Öppet hus hos Gymgrossisten =)

Äntligen frisk och tillbax till livet efter nästan två veckors Influensa, nog aldrig varit så sjuk i hela mitt liv...
Heller inte blivit någon träning, varit grymt sugen senaste dagarna när man känt sig bättre att dra igång igen men lyckats slå bort de tankarna ur skallen, bättre bli helt frisk först...

Första träningsrelaterade "grejen" efter influensan var gårdagens Öppet hus i Gymgrossisten butiken på Sveavägen i Stockholm!  En fullspäckad och väldigt trevlig dag från morgon till kväll, utställare, tävlingar, fett procent mätningar, olika smakprover och rabbaterade priser bara för att nämna något =)


Extra kul att så många kom för att träffa mig, säga hej , prata lite och kolla in butiken.. Tack för alla vänliga ord under dagen, uppskattas verkligen och betyder mycket!


Anna Paulie mätte fett procent och delade ut smakprover från GG!


Daniel Nordberg sveriges mest noggranna butiksansvarige :D
Grymt kunnig med stenkoll på sina produkter, ett tips om man är osäker vilka kostillskott man ska använda osv, gå in i butiken o snacka med Daniel, utan att övedriva så kan han allt och är förutom det grymt trevlig och ödmjuk, man känner sig alltid välkommen!!!   Och till höger Roger Svensson butiksägare!


TACK för en lyckad och uppskattad dag Roger! som alltid när du ordnar något =)


kanske lägger upp fler bilder från öppet hus ikväll om jag hinner, nu ska jag iväg och hjälpa klienter med poseringsträning inför fitnessfestivalen och även göra egen comeback i gymet efter Influensan, Bröst & axlar får de bli =)

Frisk= att bloggen kommer rulla på igen!

Ha en skön söndag Friends!
///
Ederer


ÖPPET HUS - Gymgrossisten!!!

Öppet hus hos Gymgrossisten 28 november!

Nu på lördag den 28 november är alla BODY.se-besökare välkomna till Gymgrossisten Butik på Sveavägen 136 (11:00-17:00) för att handla kosttillskott och träningskläder till specialpris, tävla och vinna kläder från Dcore, träffa kända atleter och prata med Gymgrossisten.coms kostexpert.

Gymgrossisten Butik i samarbete med Gymgrossisten.com berättar vad som kommer att hända och önskar alla varmt välkomna:
 • "Träffa bodybuilder Johan Ederer
 • Träffa tävlingsaktuella P-A Andersson, en vecka innan Luciapokalen Classic Bodybuilding
 • Träffa representanter från Optimum Nutrition och Fairing
 • Träffa dietist Anna Paulie
 • Mät din fettprocent
 • Få individanpassade produkt- och kostråd
 • Prova vår nya julsmak på Whey-80
 • Prova proteinbars
 • Utförsäljning av kosttillskott
 • Hämta din produktkatalog
 • Vinn ett Gymgrossisten-kit: Lämna dina förslag på nya kosttillskott och märken. Vinnaren får ett paket till ett värde av 1399 kr"


Butiks Ägare och Gymgrossisten Team Leader - Roger Svensson!Vi ses där =)
///
Ederer

 


....
Aldrig tidigare varit såhär sjuuuk i hela mitt liv tror,tävlingsdiet är en dans på rosor jämfört... INFLUENSAN )= )=


T
illbax när ja frisknat till...

///

Ederer

Helgen!

Tog en tur med några vänner till hälsomässan i Älvsjö under helgen, kul glida runt och titta lite, fanns allt man kan tänka sig för allmänt välmående, hade kanske personligen velat se lite mer tränings inslag men i det stora hela fanns allt!En "inrikting" som växer stoort är ketelbell träningen, aldrig personligen provat men det är säkert en funktionell bra träning!
Kompisen Raffe deltog i chins tävlingen i en av alla montrar, bra jobbat mannen!! själv stod jag kvar i publiken, för fet helt enkelt :D :D :DLördag kväll....
åkte till Petra Lundin för poseringsträning en klients BF debut, mycket att tänka på för att få till poseringen rätt, mycket mer än man kanske tror när man sitter i publiken!!!  men övning ger färdighet och vill man så går allt ;) Ny vecka så kööör på , ingen annan gör jobbet åt en ;)
Kram
///
EdererMTG Meet & Greet =)

Var igår inbjuden av Gymgrossistens Product Development Manager Anna Paulie till MTG Mediabyrås öppet hus i sina nya lokaler.
I MTG huset producerar de flesta TV och Radiokanaler sina program, hela byggnaden med alla inspelnings studios osv var toppfräsch och likaså säkerheten, tur man stod på listan annars hade det varit omöjligt komma in =) ...Så kan med all säkerhet säga att det inte går nån nöd på alla de tv & radio kändisar/profiler som jobbar i byggnaden, toppklass rakt igenom :D :D

www.Gymgrossisten.com hade en liten "grepp tävling" ,delade ut, vattenflaskor,produktkataloger, smakprover på olika produkter och massa goda Bars!

Det strålar alltid om GG`s produktutvecklare Anna Paulie :) 


Robert Aschberg och Hasse Aro hade en programledar casting i montern brevid oss..
Båda två provsmakade och gillade GG´s Bars och energidtryck!  Aschberg frågade mig om han skulle få lika stora armar som mig om han tog en bar -- du kommer en bit på vägen, men måste träna oxå svarade jag ;)
Idag är det Lördag, ännu en dag i träningens tecken...
Egen träning, 2st PT klienter, Bodyfitness Poseringsträning med en klient hos Petra Lundin  och dagen avslutas med en tur till den stora hälsomässan som är i Älvsjö denna helg!

Och självklart massa god mat, det är ju lööööördag =))
///
Ederer

Fredag!

Ganska grå och regning Fredag i Sthlm...

Skulle helst ligga inne hela dagen och bara göra ett besök utanför dörren, när de e dax för gymet, lr kanske inte! har lite roliga saker på G under dagen som kräver att jag går utanför dörren för att de ska bli av =))

Har två PT Klienter, en trevlig lunch dejt och hela eftermiddagen är jag inbjuden som en av representanterna för Gymgrossisten på MTG Meet & Greet , ska bli kul att mingla runt lite på deras nyöppnade Mediahus på Ringvägen!

Bild från förra gången jag var på MTG fest!  Här med René Nyberg...


..Efter det blir det egen gymträning, armar på schemat =)  och sen hem o byta om för att bege mig ut i sthlms natten och stureplan för jobb!

Hade förresten trevligt besök på jobbet för nån helg sen av Pernilla Pramberg!Ha en skön fredag ALLA och kör extra hårt idag på gymet!  Lördag o kcal påfyllning imorgon =)
///
Ederer

In my mind...

... Under dygnets heliga 2 timmar ;)

*Ser till att äta i god tid innan det är dax!  *lägger mig alltid mellan 20min till 1 timme och vilar, funderar lite kring det kommande passet, (kommer man oförberdd till sin träning med hjärnan och fokusen under armen kan man lika gärna gå hem igen!)  , *blundar resten av vilotiden, *vaknar till, på med träningskläderna och alltid i med mp3 i öronen redan där, känner alltid träningssuget komma och adrenalinet höjas i kroppen, det börjar närma sig =)

*Blandar mina drinkar med musiken i bott i öronen, *dricker min Rage och kliver ut till bilen, *om någon vill åka med så vet de som känner mig att det inte kommer många ord ur min mun under färden till gymet, för att man ska kunna förändra sin kropp måste alla sinnen vara koncentrerade på uppgiften!

Framme =) ...
Bland det värsta som finns i gymvärlden är gym där folk är griniga, tittar snett och inte hälsar, varför?? Aldrig förstått det? bidrar ju bara till dålig stämmning och vem kan prestera sitt bästa där den inte trivs?? 
Så jag hälsar och ger ut ett litet leende till alla jag möter när ja kommit in på gymet,  Kalle 20år lr Berit 70 , vare sig ja känner dem lr ej, spelar ingen roll!  vi kämpar ju under samma tak och vem vet(?) kanske är det Kalle 20 som räddar mig om den dagen ja fastnar under stången kommer!

*Blandar före drinken, på med musiken igen, går igenom mallen ja gjorde upp i skallen under vilan hur passet ungefär ska se ut..

*Brukar alltid tänka  " Okey Ederer nu är det dax, time to psyk up "

*Gäller vara vaken! under alla tunga set är alltid den första repsen viktigast, är man fokuserad INNAN man greppar stången och får den första repsen att kännas lätt går hela setet lätt sen! men är man inte vaken och den första repsen känns tung, jobbig då blir hjärnan rädd och hela setet blir "misslyckat"...

*Resten är lätt, bara njuta och ge allt man har under timmen i gymet, hur lätt som helst och en underbar känsla, för att det är så jääääääävla kul helt enkelt ==)) 
Mina heliga timmar idag blir mellan 17-19... If you always do what you always done....


Vilken tid är era :)
///
Ederer

RSS 2.0