i skallen under passet!!
///
Ederer

Helgen snart över...

Har väl inte gjort allför mycket av helgen ärligt talat=)  , mest varit hemma i soffan!
Hann väl iofs med en god "ätardagslunch" på stan igår, det dumma var att jag tog första tuggan mat 20min innan det va dax för Ben träning ha ha ha...
Dök in på gymet proppmätt med en svullen mage,(passerade även en kiosk på vägen till gmet och kom ut därifrån med en snickers & en kexchoklad)  perfekt upplägg!?? 
 verkligen längtade efter att lägga mig i benpressen och köra, för alla ni som kör den övningen vet ju att man absolut inte blir rejält "ihop tryckt" i bottenläget Ha ha ha=) Perfekt när man har mat ända upp i halsen =) =)

Till råga på allt var min vän där och tränade i 110 som vanligt=)
Fick mig ett samtal senare på kvällen.. -- Du Johan.... Det var inte värst du presterade idag på gymet!  med de vikterna och den intensiteten du körde tror jag knappt man kan bli trött, inte ens efter 1000reps =) =)

SANT!! och det kommer onsdagens benpass få ut för...


Vägde mig igår och vågen stod på 94,3kg, så nån kötbulle?! =)

Vore riktigt nice med en utlandstripp under vintern... räcker med 1v. i solen, ladda upp batterierna lite!

Ungefär så har mina tankar varit i helgen, osammanhängande=)... Ena stunden funderade jag över vikten, nästa var jag på en solig strand, sen funderade jag över va kul det ska bli att komma i form o tävla, för att nästa sekund  ha en fet pizzabit i handen... Och allt detta utan alkohol, det ni ==)))

Imorgon ska jag samla ihop tankarna, fokusera och riva av ett rejält bröst & axelpass!!

Från förra utlandstrippen Tunisien -07

image142

Dax för Lite kesella!

/// Ederer


Lördag!

...Körde ett eftermiddags pass för benen, egentligen planerad vila men kände att jag vill köra igenom benen en extra gång denna v.  Absolut inget "max pass" men fick lite blod dit jag ville alla fall och är nöjd med det.

En som körde desto hårdare!!! Du jobbade på jättebra Sofia=) Du har ju berättat att du har lite mål uppsatta för framtiden och fortsätter du kämpa med samma målmedvetenhet som jag vet du gör, kommer du absolut nå dina mål! förmodligen fortare än du själv tror=)

Formen är riktigt bra!
image138Imorgon är det träning på Bodyfitness med Pelle Eriksson, som förövrigt tillsammans med martin "kingkong" ordnat en "byggar helg" i västerås i februari, med träning, föreläsningar och lite party!!! 
Hatten av för att ni tar er tid att ordna detta, som jag tror kommer bli riktigt kul, jag är given!!!


Film, Pizza & Glass! Där har ni min lördagkväll i soffan, varför komplicera saker? Räcker bra så!
image140Ha en Toppen kväll & sköt om er!!

/// Ederer


Fredag kväll!

Ytterliggare än vecka i träningens tecken avklarad, känns som man tagit ett steg till i rätt rikting, steget bestod i att åter börja väga maten, alltid lite snurrigt i början =) men nu är första veckan avklarad och jag törs säga att jag skött matvågen perfekt, inte missat ett gram någonstans...Känner mig Varm i kläderna så from nästa V. kommer det säkert gå på rutin igen==))

Gick förresten på min första massage på väääääääldigt länge i förmiddags... säger bara en sak...SMÄRTA!!! fick "diagnosen" stel som en pinne ha ha ha =)
Kommer fortsätta med regelbunden massage minst en ggr/v och hoppas det ska ge resultat i slutändan!!

Kom av en slump in på en sida på nätet där man kunde göra sina egna "magazine covers" så blev kvar på sidan och "lekte lite" =)  (eftersom världen är så "vuxen" jämt så får man leka lite ibland ha ha ha)

Så här blev det...
image127

image128

image130

image131


Avslutade kvällen lite seriösare med ett tufft armpass, P-A och jag fortsätter i samma stil med att göra relativt lätta vikter TUNGA genom hög intensitet och massa dropp... Funkar bra för oss och Pumpen blir grym!

ett  "axplock" från passet..
image132
image133
image134
image135

Imorgon är det ben och kanske en pizza he he=)

Trevlig helg!!

/// Ederer

Kvälls pass!

ytterliggare än timmes slit avklarat, blev ett riktigt hårtpass med väldigt hög intensitet...Kände verkligen hur golvet snurrade under mig, helt total slut blev jag... kämpade mig igenom sista seten och hann ta efterdrinken!...Sen blev det platt fall, hamnade på rygg och blev liggandes 20min. Lyckades ta mig upp på fötter och hem! men det var tuffa meter hem till dörren, fy f.n =)

Bröst:
*lutande bänkpress i superset med djupa bardips
*maskinpressar i superset med flyesmaskin
*hantelflyes med ett dropp
*cable cross *3 set

Axlar:
*Maskinpressar med ett dropp
*hantel lyft åt sidan med 2sekunders stopp i toppläget med ett dropp

Aj aj... Men That`s why we live in this world!! No pain no gain... Eller hur?! =)Några svettiga pics...

image116
image117
image118
image119
image120
image121
image122

AXLAR...

image123
image124
image125
image126Nu Lite kvälls protein sen sängdax=)

Sov gott!!

/// Ederer

Tillbax igen!

Tjena!

Äntligen har nya internet leverantören varit här och fixat "tre hål i väggen" =) .. så nu är man back on track igen!

Har from i måndags börjat med ett mat schema igen! inte för diet utan bara för att ha koll på vad man stoppar i sig och så att de byggstenarna som behövs ingår i kosten!

Har efter lite jul/nyårs vila även återupptagit träningen på allvar igen, fortfarande lite problem med ryggen)= men kommer att gå på massage minst en/ggr vecka framöver, får vi hoppas att ryggen slutar spöka=)


Trots att jag redan nu håller kosten strikt lär det dröja mååååånga år!!! innan man kan uppvisa den formen min vän P-A Andersson gjorde ca 10veckor(!!!) innan Sm-07 en vanlig sommardag utan varken pump, tömning,laddning lr vätskestrypning...

image114

 Den formen och hårdheten du uppvisade redan i somras hade varit riktigt svårslagen...Imponerande!!!
Från Gaspfotning -07 ...
image115

Ikväll kör vi hårt min vän!!!


Nya året igång och bara att gasa på i full fart framåt!!!!!!!!!!

Ha en super dag alla!

/// Ederer

RSS 2.0