No Stress :)

Sköna Lördag!



No stress :)



Uppdaterar hela min helg imorgon kväll!  Fick även ett roligt jobberbjudande på telefon precis nyss :)   berättar mer längre fram!

Vill även passa på att tacka för alla härliga mail osv jag får, ´det värmer och gör mig gladare än ni kanske tror :)
Ha nu en toppen LÖRDAG utan stress :)
///
Ederer

Dagen efter...

..En kul kväll :) 

Gårdagen började lungt, hade ju mitt dags schema klart så jag låg kvar lite extra i sängen, okeydå ganska mycket extra :))
kollade på klockan och den började närma sig fyra, alla som känner till Sthlm vet att det dummaste man kan göra är att ge sig ut i trafiken med bil mellan 16-19 för det är helt galna bilköer och hastigheten på en "90väg" kan ligga på 10km/h , men va f*n skulle jag göra, proteinet var slut och träningen var satt till 18.00 PRICK !


Klart trafiken smög fram även igår, Där FICK JAG för att jag låg kvar så länge i sängen :) 

*Sprang in på Gymgrossisten  *hämtade protein  *i bilen-kö   *hem äta och blandade tränings drinkar  *byte om  *i bilen- kö   *in på gymet strax EFTER 18  *tränade och blev filmad av Bodynytt  *snabbt hem duscha  äta, packa väskan  *i bilen- ingen kö längre =)

Framme vid slut målet för dagen, nattklubben F12 där jag skulle posera prick 21.00 precis  tiden som var bestämd..

Klubbägaren frågade - Haft en lugn och skön dag?   

Jag svarade -  Absolut tagit det lungt hela dagen...
(hahaha lr inte)


Men som sagt en kul kväll blev det!!!  Stället var fullt med folk till sista platsen och det kändes som de tyckte det var uppskattat när det var dax för posering vid midnatt, KUL =)

Var där själv så fanns ingen som kunde fota under själva uppträdandet, men här är några bilder innan & efter!

På terassen innan folket kom o de va dax byta om!


F12 Ett av sthlms hetaste inneställen hade INTE ett av de hetaste "omklädningsrummen" hahaha :P


Stod högst upp på trappan och poserade...



Härlig kväll efteråt, vip-soffa och gratis drinkar... Jag stannade kvar med trevligt sällskap tills de stängde =)

Idag är det en ganska grå dag och på schemat står tvättstugan, handla mat och ett gympass, ingen dag är den andra lik...

Carpé diém
///
Ederer

Onsdag :)

Såg att "Träningstrailern" med mig även låg uppe på -

 http://www.body.se



Idag ska jag...

* Till Gymgrossisten Butik
*Träna - Fortsätta filmandet för Bodynytt klockan 18.00
*Hem byta om och iväg för att (som jag skrivit tidigare) jobba åt festfixar`n Wictor Sjövall - stå staty först och uppträda/ Posera på nattklubben F 12

En bild på Nattklubben F12 -  som jag ska Posera på ikväll...



Alltså dax att öka tempot lite efter några vilodagar, men ingen stress :)
///
Ederer

Lyssnat på kroppen...

...Och vilat tre dagar, ätit lite extra (läs god mat) , massa glass, njutit av det underbara vädret! tex avslutades gårdags kvällen på en uteservering på Söder med vänner till sena natten :)

Var som jag skrev tidigare på Fitnessfive tävlingarna på café Opera i Söndags fram till tidig morgon,kul tillställning =) hade med kameran, ska se om jag hinner lägga in lite bilder imorgon..

Vi har bestämt att en av alla inplanerade resor i sommar ska vara till Halmstad och Fitnessfive finalerna på beachen i Tyslösand, älskar Halmstad på sommaren, otroligt härlig sommarstad!!  Ska bli riktigt härligt:)

Läggdags strax sitter här och lyssnar på denna låten,  Ayo technology - Milow

 

..Lyssnat på musik och tagit det lungt i soffan, skönt med såna kvällar ibland :) tittade i lite gamla album förut och hittade bla denna bilden på mig och Sofia från sommaren 2001 när vi var på Hultsfredsfestivalen,kommer ihåg vi var helt slut efter nonstop party och sov två dygn när vi kom hem, minnen :)  sjukt vad tiden går fort, gäller att ta tillvara på den!




Ingen favorit att sova själv.. Men ska göra ett försök Nu :)
///
Ederer


Blir en annorlunda Söndag imorgon =)

Imorgon är det dax för Fitnessfive tävlingar på café Opera med mässa, modevisning (av träningskläder) , tävlingar och efterfest...



Café Opera - 16.00 - 21.00


Ska bli kul imorgon, vi ses där =)
///
Ederer

Första klippet ute nu...

Nu finns det ett litet klipp, en  "trailer" på mig uppe på Bodynytt...


Om ni vill se det, klicka in på http://www.bodynytt.se/  



Hela "träningsfilmen" kommer upp om ca en vecka tror jag... återkommer om det!




* Blev idag uppringd och erbjuden ett jobb jag aldrig tidigare provat på , att stå staty på en utställning inne i stan :)  , funderade någon timme innan jag tackade JA... 2 timmar ska jag stå blixt stilla, hehe kan inte minnas att jag stått stilla så länge i hela mitt liv :D men det var bra betalt så jag gör ett försök =)

There is a first time for everything ... Dagens sanning med tanke på staty jobbet =))
///
Ederer


POSEDOWN =)

Hittade ett klipp på youtube med Posedown från min senaste tävling  -90kg ...






Ha en fin dag så kanske vi ses ikväll igen =)
///
Ederer

Besök av BODYNYTT.SE

Som jag skrev igår ville Bodynytt.se komma och filma mig idag...



Trevliga Uffe från Bodynytt dök upp vid 19.00 och filmade mig nån timme, tur man går in i sig själv när man greppar hantlarna, jag glömde totalt bort kameror osv =)


Om jag förstod det rätt skulle film materielat bli till tre stycken olika klipp!  Vet inte riktigt när de kommer läggas ut? men jag får återkomma när det finns ute på Bodynytt!







* Kände direkt när jag kom till gymet och började träna att jag slarvat med att dricka vatten under dagen, kände mig matt precis som jag alltid gör när det är varmt och man har vätskebrist... Vatten är viktigare än man kanske tror att fylla på med under dagen innan passet! ändring på det imorgon=)


Kesella, funlight, linfrön, Nu ... Sen,  ZZZzzzz =)
///
Ederer

Besök från Jönköping =)

Alla som följer mig och min blogg runt om brukar jag som ni vet kalla "friends out there" =)

Idag har jag haft Niclas en "friend out there" på besök ända från Jönköping,  han hade beställt ett Bröst & axel pass och ett sådant fick det såklart bli!!

När jag tränar folk är jag alltid noga med att känna av individen och anpassa intensitet och takten efter den jag tränar, finns ingen anledning att gå in och "köra över"...

Tyckte du kämpade grymt bra Niclas, hoppas du hade en bra vistelse, det var kul att ha dig här =)











Efter att vi tränat klart, tagit våra efterdrinkar ville Niclas ha lite posebilder, hahaha o jag som är mitt i offseason träningen och känner mig som ett fetto :P   men men eftersom det var niclas pass & dag så fick han såklart som han ville =)


Jag blev för en tid sedan tillfrågad av  http://www.bodynytt.se/ om de fick komma och göra ett filmklipp om mig och min träning, jag tackade JA och imorgon kommer de hit!


Dusch och film dax nu!
///
Ederer

 

Vilken dag det blev =)))

Blev verkligen som jag skrev imorse att Söndagar funkar de oxå =)

Vi hoppade över Skärgården och åkte till Djurgården och Gröna Lund istället,kan bara sammanfatta den genom att säga att vi haft en riktigt härlig ute dag i solen!!!





***Fick ett mail av en kille som följer min blogg och som även gjorde ett "filmklipp" på mig förra året häromdagen..Han skulle till Stockholm och frågade om jag hade tid att träffa honom och om han fick hänga med på ett pass...  Självklart svarde jag =)  Vi ses imorgon Niclas, det ska bli kul att träffa dig och du är varmt välkommen! 

Tar med kameran och uppdaterar vårat möte och träningspass imorgon kväll!

Ni får ha en skön söndagskväll ALLA =)
///
Ederer


Saturday! The Best day?

Igår var dagen med stort D för alla vi som lever hyffsat sunt på veckorna och längtar efter godsaker för en dag=)

Denna lördag var inget undantag, alkohol är något jag utan problem kan vara utan, var nog ca tio årsen man redan i mitten av veckan kände suget efter massa Party!  Självklart är det kul att gå ut ibland, men jag uppskattar lika mycket en skön kväll med vänner och godmat, f*n kanske börjar bli gammal haha =)

Men som sagt svag för god mat är jag (kanske därför jag måste dieta 6månader inför tävling haha)  och igår var vi bjudna på grill hos några vänner!

"uppvärmingen" bestod av chips, choklad, korv med bröd och hamburgare...Innan det var dax att äta den riktiga middagen, haha gaaaaalen värld vi lever i "iron friends" =)
MEN samtidigt så uppskattar VI det goda mycket mer än de som äter det varje dag... Julbord är riktigt gott! men vem vill äta det varje dag?? NI förstår hur jag menar!

Saturday night...





Annika lånade Gasp jackan, passar perfekt, den ser inte alls för stor ut ;)



Hade mer än gärna lagt mig i soffan efter all mat, blev galet mätt :D , men hem byta om och iväg på jobb var det som gällde... Nothing to it but to do it som coleman säger =)




Nu ska vi åka en sväng till Skärgården för en promenad och ikväll är det rygg på gymet!

Söndagar funkar oxå =)
///
Ederer


Fredagkväll!

Hoppas ni förstod att det var lite ironi i mitt senaste inlägg, men "budskapet" är sant... More Love to the people =)

Haft en skön vecka, inte gjort något speciellt, gillar vardagen ibland oxå! Jobba, träna, äta.. ja allt som hör en vardag till!

Tänkt att prova något för mig nytt när det gäller träningen, har känt att den allra sista gnistan att ta ut sig till absolut max i varje set inte alltid funnits där så självklar som senaste tiden, inte pga av motivationsbrist, kanske för det varit mycket jobb sista tiden?

Tänkte såhär!  är du utvilad varje gång du kommer till gymet finns inga ursäkter för att inte köra varje set tills stjärnorna kommer, älskar dock att träna så det blir INTE tal om några tre pass i veckan o vila resten, känner mig själv och vet att det inte skulle hålla =).. Så...

...Min plan =) träning varannan dag!!!  då kommer jag från en dags vila varje gång jag kliver in på gymet!!!
(
när man tränat läääänge som jag, måste man hitta på nya saker ofta för att fortsätta utvecklas, så från måndag och framåt testar jag varannan dag, there is a first time for everything hehe)


 Haft en mys kväll efter träningen, lagat god mat, skulle kolla på film men Sofia var trött och somnade i min famn =)




Dax byta om för jobbet nu, kanske inte alla som börjar jobba  vid midnatt?!

Ses imorgon, lr kanske inatt ?! =)
///
Ederer


Go for the PUMP :))))

Ledig idag... Tog en riktig sovmorgon, behövde sova ikapp lite efter helgen!
 
Frukosten är nere - 3dl havregryn,10g linfrön, 5g salt = Gröt  
50g protein , 5omega 3kapslar , 2st kalium och vitaminer...

Ready to face the day:)


En galet viktig detalj för allmänt välmående som de allra flesta "experter"  (vem f*n e Anna Skipper) glömmer bort att nämna i all noll kolhydrat hets är något som världens genom tiderna mest framgångsrika bodybuilder Arnold schwarzenegger redan talade om i slutet på 70-talet ....

"The best activities for your health are pumping and humping."


"Having a pump is like having sex. I train two, sometimes three times a day. Each time I get a pump, when i come home to my girlfriend i also get the pump,  It's great. I feel like I'm coming all day."

Go For The Pump...:bb3:



Träning lr sex?? 
Den är svår =) Tur det ena inte behöver utesluta det andra, skulle nog tappa livsgnistan om något behövde utelsutas... Båda är med på min topplista över favoriter i livet och allt som finns på topplistan försöker jag göra ofta och länge, övning ger färdighet ;)


Återkommer ikväll efter kalorier, sex och träning :smile-tb:
///
Ederer

Primo Wictoria!!!

Skulle lägga mig en timme under eftermiddagen innan gymet o vaknade ganska nyss )= 
en timme blev fyra timmar, f*n oxå, ofrivillig vila får det bli, ska straffa mig själv imorgon med ett ryggpass till absolut failure...




Är inget fan av hårdrock i vardagen, men älskar denna låt på högsta volym i mp.3 under passen, känns som jag kan träna hur hårt som helst och mata reps efter reps när jag hör den, 
YES!!! MUSIKEN GÖR SKILLNAD!!!

Primo Wictoria!



See yaaa =)
///
Ederer

Söndag!

Söndag och det var en trött Ederer som klev in på gymet efter en lång natt på jobbet...Glömde mp3:n mitt viktigaste vapen "trötta dagar" hemma oxå :S ...

 Axlar stod på schemat, har gjort både bättre och sämre pass, huvudsaken man ger sitt max för dagen!

Offseason...




En Söndags pose får avsluta "gymveckan" =)



Dax slå av datorn, ta en dusch och lägga sig under täcket känns det som...

Sov gott sen =)
///
Ederer

kom på...

 Har varit på Flex Gym och gästtränat oxå.... Körde ett pass med min vän och "coming man" Luis!


Sent nu så jag uppdaterar hela det passet imorgon! (en bild sålänge )

Glöm inte det jag skrev i inlägget innan, rätt känsla vid rätt tillfälle är inget omöjligt :D


Ses som sagt imorgon igen :)
///
Ederer

Rätt känsla gör skillnad...

Oavsett vad det gäller i livet så gör rätt känsla stoooor skillnad lr hur?!!!  

Kär,olycklig,  ledsen, glad, besviken, förbannad, trött, mätt, hungrig....
ALLA känslor spelar in för hur man mår och vad man klarar av, jag är övertygad om att med rätt känsla i kroppen vid rätt tillfälle kan man ordagrant "flytta berg" 

Jag har precis nu i dagarna flyttat tillbaka till min lägenhet som varit uthyrd en längre tid, inte tänkt på det så värst mycket innan, haft fullt upp med att resa runt osv men hemma är bäst och det är en "RÄTT KÄNSLA" =)
 
En vän, välkände byggaren Lars östling beskrev det ganska bra för mig en dag förra sommaren efter att vi gästposerat på en klubb och snackade diet.. Han vill starta sin dag i som han sa sitt fort/borg för att sedan vara laddad för alla dagens utmaningar!!!

Håller med hundra procent vare sig det är diet lr inte så är ett hem man trivs i grunden för en lyckad dag! därför jag ofta skriver "hemma bäst" i mina inlägg :)

Okey ja kanske inte är någon proffs målare men det blev bra och kul hade vi, huvudsaken =)


Imorgon ska jag jaga på en slipmaskin o slipa golven =)


Om den rätta känslan infinner sig kommer ni somna gott sen :D
///
Ederer




Laddat om batterierna =)

Träningen har gått bra och det har varit riktigt kul att åka till gymet en längre tid!

Det svåra när man är inne i en sån "lyckoperiod" är att kunna stanna upp och ta en vilodag, jag tror dock inte att det är så lätt som många tror att man blir övertränad för minsta lilla, med ett smart upplägg och rätt kost kan man mata på bra måååånga pass i gymet utan att oroa sig för överträning!

Men som sagt igår kände jag att det var dags för en dags vila efter att jag kört varje dag i ca tre veckor... Vi tog en tur till Västerås för lite shopping :)

Innan vi åkte hemåt stannade vi till vid storsatsande City Gym, tog några choklad bars och kollade läget lite, måste erkänna att jag blev sjukt sugen på att köra ett pass när jag hörde "tuuung gung" musiken ur högtalarna där inne =)

Jag & City Gym´s Anders Carlsson...



Jag fick förresten ett väldigt oväntat men roligt samtal från England under helgen( via en kontakt i sverige), jag ska åka dit om 2veckor, ser fram emot det mycket men tar det som det kommer, ingen idè att tro lr säga för mycket innan något är påskrivit...

Idag är vilan över och det står Rygg på schemat =)
///
Ederer

Tummen upp för vädret :)

Många som är bakfulla efter valborgsfirande?? 
Jag hoppade över den "sköna känslan" detta år =) , lite "firande" blev det allafall men ett lugnt sådant, vi tog en kvällspromenad och kollade på en mysig majbrasa...


Riktigt skönt att vädret äntligen är här, för att stanna får man hoppas?! 
Perfekt när man mest jobbar sena kvällar/nätter , kliver man upp i lagom tid har man hela dagen att  fylla med precis det man vill! Senaste tiden har prio ett varit att "bara vara" , vi har tagit en ny uteservering varje dag, satt oss ner i solen, fikat och snackat borta några timmar!
Skönt när man slipper stressen på dagarna och man känner sig riktigt laddad och utvilad till varje träningspass!!!


Från igår, påväg till uteservering i gamla stan, Vet inte riktigt vad jag kollade efter? men säkert nått intressant :P


Efter träningen i eftermiddag är det grillning som gäller och ikväll har vi bokat in en tur till Gröna Lund , e livrädd för snabba karuseller men ska göra mitt bästa =)  kameran får följa med som bevis fall jag ger mig på någon riktigt farlig rackare hahaha =)




Lördagar- Bästa dagen!!! Gör något kul med någon ni tycker om =)
///
Ederer

RSS 2.0