Då var man igång - Dag 3 =)

Då är snart dag 3 på diet avklarad,hade inte lyft en hantel på ca en månad innan denna vecka...

kan bara säga F*N va kul det är att träna, den känslan kommer nog alltid finnas inom mig,  hade som plan att ta denna första vecka till att "komma igång" igen, alltså lugnare tempo osv för alla som haft uppehåll från sin träning vet att träningsvärken blir helt sjuuuuk annars...

Min "plan" med lugnare tempo höll i exakt  2uppvärmings set i måndags, sen knackade det på min axel och där stod en kille som jag inte har en aning om vad han heter...

Han frågade --- Ska du oxå köra bröst? ska vi köra ihop?! 

Absolut svarade jag, och handen på hjärtat vem vill ha en träningspartner som går på halvfart? INGEN :))  med det i tanken + att jag inte hade någon lust alls att "få stryk" av någon jag inte ens kan namnet på så var kriget igång hahaha :D

Har sån gaaalen träningsvärk idag i brösten så det gör ont bara jag lyfter armen, men va f*n vem bryr sig,  ja e bara glad att vara tillbaka :)) 


Och idag stod det armar på schemat....





Kärt återseende:) ....Kardio all the way ;)

If you always do what you always done then you will always get what you always got...


Fick ett fint mess förut av en gullig vän där det bl.a stod lycka till på dieten och hoppas allt känns bra!?  Ja svarade att omställningen från semester & massa fest till diet känns stor men att man får anpassa sig! 

Fick svaret tillbax, LIVET ÄR EN FEST..... Sant, sant, rätt syn på livet det :))


Imorgon fortsätter dietfesten ;)
///
Ederer


Skräpmat`s dagarna är över :)

Haft en riktigt trevlig helg i Örebro, grillfest hos en barndomsvän i hans hus och sedan ut på massa kul ;)

Imorgon 07.00 är det dax för första riktiga kardio passet för detta år!!, visst har väl gått och dagdrömt på löpbandet nån gång men det räknas inte, nu är det lika mycket fokus och vilja under kardio timmarna som gym timmarna, har ca sex veckor på mig att komma i hyffsad form för första stoppet denna höst! Tv Inspelningar för kanal 5, första inspelningen ska ske i Sundsvall... 

Är inställd på att det kommer bli jobbigt direkt från början eftersom hungern och sötsuget efter slarv (semestern) kommer jaga mig som f*n... Men allt handlar om att bestämma sig sen bara gasa på!!! och som Lars Svensson i Gymgrossisten ledningen skrev till mig - Du har en härlig höst framför dig!  SANT!!! Det ska jag ha i tankarna när det blir jobbigt :)

Hade med kameran i helgen, men kom inte på att ta fram den innan det va dax för hemgång till sthlm, måste ju iofs va ett tecken på att vi haft grymt kul och inte hade en tanke på den :)



Träffade även på en kompis i Örebro som är i betydligt bättre form än jag :D Han ska tävla på SM om tio veckor, tog några bilder och de kommer upp här lite senare ikväll,,, Nu ska jag fortsätta frossa i kcal lite till :)

Ca 4timmar kvar innan det är måndag och diet 2009 drar igång... HJÄLP :))
///
Ederer

Allt på plats!

Nu är allt på plats inför dieten, är dålig/lat på att hålla på och göra kosten "roligare"  under diet så handlade bara basic grejer... 

Maten för en lång tid framåt - Kyckling filè, torsk, broccoli,isbergssallad,gurka, havregryn, psyliumfrön, kesella, funlight saft och kruska kli

Kosttillskotten jag hämtat hem - Whey 100 protein, maltodextrin, amino rush, bcaa, zma, omega3, kalium och ett vitamineral paket.

Idag ska jag fylla på mp3 (tack för låt tips!!! ) , hämta hem min kardio cykel och räkna ut ett start schema i kcal.

snart, snart snart......... Är Semestern slut......  




...Och det är dax bli svett på riktigt igen ;)



Tog en soft kväll igår utan träning, satt på en mysig restaurang, pratade & åt god mat hela kvällen, mysigt! Tack för sällskapet vännen =)

4dagar kvar... Ska fortsätta ladda hjärnan inför uppgiften :)
///
Ederer

Another day....

Sitter här i en lägenhet som är så tom så det ekar...

Relativt lång dag men samtidigt fått mycket gjort, packat en del flyttlådor, städat och fick även soffan som varit till försäljning såld under eftermiddagen...
Beställt nya möbler osv men de kommer inte förräns i helgen, ut med det gamla och in med nytt...

På måndag ska jag ta mina första kardio steg på bra länge, 1timme om dagen tänkte jag börja med, dax damma av kardio cykeln igen,var så längesen jag använde den att jag glömt vart jag ställt den :) Trodde den var i källaren men kom tillslut på att den inte ens är i sthlm utan i värmland hahahha :D  Får ta en tur dit i helgen och hämta den..

Brukar alltid börja med cykeln första veckorna tills flåset är tillbax igen :) sen blir det power walks!  kanske låter konstigt men ser fram emot att köra kardio, slita i gymet och vara hungrig igen, alltid kul att övervinna alla "diet demoner" ...

Mitt absolut bästa diet vapen ---   MP3!!!!     musiken gör skillnad, nån som har bra tips på låtar så skriv gärna :)


Hoppas vädret kommer tillbaka snart, alltid lättare att vara hungrig när det är varmt!!!



Nu är man äntligen på väg... Mot nya mål ... & förhoppningsvis en okey form :)
///
Ederer

Tillbax i gymet :)

Precis hemkommen till huvudstaden igen, tagit dagen till att laga matlådor, hämta protein och övriga kosttillskott på Gymgrossisten butik på Sveavägen...
Gjort en kalender där jag kommer räkna ner dag för dag mot målet, en bra motivationshöjare tycker ja, sätter ett kryss över varje avklarad dag utan diet fusk osv...Sen när man kollar av efter någon vecka vill man ju bara se KRYSS över alla dagarna :) + att man känner sig nöjd över sig själv när dagen är slut, man har fixat allt och får sätta ett kryss över den!!!

Ikväll är jag tillbax i gymet igen och nu är det slut på "sommarträningen"  , dax börja taaaaa i på riktigt igen...

Dax att gasa förbi 2008 års version av Johan Ederer :D:D



Nuuuuuuuuu köööööööööööööör vi !!!!!
///
Ederer


Slut...

...På en grymt härlig vecka i Värmland, längesen det blivit så många sena nätter med härligt sällskap, uteserveringar, grillningar, husfester, krogrundor och bäst av allt... bara leenden överallt :D :D

Tack alla ni som varit med under veckan... Alltid välkomna till mig i Stockholm... allihop, närsom helst!!!

Bild från Onsdagens förfest...


Ingenting varar dock för evigt och nu är det dax att återvända hem och dra igång med hårdträningen igen, tävlings säsongen och andra uppdrag närmar sig....

Den här låten får avsluta min sköna vecka...
Hade den på repeat  under Lördags nattens härliga efterfest :))


Kommer börja uppdatera bloggen som vanligt igen... Från imorgon är det back to basic igen :)
Men kan utan omsvep säga att en vecka utan protein pulver, gymkläder, kyckling och matvågen bara gjort mig gott på lång sikt!!!

Tack igen alla härliga vänner för en grym vecka!
///
Ederer

Your Body is a Wonderland...

Torsdag =)




Tänker på dig mer än du tror.....
///
J


Livskvalite =)

Lämnade Stockholm i Lördags för en lite tur i landet, en av tankarna var att prova lite nya gym efter vägen...

Inte ett pass har det blivit :) , har prioriterat andra saker, familj, vänner som man inte hinner se så ofta, skulle till gymet igår men vaknade med halsont, hoppas på ett pass imorgon, annars finns gymet kvar nästa V. när ja kommer hem, ingen stress :)

...En av prioriteringarna som inte stavas, "extra vader och baksidalår"  när jag är här är, promenera, busa och leka med hunden Affe, min lillebror, så underbart, blir alltid tårögd när jag får komma hem och träffa honom,  älskar honom fruktansvärt mycket!

Kom hem sent igår efter filmkväll, gick upp till gästrummet, där ligger Affe med mjukishunden (som förövrigt e döpt "biffen" hehe) och väntar på mig, hade jag haft mer tid skulle jag haft egen hund, de sviker aldrig :)



Imorse när vi vaknade, kommer sakna dig grymt när jag åker hem på Söndag brorsan!!!


Ikväll har de tjatat att jag ska följa med på något som kallas Onsdagsklubben, blir tydligen nattliv ikväll oxå :)

Glöm inte att det finns andra prioriteringar i livet än de i gymet!
///
Ederer

On the road...

Har kommit iväg på en trip nu, har med kameran under min lilla mini semester, uppdaterar allt eftersom, hoppas på mycket kul ;)




Ses On the Road =)
///
Ederer

Måndag är det dax!

Har funderar fram och tillbaka, vill inte göra nått halvhjärtat.... 

Har två viktiga uppdrag i början på september, en fotning för en katalog och ett TV uppdrag för kanal 5 i Sundsvall,  kommer använda de två grejerna som motivation/ inspiration för från måndag kliver jag på en tävlingsdiet..

Om det slutar med Tävling vet jag inte än men tävlingsdietar man kan man lika gärna tävla oxå....Börjar känna tävlingshornen växa fram igen, har aldrig stannat innan målgång när de väl är framme ;)

Några pics från mitt besök på Flex Gym i Hagsätra tidigare i veckan,  tack Kaj (ägare) för rundturen och vip passet och tack big boy Louis min vän för ett grymt pass, erkänner, du var starkare denna gång, han repsade bl.a  iväg 12reps på 67.5kg s hantlarna i hantelpress, LÄTT!!!   ... but i`ll be back :))

På väg... Stereon i bott genom hela sthlm, full fokus hela vägen, " I come to the gym to train and to train only" ...













Packat klart... "on the road" i en vecka tänkte jag, Träningslagret i värmland ikväll :)
///
Ederer


God natt :)

Var och tränade på Flex gym i Hagsätra under kvällen, ett riktigt topp gym som har allt!  Uppdaterar med bilder därifrån imorgon, nu är det sov dax, varit galet trött sista dagarna och efter gårdags nattens jobb klev ja inte ur sängen förräns 18.00 idag... Tecken på trötthet det! så dax sova nu =)




Har en hel del inbokat inom kort, bl.a fick ja nytt förtroende för ett TV jobb och ska träffa Natalie som är koreograf nästa v. + lite andra roliga media grejer ja tackat Ja till ... Så tänkte passa på att hälsa på familjen lite och träna "on the road"  under veckan nu när ja har lite ledigt :)

Natti natt :)
///
Ederer
 


Ny vecka...

Med massa nya krafter... Inte tränat sen i onsdags, varit en intensiv helg med fotning & massa jobb osv, bl.a blev en kollega till mig ner skjuten under helgen )=  Ja jobbade runt där det hände så sent som i torsdags så kunde lika gärna hänt mig...
Hoppas du snabbt blir bra igen mannen och du ska veta att alla vi kollegor är berörda och tycker det som hände är oacceptabelt och så fel det kan bli )=

Alla människor har en gräns och för "rätt" sak, om det gäller familj, liv lr död försvinner alla gränser och man gör det som krävs även om det kanske är fel.. Men att skjuta ner någon för man får ett "nej" i dörren till en krog är ingen anledning att skada en annan människa.. NOT WHAT LIFE IS ALL ABOUT!!!

Ledsen,arg besviken igår(?) titta alltid framåt...

There Is No Future In The Past !!



Tänkt börja träna ikväll igen, ska åka till andra sidan av stan och träna med en vän som satsar hårt, fast jag kör mina 5pass i veckan var det längesen ja la upp några tränings pics, så kanske e dax?! tar med kameran ikväll!


Har lärt mig genom åren... Tänker man efter före, blir oftast resultatet bättre efter!
///
Ederer

Wanna go for a ride...

Wanna go for a ride ... :)



Bild från del 2 av senaste fotningen...More to come...
///
Ederer



Nyvaken...

Nyvaken efter en natt på jobbet...
som vanligt  är fylla, våld och hot en del av vardagen, träffar på många osäkra människor varje natt som tror att en kniv i fickan gör dem till kungar )= bara senaste veckorna har vi haft bla. bombhot & dragna knivar mot oss, många  vilsna själar ute nattetid som inte fattat vad livet handlar om..

En del undrar hur ja orkar jobba så och om jag inte är rädd osv?
 Känns ändå bra att kunna bidra med säkerheten för alla de som är ute för att leva och ha kul, precis det livet går ut på!!!  Tycker det är skönt att ha hela dagen fri att träna och göra vad jag vill & You cant be scared, Life´s too short for that ;)


Sagt det förr, om du lever ditt liv, har kul och mår bra finns ingen anledning att ändra något...

" If you always do what you always done then you will always get what you always got..."


Ha en Härlig Lördag Friends, bästa dagen :)
///
Ederer







 

End of part one...

Halvtid kan man säga! Precis avslutat del 1 av dagens heldagsfotning, haft kul men galet varmt och inte blir det bättre utan vätska heller... uppdaterar hela min dag imorgon!

En sneak peak från del 1 av fotningen :)




Nu e det dax för del 2  så ja får vara utan vatten några timmar till :)

Much more to come...
///
Ederer

Spontana grejer...

...Blir oftast bäst, lr hur?! :)

Tränade sent och var hemma runt halv tio,kom på vi skulle grilla lite, drog till affären och fixade allt vi behövde för att göra grillspett, köpte en engångsgrill, tog de kalla ölen ur kylen och åkte till en mysig park, blev kvar till en bit efter midnatt, avslutade ytterligare än härlig dag med att efter grillningen ta en runda på stureplan...
 
och nu pratar jag om en MÅNDAG!!  vem sa att måndagar e tråkiga?! Alla dagar blir vad man gör dem till :)

 Livet e grymt kul :) 



Raffe som precis avslutat sin diet med en grym form som resultat, se upp i de lättare klasserna framöver :)





Tisdag...Varmt på gymet idag, men tycker rygg passet gick helt okey för det, dricker massa vatten o saltar på maten, funkar:) Hjälpte en kille lite med posering oxå, som ska debutera på Anders granheims tävling om nån vecka..

Imorgon ska jag göra en heldagsfotning åt en internet sight och samtidigt passa på att ta lite eget till hemsidan osv, vet inte exakt vad fotografen tänkt sig? men fick allafall veta att det kommer rulla in några feta hd motorcyklar... ja får ta de lungt så ja inte välter dem hahaha :D

Ses imorgon igen!
///
Ederer


RSS 2.0