Det rullar på...

...Med träningen, även att jag inte hunnit skriva så mycket här, dagarna är fyllda till både höjden och bredden :) MEN ja kör mina 6 gym pass i veckan med söndagar som helig mys/vilodag och ärligt talat så har det nog aldrig gått bättre lr varit roligare i gymet än nu =)


Suddig bild efter gårdagens pass, tungan rätt i mun :PFull Fokus i gymet mot uppsatta mål ;)
och några bilder på Carol en duktig tjej som jag coachar med diet & träning inför hennes BF Debut!
More to come..


...
En lite udda grej (som hänt förr)  en polare ringde igår kväll o frågade om jag var medlem på sidan ****** , svarade NEJ aldrig hört om den,  han svarade okey då är det någon som använder sig av dina bilder där...

Ja gick in på sidan och hittade ett helt kollage av bilder på mig, tydligen hette jag Max och var 25år hahahahaha :))  orkar inte bry mig, får ta det som smickrande att någon annan vill se ut som mig på olika dejting sidor!

MEN... Du är inte jag och jag är inte du =)  Bättre va nöjd med den man själv är istället, jobbigt att gå runt o leva o önska man vore någon annan....


Längesen vi körde tävling nu så dax för tävling nr.2 här i bloggen ikväll, Titta in senare =)
///
Ederer

Kommentarer
Postat av: Björn

En fråga, hur ser din träningssplit ut? och hur många repetioner kör du tungt eller lätt? Och hur är skillnaden on-off season på träningsspliten?

2009-10-09 @ 15:36:24
Postat av: holge

GÖTT KÖTT! Kul med lite update, du har vart för jäkla dålig på det måste jag säga ;-)Skönt att det flyter på. Ha det bra, mvh

2009-10-09 @ 19:07:02
Postat av: Anonym

självklart måste du anmäla att han använder dina bilder. inte för din egen skull men för de han försöker dejta. det kan ju vara ett psyko förstår du väl. tänk lite på vad han utsätter andra för och inte bara på dig själv.

2009-10-10 @ 16:31:50
Postat av: Ederer

Björn!Kan tyvärr inte ge nått bra svar på den frågan just nu, kör helt på känn men en tumregel är att jag kör igenom varje muskelgrupp 2ggr i veckan! Däremot har ja sänkt repsantalet MYCKET från att förut droppa och mata reps i oändlighet till 7REPS per set, tung bas/off season träning som gäller just nu!Kan gärna återkomma när ja skrivit ner ett exakt program vilket ja tänkte göra från december!Ha de gott!

2009-10-10 @ 19:20:24
Postat av: Ederer

Holge!TACK och jag vet men ibland räcker inte tiden till helt enkelt... men bättre ska det bli på blogg fronten :))Ha de gööööööööött!

2009-10-10 @ 19:21:39
Postat av: Ederer

Anonym!Sant som du säger MEN för det första! hur kan du få det till att jag "tänker på mig själv???????? när någon lr flera tar mina bilder och använder, knappast något ja kan rå för lr???? och för det andra hur LÄTT är det att få stopp på bilder som börjat rulla runt på nätet?Men har allafall skrivit till admin på den sidan och de har lovat ta bort användaren... På den sidan! (sen har ja hört att mina bilder använts på andra håll oxå, men inte min sak att agera internet polis borde vara upp till var och en att INTE utge sig för att vara någon annan!MVH

2009-10-10 @ 19:25:49
Postat av: Anonym

sant att du inte kan leka internet polis, det var inte vad jag sa. du skrev "orkar inte bry mig, får ta det som smickrande att någon annan vill se ut som mig på olika dejting sidor"

det var det jag reagerade på.

bra att du skrivit till admin.

2009-10-12 @ 10:33:32
Postat av: anna bucht

Hej.. Anna här.. du jag har oxå råkat ut för det med att nån snott bilder och satt upp en profil på spraydate.. den personen figurerade där ett ÅR..pratade med killar och var väldigt fräck! Jag polisanmälde detta men även fast jag är ordningsvakt oxå så la dom ner detta??.. Griller i huvet på mig för har mina misstankar att det är en fd.tjejkompis.. men men vad kan man göra.. bara synd om dom eg., kram på dig! Fin blogg!

2009-10-14 @ 14:01:36
URL: http://www.anna-december.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0