Klockan är 14:35 ...


...Och från ingenstans kom suuuuuget!!!  TÄVLINGS SUGET!!!!

Once It`s in your blood... ==))



Är även "akut fika sugen" :P  Tur att året är långt så det ena behöver inte utesluta det andra :)

Fikar först och gasar järnet på gymet efter, bra måndags plan :D

Diet tiderna får vänta lite...lite till...Suget är starkt men var sak har sin tid =)
///
Ederer

Ny vecka imorgon med nya tag :)

Veckans hetaste tips från mig :)


*Skär ner på kolhydraterna - Ta dem endast morgon och direkt efter träning

*öka proteinet

*Ät något " grönt" till varje måltid - broccoli, gurka, isbergssallad

* Drick minst 3Liter vatten/ dag
(tillsätt funlight saft om ni har svårt för bara vatten, den innehåller noll & ingenting, perfekt! )

* Tillsätt Omega3 till kosten, lovar snyggare/fräschare  hy/hud och en grym smörjning för leder + de fetter som kroppen behöver  ( transfetter som finns i tex chips o choklad gör ingen glad)

* Ta 20 min kardio efter varje styrkepass för att bränna lite extra inför beach -09! 
(ni som är rädda för att "tappa muskler" vid kardio direkt efter styrkepass tillsätt bcaa innan ni kliver upp på löpbandet, skyddar musklerna o stoppar nedbrytningen)

* Gör någon annan glad genom att under veckan berätta för han/henne hur mycket personen ifråga betyder för er!
( Ge positiv energi smittar av sig och kommer göra även dig gladare, finns väl inget bättre än att se någon man tycker om glad!!?)


Ett extra tips blir det =) ,
många har mailat och frågat vilket "kolhydratpulver" som är det bästa?  Utan tvekan PURE VITARGO!!! den innehåller allt för en perfekt påfyllnad efter träning OCH finns inga onödiga kcal som det kan göra i vissa gainers osv, utan tvekan värt sitt pris!  finns att köpa på ...
 
www.gymgrossisten.com


Här hämtar jag vitargo & protein i Gymgrossisten butik!
Passar på att skoja o ha lite kul samtidigt! livet behöver inte va så allvarligt all the time & ett skratt förlänger livet juuuuuu :)



Som sagt se till att fixa en glaaad och energifylld vecka nu ;)
///
Ederer


Tillbaka blick ...There is no easy way out!!!

Rensat ur datorn lite idag och hittade en mapp med olika träningsbilder osv genom åren, blev sittandes en bra stund och kollade, en del minnen kom upp för visst är det så att vissa svettiga pass minns man extra mycket =)

En sak
som är så säker som den bara kan bli är att ett dygn har 24/timmar och den timmen jag spenderar varje dag i gymet ska det mycket till om jag ska byta ut!!!!!!!!!!  

--"borttappad tid säger någon"??  

-- "hur f*n tänker ´du` säger jag :P  ja får göra det jag vill minst en gång per dag och har 23timmar till att spendera, tid finns ;)

En sak till som är lika säker som det jag skrev innan är att THERE IS NO EASY WAY OUT,  vill man något måste man kämpa för det, ingen annan gör jobbet åt en, allt går bara man vill det tillräckligt mycket!

04.00 på morgonen år -06  -- Övriga sov ...Inte jag... Hade mitt mål uppsatt i skallen, bara jobba för det...


Läste igenom min gamla journal på Body igår och citerar några rader som min coach P-A Andersson skrivit i mars -07..

"
Den vilja, glöd och en sällan skådad envishet Johan gör detta på är beundransvärd. På 13 veckor hittills har han tappat ca 25 kg fett och då kan ni räkna ut själva att han inte har legat på latsidan direkt.
" ...


Kunde jag, kan alla andra oxå, it´s all in your mind!!!!


Som sagt rensat datorn! Lite gamla bilder.. Tillbaka blick :)


    

    

    

   

Kan ta med nån som är tagen utanför "timmen i gymet =) Sommar -07..
   ...



Den t-shirten fick jag ett år, tror det var -05 (?) när jag fyllde 25år!
(Långström som det står längst ned är en vän som jag tränade en del ihop mer förr och det var alltid "krig" när vi körde ihop och som ni förstår blev det en del påställa oxå hahaha :)


Kul blicka tillbax ibland och alla ångrar väl något i livet! MEN alla tränings timmar är jag riktigt nöjd med =)

Ska packa nu för mina dagar i Oslo är  räknade...
///
Ederer


Vilat från gymet idag..

...men inte från "hemma kardio" , nyvaken och med endast en filt runt midjan körde jag igång med att bränna kcal med dammsugaren i en fart som ej tidigare skådats i Oslo :D

Fångad av en papparazzi blev man oxå:cool:


Blev helt spontant igår utanför ett gym tillfrågad om jag (för en "slant") kunde tänka mig att ställa upp och posera lite på vip avdelningen på en club här i Oslo på Lördag, formen är inte den bästa men va f*n ja kööör, syns inte så mycket ändå bland discoljus o rökmaskiner:emo-thumb 

Tittade på filmen The wrestler förut och den förmedlar verkligen budskapet av vad viktigt det är att inte bli fanatisk, låst och glömma omvärlden pga av sitt val att satsa inom sin sport...
Plast medaljer och pengar kan aldrig mätas med familj och vänner... Den som lever ensam endast för sin egen vinning dör oxå oftast ensam...




Okey ;) men om jag dietar fram till Lördag borde jag hinna bli stenhård med ribbor på röven till kvällens posedown....
I en perfekt drömvärld alltså hahaha :rolleyes:
///
Ederer

Tio minuter...

...Till sovdax :) 

Sitter och lyssnar musik på youtube, fastnat i några timmar på sidan, lyssnar på alla låtar som dyker upp i skallen, gammalt som nytt!  Visst kopplar man ihop olika låtar med olika minnen i livet, lyssnade förut på låtar som vi spelade på student festen för tusen årsen och humöret blev på topp=)

 Man kan styra sitt humör och vilka känslor i kroppen som ska styra vid ett visst tillfälle!  Därför har jag tex som jag vet många gör ALDRIG lagt in ett helt album i mp3:n av "bekvämlighets skäl" utan varje låt är skräddarsydd med en tanke bakom  :)

Det finns låtar till varje tillfälle, lr hur?! ledsen, glad, förbannad, i tankarnas värld och gasen i bott på gymet...

Till alla ni  funderar på att tävla , under en diet upptäcker man och lär sig mycket om sig själv, vissa dagar e sjukt jobbiga! går inte att förklara varför om man inte gjort det själv.. Men ett tips att använda som hemligt vapen är MUSIK, tog mig igenom mååånga tuffa dagar förra dieten, speciellt mot slutet när magen gick sönder,enbart med hjälp av musiken, en "rätt" laddad mp:3 höjer din lägsta nivåoch tar din träning till nya nivåer, TRO MIG!!!
 
Ville inget speciellt med detta blogg inlägget mer än att säga att Musiken gör skillnad, lr hur!!! och den påverkar mer än man tror!!!

Sista låten för mig  inatt får bli Beautiful - Akon!



snart dax ladda mp3:n med sköna power walk låtar inför våren och värmen, like it :)





Sov gott  ladda mp3:n smart och gör timmen i gymet till magisk :)
///
Ederer

Snart dax vända hemåt:)

Haft en skön vecka med härligt väder, god mat, massa mys och provat några nya gym med enbart trevliga människor och lite kul att man blev igenkänd av  tränings intresserade folk som kom fram o hälsade osv! 

Senast jag var i oslo var  -99 när jag var här och jobbade för ett företag, ska inte dröja lika länge innan jag återkommer igen, bokar nog in en tur i sommar redan nu =)

Körde sista passet imorse och det stod armar  & kardio på schemat, kommer fortsätta med höga reps (runt 15per set) en vecka till sen ska jag testa tuuungt med max 6reps per set...





Gymet var inget för folk med "kardio fobi" =) Två våningar med olika kardio maskiner..
Min utsikt från second floor =)



INTE sur :) men trött efter föör mycket kolhydrater, pasta e livsfarligt, stämmer verkligen att man inte har någon nytta alls av massa kollisar, blir insulin påslag o man blir trött som f*n, länge leve proteinet :D




Hem, soffan kolla film o mysa, skön dag o jag klagar absolut inte :)


Snart dax för Sweden Grand prix i varberg oxå, ska bli kul med en ny tävling, få lite inspiration och kanske en fest runda på kvällen =)   vi ses där va!?
///
Ederer


There Is No Future In The past!

Sant lr hur?! 


Var nöjd med den du är IDAG, tro på dig själv ,Sätt upp mål i livet och ta dig dit...

BLICKA UPPÅT!!!  ONLY THE SKY IS THE LIMIT !!!





///
EDERER

Vilket härligt väder :)

Kvar i Oslo...

Utsikten från 11:e våningen i  lägenheten, mysigt på kvällen med alla lampor som lyser i alla människors hem=)



Tur det finns 24 timmar på ett dygn! Allafall såna här härliga dagar :)

...För man vill inte missa att vara ute i härliga vädret, men man vill absolut inte missa timmen i gymet heller!
För nu går det faktiskt riktigt bra om man får säga så (?) och jag kan inte minnas att jag varit såhär stark tidigare i mitt liv.

Är även klar med vilka mål som jag anser realistiska för detta året och vad jag kommer kämpa för! känns skönt för hur man än vänder och vrider på det så är det alltid en grym motivations höjare att ha klara delmål uppsatta under året!
Personligen funkar jag så att har jag satt upp mål då ska det mycket till för att jag ska ge upp innan jag är framme...
Så full fart som gäller :)


Idag provade vi ett nytt gym i centrala oslo som var stoooort med en cool kardio avdelning som var ett rum som var nedsläckt med en storbilds skärm längts fram som spelade hög tecno musik... Haha kändes som man stod mitt på ett fett discotek o brännde kcal på ett löpband, grymt skön känsla infann sig i det rummet o man föll in i trance med en bra fart på benen :D

Lite gym hann vi med innan disco kardion =) Armar stod på schemat och det var högreps som gällde för dagen med reps upp till minst 15 per set..

Some Pics!



    
  



GAME OVER....

Men bara tills imorgon :)
///
Ederer


On The Road Again!

Japp så är det =)
Har lämnat kära sthlm för en tur till en annan huvudstad...Oslo =)

Väskan är som vanligt när man reser fullpackad, alltid ett litet projekt för en "byggare" att vara på resande fot, men jag lämnade det mesta hemma och tänkte - Norge e inget U-land så kan köpa mig mitt protein osv där hehe =) , bland det jobbigaste, tråkigaste o mest energikrävande som finns att släpa runt med tuuunga väskor, inget för mig haha =)

Men valet av "resväska" är alltid givet!!!






En bild från kvällens pass på Elexia i Oslo!
Ett riktigt bra gym som bla. hade den maskinparken som alltid får "bäst i test" och som kan titulera sig världens bästa träningsmaskiner... Hammer Strenght!! 
Fruktansvärt bra grejer och man hoppade runt med ett leende genom hela passet =)



Får tillägga att leendet jag pratade om innan INTE gällde under tiden jag körde mina set... Då ser man mest ut som...Jaaa någon som tar i så han nästan spricker...men det bjuder jag på :P


Har tänkt prova lite olika gym under min vistelse, Haralds Gym är bokat imorgon, ska bara hitta dit oxå hahaha =) , kameran och en Ederer på topphumör lovar massa uppdateringar under tiden!


Ha en skön kväll! Gör ni som vi?? Frångår kostcirkeln och lagar tacos o tar ett glas vin, det funkar ==))
///
Ederer


I am Alive and kicking :)

Ska skärpa mig med att uppdatera bloggen!!!
så alla ni som mejlat och undrat... Träningen går bättre än någonsin & jag mår riktigt bra :)



Vågen står på 102kg, jag kör mina 5-6 pass i veckan och som sagt den rätta känslan har infunnit sig igen, det är kul på gymet... That`s why i live in this iron world... I love it =)

Bild från dagens pass... Hård köra igen som gäller !!!




Ha en grymt skön tränings vecka!  Ska börja uppdatera dagligen igen =)

Kram
///
Ederer

Grattis På 25-Årsdagen Sofia!

Idag fyller den tjejen som står mig närmast och har störst plats i mitt hjärta 25 år!

 Hoppas att du får den bästa dagen! önskar jag kunde vara där men jag tänker på dig!


Grattis Gosis!  Den här är från mig till dig...'




Jag Älskar Dig Sofia!
///
Johan


Goooood Avslutning på dagen =)

Jag har bakat två plåtar bullar och bjudit mina kära vänner på!
Mest för att det är grymt gott med nybakade bullar men oxå för att vi slog vad på gymet, ingen trodde jag kunde baka, så jag antog utmaningen ;)


Bildbeviset! Bullar a´la Ederer =)



Gick bra på gymet tidigare idag, det och en skön myskväll med film & Bullar kan inte annat än få MVG i betyg =)


Be yourself all the time!!! Lättast leva & må bra då =)
///
Ederer

Gym time ;)

Dax att dra till gymet...
Ville bara säga det, varken mer lr mindre.. Vissa dagar finns den där sköna känslan i kroppen, idag blir det åka av ;)




Låt i mp3...



Kör hårt så ses vi ikväll igen =)
///
Ederer

Groovt besök :)

I helgen var min vän Martin.P (svensk juniormästare i BB ) med en vikt  på ca 115kg  på besök i Sthlm... Efter lång övertalan gick vi med på att "kasta tröjorna" en snabbis =)

Offseason för båda och jag som nyss börjat träna igen, då vill man helst behålla kläderna på, men man får väl stå för hur man ser ut hahaha :D


Kanske inte störst, men Tim i mitten var i överlägset bäst form för kvällen, allafall om man går efter mest uppdruckna drinkar hehe :)




Kul med alla svar angående träningspartner i förra inlägget! verkar som de allra flesta har samma inställning, gärna en bra träningspolare när det passar men inget man vill vara beroende av!
///
Ederer

RSS 2.0