The heeeet is on :)

Värmen är verkligen här och "sommarträningen" är igång vilket innebär gympass på absolut max 1timme och prio nr1 är inte fokus på att växa i gymet utan att njuta av sommaren, de muskler man eventuellt tappar går fort att återta när man skärper mat, sömn och intensiteten i gymet!  

Ja brukar varje sommar (med undantag från förra, dietade för tävling) ta två veckor helt ledigt från gymet och som sagt bara vila och njuta! men hoppar över det denna sommar och kör istället "sommarträning"  utan krav och måsten :)

Splittar kroppen på fyra pass i veckan: dag1 - Bröst, axlar dag2 - rygg dag3 - ben dag4 - Armar, mage och vader körs varannan träningsdag...

Maten ser ut ungefär så här en vanlig sommardag!

frukost : 2-3dl gröt med proteindrink
mellis: 250g lättkesella där ja blandar i funlight saft och linfrön
Lunch: Kyckling, sallad och ibland lite bulgur
Middag: samma som lunch
Kväll: Protein drink lr lätt kesella

Sen tillkommer två drinkar en innan träning & en efter träning under träningsdagar.... OCH... Blir jag sugen på typ glass vilket jag ofta blir så är det bara att äta på även under vardagar :)
Utöver det använder jag omega3, kalium och vitamineraler som extra tillskott varje dag!

Söndag eftermiddag precis anlänt till  stranden :)


Lite nya uppdateringar finns på hemsidan www.johanederer.se

Önskar Alla friends out there en skön vecka :)
///
Ederer

Härlig start på helgen!

klockan ringde 06.30 och 07.00 stod jag på löpbandet för en timme kardio + mage , perfekt start på dagen! Hoppas jag nästa vecka kan börja gå ute i sköna vädret istället, ska bara få igång mina tröööga benhinnor först :)

Duschade och åt min frukost - 2dl havregryn, 10 gram linfrön, kanel och lite salt = Gröt! till det 50g proteindrink, mina vitamineraler och omega3 ..
Ett tips!!! nu i värmen är att salta lite extra på maten för att binda upp vätskan och på så vis orka mer i gymet under passen, lät man blir matt och orkeslös i värmen annars, mycket vätska försvinner av värmen...

Efter duschen åkte jag till söder för att träffa Jenny, en underbar vän som betyder mycket och som står mig nära! Vi tog varsin solstol och la oss i en park, hennes hund fick ingen stol :P men var nöjd med att ligga i gräset :))  vi avslutade våran dag med en god sallad innan det var dax för mig att dra vidare....

Fångad av en mobil kamera under dagens lunch :)


...Skulle ju som jag tidigare skrivit möta en friend out there som kommit hit med tåg för att träffa mig, få tips på träningsupplägg, matschema och hänga med på ett pass, han ville prova lite nya övningar och vinklar för en skjuts framåt...   Du kämpade grymt bra Ahmed och du är en riktig talang!!! med lite mer fokus på benen och ryggen kan du satsa på någon nybörjar tävling inom kort!

Säger inte ord jag inte menar... Önskar dig lycka till framöver,trevligt att träffa dig & Jag tror på dig så kör hårt nu ;)





Imorgon är det Lördag - Bästa dagen :)) Så njut ordentligt!!!
///
Ederer


Bättre sent än aldrig !!!

Skulle ha uppdaterat med min midsommarhelg tidigare i veckan...Men...Tankarna har varit lite överallt och ingenstans, såna dagar har nog de flesta ibland, när man funderar en del och allt känns lite "off"..
 
Men grymt väder är det :)) sovit länge på morgonen, dagarna har spenderats på stranden och kvällarna i gymet!

Midsommar helgen!

Midsommar afton- mobilen i ena handen och kopplet o hunden i andra, full koll asså :P tog det lungt med alkoholen med andra ord :)


Var faktiskt medlem i en skytteklubb förr, men erkänner! Fick storstryk av farsan, trots att han tagit "en nubbe"  mer än mig haha :)


Lördagen blev det en riktigt rolig utgång som slutade på Hells Kitchen tidig morgon och söndagen tog vi en kvällspromenad ner till vattnet vid slottet och lyssnade på live musik på Volvo ocean race...


Uno Sveningsson på scen, faktiskt sköna låtar att lyssna till en härlig sommarkväll!


Lite tränings relaterat som händer/är på G...

*Jag Kör minst ett dropp på alla övningar denna vecka och kardio efter alla pass!

* På Fredag kommer det en friend out there som mailat, vill komma och träffa mig & träna ett pass, ska möta honom vid tåget under eftermiddagen, du är varmt välkommen :)

*Har en heldagsfotning nästa Torsdag (måste låta bli glassen tills dess hehe )

* Tycker det är riktigt kul på gymet, kanske skrattar för mycket mellan seten, speciellt när coach är där, sist jag såg honom hade ja precis kommit in genom dörren när jag hör honom skrika för sig själv ...

--Nu J*vlar ska jag ta i så jag kommer ända fram till sangte Per , hallleeeluljaaaa!!!!   sen körde han bokstavligen skiten ur sig själv i det setet.... Intensitet är bara förnamnet, sen att han kallar sig "glad motionär" men är stenhård med tvär ribbor på röven och inte en fett gnutta på kroppen gör ju inte saken sämre, han e galen på ett positivt sätt... Svårt inte skratta då :D :D :D


Njut av sommaren! får ni abstinens av att inte träna (som mig :P) gör det tidig morgon lr sen kväll, gymet finns kvar 365dagar om året...
Inte solen!!!
///
Ederer

Haft Lite midsommar vila :)

Vilat från bloggandet under midsommar... En uppdatering med lite bilder från min helg kommer ikväll!

Is Summer -09 here to stay?!


 
Dax gå ut i solen som har anlänt NU :) Ses ikväll igen med midsommar uppdateringar...
Ha en skön dag Friends!
///
Ederer

HEMSIDA :)


Vaknade, slog på datorn och kollade mailen, som de allra flesta dagar var det en hel del mail, tackar alla ni som skriver, bara kul och jag lovar svara så fort jag bara kan!

Ett mail blev jag extra glad av och dina ord värmde :)  TACK YOUSEF! önskar dig all lycka med dina mål och drömmar, tro på dig själv även om andra tvivlar, ha kul, med glädjen kommer resultaten och jag hoppas vi ses, gärna på scen som du skrev! Köööör håååårt! 

Citerar delar av mailet...

" Tja Johan!!!!

Hoppas allt e bra med dig! Har följt din blogg ETT bra tag nu och detta är den första kommentaren jag vågat ge! Först vill jag bara säga att du är GRYM!!! med ett Gigantiskt G!!
ibland när jag själv tränar de dära hårda riktigt stentuffa passen då motivationen och viljan börjar sjunka så tänker jag Bland annat på dig :D Du är en motivations Källa och jag är väldigt glad att du är som du är och du är en bra förebild och jag önskar att vi kanske någon dag träffas i framtiden! Kanske blir det på scenen ;)
Hare bra än sålänge och fortsätt med det du gör! så som du stödjer mig och många andra är vi här för att stödja dig ;)
MVH Yousef  "


Nu finns även min hemsida uppe, den är inte riktigt klar än, men som sagt finns den uppe och vill ni titta in så är adressen ...  http://johanederer.se/


Vill passa på att ge ett stort tack till Uffe Iversjö som har designat sidan och som även är administratör och sköter alla uppdateringar osv, du är en otroligt vänlig och ödmjuk människa Uffe, all din hjälp och postitva energi är guldvärt och det betyder mycket!
///
Ederer


Vilat :)

 Vilat Några dagar efter helgen, kände jag behövde det, haft många järn i elden sista tiden...

NO STRESS - i ärlighetens namn, ingen mår bra av det...


Tror många är rädda för att vila ibland, Bryt mönstret, vila,ladda batterierna och kom tillbaka utvilade och redo att höja ribban i gymet ytterliggare :)

Tre dagars vila räckte för mig och imorgon är det dax för nya tag igen, med order från coach att piska vaderna som aldrig förr ... Lets do it!!!
///
Ederer

Blev en dag senare...

..Än vad jag skrev i förra inlägget... Sorry... men hade en fullproppad lördag eftermiddag & kväll så hann inte med att uppdatera fredagen och kanal5 kvällen i dess helhet igår.

Som jag skrev tidigare hade jag en riktigt kul fredag när jag var med och uppträde på kanal5`s stora fest i gästhamnen, fullt hus till sista plats och idel kända ansikten i publiken :)   även på scen var det kända ansikten med bl.a Sarah Dawnfiner, Kate Ryan, Lille & Sussie och... Jag själv räknar mig som en glad amatör som hade minst lika roligt på scen som övriga :)

Repetioner innan gala festen...


Lite snabb uppvärmingen innan showtime..





Showtime :)




Fick många positiva och fina kommentarer efteråt och det kändes verkligen ovanligt och overkligt att massa folk jag brukar se på tv dagligen ville ta bilder på mig med sina kameror och mobiler =)

Hoppade in i duschen och sen var det dax att äntra festen för mig och sofia...


Ett Sammandrag från festen skulle komma på kanal5 framöver så håll utkik om ni vill det!


En väldigt trevlig kväll och vi fick allt severat på silverfat från det att vi kom till vi gick, blev även erbjuden fler tv jobb direkt på plats som jag tackade JA till... men det är en annan historia som kommer inom kort =)
///
Ederer

Härlig Kväll med kanal5 :)

... Hade en toppen kväll igår med pose uppdrag och en otroligt påkostad efterfest för kanal5 , blev kvar till tidig morgon och är sjukt trött fortfarande känner jag, så ska sova lite till =)


UPPDATERAR HELA MIN KVÄLL MED MASSA BILDER SENARE IDAG!!!


Några pics Sålänge...

Backstage innan uppträdandet =)


 Bordsplacering ...


Fest med stort F ...


Hela min kväll i bilder kommer senare idag..
///
Ederer

Distans :)

Dagen började grå men fortsatte  med strålande sol =)  

Dåligt väder när vi vaknade - perfekt dag att ta en galleria och bara shoppa en massa sa Sofia! hann med x antal affärer och x antal kronor fattigare innan solen dök upp, vi avbröt shoppandet och satt oss på en uteservering och fikade nån timme innan det var dax för gymet...
 
känns riktigt kul i gymet igen, vet inte hur andra funkar (?) Men jag kan lova att så fort jag drar ner på maten och framförallt kolhydraterna blir det en otrolig skjuts i gymet, gnistan och energin finns där och ordspråket "en hungrig varg jagar bäst" stämmer klockrent =)
Det optimala efter ett sådant pass är ju att åka hem, äta, vila, äta och sova för bästa muskeluppbyggnad, ja vet :)

MEN...
Solen sken, det var varmt och klockan var inte så mycket, Sofia ville ta en uteservering, dricka vin och ha en mysig kväll!

Tvekade inte en sekund!  för mig handlar allt om att göra saker vid rätt tillfällen och att ha distans till det man gör för att kunna utvecklas framåt och aldrig bli fanatisk och tappa glädjen...

Jag har mina mål och drömmar klart uppsatta i skallen och jag ska göra allt jag kan för att uppnå dem, vid rätt tidpunkt, jag vet redan NU när det är dax för full fokus och 100% tävlings satsningen igen, när det datumet kommer finns bara helhjärtat, men det datumet är inte idag, därför gör det inget om jag tappade 70% av passet, när jag fick 100% glädje :) ... DISTANS!

Min Torsdags kväll...
Satt länge på uteserveringen på Söder...




Haft en toppen natt & nu är det sovdax, klockan 13.00 imorgon blir jag upphämtad av en taxi för ett heldags jobb med kanal5, följt av en stor kanal5 efterfest med allt vad det innebär =)

Tar med kameran och uppdateringar kommer under Lördagen när jag vaknat :D
///
Ederer

Vissa tror fortfarande...

... Att "kroppsbyggare" är  människor med stooora muskler och ingen hjärna, vad ska man säga? Vissa tror och lever fortfarande efter ordspråk som var moderna på 60-talet  , VI andra intellektuella människor som lever på 2000-talet och satsar framåt kan bara *le* och lägger vår energi där det är värt det, lr hur friends :)

Check this out !!!
Jay Cutler har mer pengar & har nått mer framgång än alla svenska kändisar,  Guess what?? Han är en Bodybuilder, hade han nått dit med all sin kunskap sittandes i biceps & inte hjärnan...
enough said ;)


Min vecka*
Gymträning, kardio, diet,  spännande möte på gärdet Onsdag, Inspelningar för kanal5 fredag , posering på stor privat fest Lördag och möjligtvis avslutas veckan med ett besök till Värmland... Uppdateringar kommer under veckan!    

Önskar alla en skön måndags eftermiddag/kväll :) 

Personligen har jag redan nu en vision i skallen om hur det blir rekord i axelpressar ikväll, små vardags mål :)
///
Ederer

Min helg!

Första lediga helgen på relativt länge, hade inga direkta planer, var lite sugen att gå och titta på Sverige-Danmark, blev aldrig av och med facit i hand kanske man inte missade så mycket?!

Fredags kvällen började med ett ryggpass på gymet och slutade med en spontan utgång! Tror vi hann med fyra olika nattklubbar innan vi avslutade strax efter fem på morgonen på Spybar, Trevlig kväll :)

Låg kvar läääänge i sängen under Lördagen, tog en vilodag från gymet, hoppade som sagt över landskampen och gick ut på restaurang och åt god mat med melon och grym glass buffè som efterrätt =) , åkte förbi Scandic och satt oss i baren en stund innan ZZZzzz...

Mobil bilder från helgen...






Idag är det Söndag och back to basic - Gröt & proteindrink , broccoli & kyckling , arm träning :)
///
Ederer


God natt :)

(Från senaste fotningen i Bingo Rimér´s studio )

Sov dax här, ladda mentalt under natten för regn imorgon =)
///
Ederer


Vad tycker NI?! =)

Regnet håller i sig och humöret blir väl lite där efter om jag ska vara ärlig, hittar helt klart mer inspiration i varma soliga dagar..Regniga dagar kan vara riktigt mysiga de med, men inte denna!

Regniga dagar = Lugna låtar :)
 

Alltså en vanlig varken lr dag, hjälpt en kompis flytta, kollat på film och tränat.

Fyra diet dagar är avklarde om ca en timme =)  men idag kom hungern, helt galet sugen på massa onyttigt hela kvällen, men det ger sig med tiden, har gjort det förr så jag vet, men att vara hungrig är en känsla som är svår att lära sig leva med!

Tanken är att min hemsida ska öppna snart, kanske till helgen,men funderar på en sak?  Ska det vara en "blogg del" i själva hemsidan lr ska bloggen och hemsidan vara två separata grejer?  alltså ha kvar bloggen här och även öppna hemsidan separat... Svårt bestämma mig :)  

VAD TYCKER NI??! 




Hjälp mig fatta rätt beslut :)
///
Ederer



Nytt Rekord i Bloggen :)

 Såg precis att det var rekord många besökare i bloggen idag, känns lite overkligt att så många följer mig:o

Tittade bakåt till första månaderna i bloggen, då låg snittet på 70st per dag, idag var det exakt 13 487st ..
 
Hur kul som helst och tackar ödmjukast alla ni som följer mig, ni motiverar mig verkligen!!!

TACK för förtroendet :friends:
///
Ederer

Bodynytt del 2.

  • Nu finns del 2  under min offseason, en tränings intervju med mig uppe på Bodynytt.


    För att se den klicka här -- http://bodynytt.se/johanederer_intervju.htm


    säkert någon som kommer fråga annars så jag skriver direkt :) , Jag håller på att ta bort tatueringen på vänster arm, därför den ser ut som den gör just nu...Men snart är den borta och ingen är gladare än jag för det, gjorde den när jag va 16år och har aldrig gillat den :)

    Regn idag, perfekt träningsväder :P
    ///
    Ederer

Toppendag!

Åkte till stranden på Ekerö tidigt... ett stopp på vägen för att köpa en solstol för 99kr, som jag såklart glömde kvar (därför jag alltid köper den billigaste jag hittar hehe)  stannade fram tills tidig kväll!


Gillar sköna sommardagar, bland det bästa! behövs inte mycket, bara njuta och må bra, ganska enkelt att leva då, varför komplicera saker!

Annika fångade mig efter jag tänkt köpa en glass, men kiosken var stängd, lika bra det, försöker ju hålla diet här =)



Vilade lite efter bad innan gym, har börjat träna senare på kvällen pga av värmen och att det är mindre folk på gymet lite senare på kvällen, jobbigt köa för vikterna!

Sitter här nu och lyssnar på musik och surfar runt lite, klockan är kanske lite för mycket(!?) men kan sova länge så stannar uppe lite till...

Lyssnar på denna nu  Cervello - Stay and bleed





Det var min dag fram tills nu,varken mer lr mindre! 
Behövs inte mycket för att det ska kallas en toppendag, oftast är det enkla det bästa =)
///
Ederer

Snabb Diet !!!

Är det som gäller med start idag :)

Skrev ju igår att jag under helgen fick ett roligt jobberbjudande som jag igår efter att ha träffat Daniel Gill från kanal5 hoppade på...

Tackade alltså JA till att göra ett jobb åt kanal 5  den 12:e Juni...




Ingen lust att se ut som en ballong om man ska vara med i tv :D . så minidieten är igång, 2timmar kardio + gym varje dag och bort med kolhydraterna... Kommer få springa på toa var femte minut, vet hur det är när man släpper ut kollisarna :)

Toppenväder idag, ska steka min kyckling och koka min broccoli sen får det bli en dag på stranden i solen tills gymet ikväll!


Seee yaaaa Friends :)
///
Ederer


RSS 2.0