Uppdatering från helgen!

Inte gjort så mycket av denna måndag, Sovit nästan hela dagen, antar att jag behövde det efter en hektisk vecka med en ännu mer hektisk helg!

Hur som helst så är mina planer att fortsätta att inte göra något denna dag =) Blir iofs ett avstick till Gymet om en stund för ett armpass,  hyrt tre filmer så efter passet är det dusch och filmkväll som gäller, missade min myssöndag igår så tar igen den idag istället :))

Hade som sagt en trevlig men stressig helg i Sundsvall, efter incheck stod det 7timmars repetitioner på schemat, med massa omtagningar och korigeringar av ljud & ljus osv osv...
Efter de 7timmarna var det middag och rast ca 1 timme innan det var dax för showtime till sena kvällen..

Full fokus som gällde under "arbetsdagen" så fanns inga tillfällen att ta fram kameran under själva dagen... Så får lägga ut några bilder från efterfesten, fest arrangören "K" som efter avslutad fest skulle flyga direkt till mexico, bo på lyxhotell i 8veckor och övervaka och producera inspelningarna av temptation Island, jobbigt liv han lever hahaha ;)  ... Tack för en trevlig helg!

Trappan upp till mitt hotellrum...


Jag & Chefen Nathalie Rosenberg! Nathalie som har hela världen som sin arbetsplats,en av sveriges mest anlitade! turnerar just nu runt med gruppen September, men mellanlandade i Sundsvall för att coacha oss =)  Hon är även elitdansare och tränar mycket, Ni som läser fitness magazine har sett henne på många av omslagen där... Toppen tjej!


Danny saucedo´s  dansare...Alla i showen körde samma uppvärming, så ja gjorde samma sak direkt efteråt ;) lr inte haha =))


Fanns att släcka törsten med om man skulle bli törstig :))



Efterfest lokalen...



PARTY ON :D :D



Helgen i sundsvall resulterade förövrigt i att jag gått upp +5kg på vågen, vaaa hände ?! =)
Ingen stress, kilona e borta innan onsdag :D
///
Ederer

Kommentarer
Postat av: Sofia

försöker kommentera igen..skrattar..tack för en inspirerande blogg...massa lycka till med dieten nu..S

Postat av: Ederer

Sofia!



Hej =) har sett dina tidigare kommentarer men inte hunnit svara innan... TACK för dina fina ord och kul att du gillar bloggen =) ,hoppade på dieten idag igen efter en "fuskhelg" :D



Kram

2009-09-07 @ 23:08:28
Postat av: Sofia

hahaha..jag som trodde d va jag som va helt värdelös på datorer.skratt...god lycka..hur känns d då? S

Postat av: Oscar N

Tjena Johan !



Har dietat nu i ca 2 veckor, och det börjar redan komma resultat ! Tack vare dina tips så går det kanon ! :) Gäller bara att ha motivation att gå upp på morgonen o göra morgonpromenaderna :) Och köra i full fart på gymmet !



Grym blogg, fortsätt så ! :) Håller på dig !



Ha det fint !

2009-09-08 @ 11:21:00
URL: http://oscarnilsson.blogg.se/
Postat av: Petra

Då är vi två om att känna underbara Nathalie ;-)

2009-09-08 @ 16:47:10
URL: http://metrobloggen.se/petrakardell
Postat av: Ederer

Sofia!



hehe needå du gjorde rätt :) , ahh va ska jag säga, gillar inte att vara hungrig ärligt talat, men som med allt annat krävs lite uppofringar för att nå sina mål, så det känns bra i det stora hela!



Såg att du bodde i Bromma (?) Finns det bra gym där?! lr du kanske tränar i stan..



Ha en skön kväll :)

2009-09-08 @ 21:12:21
Postat av: Ederer

Oscar!



HÄRLIGT ATT HÖRA!!!!!! Bara fortsätta kämpa på med din diet och träning, ja blir riktigt motiverad när ja hör om andra som kämpar med sitt, GRYMT!!!



Lycka till nu o kör så det ryker!!!!!!!



MVH

2009-09-08 @ 21:14:06
Postat av: Ederer

Petra!



se där :) Javisst är hon toppen! kan bara glädjas med hennes stora framgångar världen över.. Alltid kul med ödmjuka människor!



MVH

2009-09-08 @ 21:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0