HälsaFitness igen!

Efter lite drygt en veckas frånvaro var det åter dax att öppna dörren och kliva in på Hälsafitness!
Vi körde rygg och det var full fart från början! 
I slutet av passet dök även coach upp, (jag som hade tänkt hålla mig undan några dagar tills påskmaten försvunnit)  Så inom loppet av några minuter stod man där i bara kalsongerna, form kollen var ett faktum=)

Som tur är fick jag INTE bakläxa, han trodde att jag max hade gått upp ett kilo under min Värmlands vistelse, det kilot är borta i slutet av nästa vecka när man kommer in i vanliga rutinerna igen!!!

Några pics! (men "formkolls bilderna" håller jag för mig själv:D)
image391

image392

image393



Efterträning drink innan formkoll...
image394





Blir en lugn kväll hemma! Vi har gjort "hemmagjorda" hamburgare som jag ska sätta tänderna i NU!!!
image395





Ät massa gott, det är Lördag!!!!!!!!!!!!!!
///
Ederer

Så blev den...

 Reklamen som jag och Petra Lundin gjorde för Sportsmaster och deras träningsmaskiner av märket Lexco!


Annonsen från nya Body tidningen...
image388image390





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lite i valet och kvalet vad det blir av denna kväll, bjuden på fest (nykter såna fall) hos Emma & Carro i Bromma, lr stanna hemma och kolla på svenska filmen Solstorm... Tar en dusch och funderar på saken=)

Imorgon är det ryggträning, om inte förr så återkommer jag efter det passet med lite svettiga pics, åter från hemmaplan i sthlm!!!

Trevlig kväll på er alla!
///
Ederer

Sista kvällen...

I Värmland, Haft en soft vecka med promenader, träning, fest och massa påskmat! , bokat tidigt tåg imorgon förmiddag tillbaka till huvudstaden, hinner man hem och vila lite innan kvällens ben pass, måste förbi Gymgrossisten också för att fylla på med protein och vitargo...

Ska bli bra med lite vardag igen, blir bättre struktur på tillvaron och det känns mer "naturligt" att följa matschemat och mat tiderna igen!!!


Från det ena till det andra=) Bestämt mig för att köpa bil igen, sålde mina bilar när jag flyttade upp till sthlm, trodde inte det skulle behövas, men kommit på att det behövs även här=)  ... sugen på en BMW RAW, Sofia på lördag går vi upp tidigt och kollar lite bilaffärer!!!
image386
( Om ni har förslag på andra coola muskelbilar så skriv gärna!!!! =)))




¨Såhär ser det oftast ut när jag skriver i bloggen, vem f.n orkar sitta upp om det inte är träning?? ha ha ha=)
image387







Skönt att krypa ner i sin egen säng imorgon igen, hemma bäst=)
///
Ederer

Näst sista kvällen innan hemgång..

Först tänkte vi åka på bio, nya svenska filmen Angel, men efter att ha tittat i tv tidningen upptäckte vi att det var fotboll sverige-brasilien, valet blev fotboll, hemma bäst=)

Träningen flyter på bra! känner mig fortsatt taggad till tusen under passen, vill SÅ MYCKET med detta året, ska verkligen sälja mig dyrt!!!!!  Ska om möjligt lägga i ytterliggare än växel nästa vecka när jag e hemma i sthlm igen!
Ska även be coach ta en formkoll efter denna påskveckan, kanske får bli nån vecka med lite kardio? vi får se=)


Ska väl ansluta mig till övriga grabbarna i soffan nu, måste bara vänta tills de ätit upp sin skräpmat, det luktar så gott=) , så jag sitter kvar här i köket med mitt ris och kyckling lite till =)) =))

image385





Heja Sverige!!!!!!!!! =)
///
Ederer


Missa Inte MTGP!!!

Det ska inte jag göra=) ... Kommer bli kul, riktigt bra startfält under söndagen i herrarn`s Grand prix! men ska även bli kul att se Bodyfitness damer, kommer bli en intressant fight, med några riktiga toppnamn!  Undrar vem som kommer gå segrande därifrån av Kristina Dybdahl (danmark) , Linda Fodor lr Stina Telhammer?? Lr så kanske någon annan glider in och överaskar?!


Mina biljetter är redan bokade, en perfekt helg att hämta inspiration ifrån datumet är den 5-6 April.. Riktigt snart alltså, helt perfekt!!! =)

image384




Nu ska jag bara vila och hämta krafter tills kvällens pass som är satt till kl.18:00 på David`s..

///
Ederer


Tillbax i träning!!!

Efter en för mig annorlunda helg med massa fest och dålig mat var jag åter tillbax i gymet! Det kändes oförskämt lätt och bra under kvällens träning, inga sviter alls efter helgen, var inställd på ett jobbigt och illamående pass men jag tackar & bockar för att jag slapp det!!

Kändes även riktigt sporrande att jag ökat REJÄLT i alla övningar sen jag flyttade från gymet förra året... kul när vikter man inte ens orkade rubba då åkte med riktigt lätt idag=)) Tackar coach P-A för all hjälp med träningsupplägg och matbiten... det har tydligt gjort mycket=)

image380

image381

image382

image383



Imorgon kommer jag lägga bröst & axel passet på david`s träningscenter, för lite variation=)


Trevlig kväll på er mina vänner därute!!  Nu e det wallander i soffan som gäller!
///
Ederer

Middag med damerna=)

Riset och kycklingen får vänta ytterliggare en dag=) Blev middag med närmsta damerna i mitt liv, Mormor,mamma och Sofia..

Nu är jag sådär MÄTT igen som jag varit stora delar av påskhelgen=) , men from imorgon är det back to basic som gäller, har iofs inte gått upp nått på vågen under helgen, men man känner sig FET alla fall eftef allt onyttigt..

ska vila en timme innan träning i karlskoga, blir rygg idag.. det kommer upp lite svettiga bilder, med betoning på svettiga, (mycket alkohol som ska ut)  under kvällen!


Jag och Mamma!
image375


Jag och mormor, 93år men still going strong!!!!!

image378


Jag och min lilla tjej! (som åker före mig till sthlm ikväll...)

image379



Tack för en trevlig middag tjejer =))







Mass on the back
som Dorian Yates säger, kl 18.00...
///
Ederer

Dagen efter...

En "hård" helg, alla fall för  mig som inte är ute på krogen så ofta, var nog säkert tio årsen man körde en dubbelhelg senast, men jag har överlevt och haft en soft helg! ...Visst...det förstör träningen, inget snack om det, men personligen tycker jag det är viktigt att ibland kunna ha distans, tror ingen mår bra lr i längden orkar prestera och höja sin lägstanivå om man blir för fanatisk i det man gör...



Citerar Johan Oldenmark - "Distans & Balans"...






Från gårdagens efterfest... ca 03:30  (inte helt nykter)
image372




Blev oxå en riktigt nyttig efterfest måltid helt utan fett & kolhydrater =)) =))
image374


Extra kul att träffa "fröken Tracy Chapman" lite, sjukt längesen...
Verkligen en toppen tjej! Fint  o se att du har det bra =)
Du måste Köra försiktigt när du åker "hem till ditt nya land" , lång bilfärd(!)




Nu ska Sofia och jag låna farsans hund och ta en lång skogspromenad med lite varm dryck med goda mackor=)




Imorgon och framåt stavas åter maten ris & kyckling..
///
Ederer


Påsk afton!

Nyss avklarat en riktigt skön morgonpromenad på 2timmar runt Degerfors, skönt väder med relativt värmande sol=)) , en perfekt start på dagen! Känns som jag gick bort huvudvärken som gårdagen orsakat..

Gårdagen var trevlig, kul att få träffa vänner man inte sett på länge=))) Extra kul att alla verkade må bra och trivas med sin tillvaro!!!

Idag ska jag på påskmiddag, sen blir det en liten utgång senare, tar två dagars ledigt från träning, drar igång igen på måndag med nya tag=))


Från morgonens promenad...
image368




Önskar ALLA en GLAD PÅSK!!!
///
Ederer

Armar avklarat!

Vi fick till ett helt okej pass idag med, trodde det skulle va relativt tomt på gymet, men där hade man riktigt fel=) , fullt smäckat, folk överallt, längesen jag såg så många människor samtidigt på ett gym om jag någonsin gjort det..

Tänkte   --hur ska detta gå?? Gillar ju att ha fart i passen och INTE att gå och vänta på hantlar lr maskiner..

Men när man väl kommer igång glömmer man allt omkring och går in i sig själv, vissa folk tycker säkert (med all rätt) att man e lite halvgalen när man hoppar runt mellan maskiner och låter som en "stucken gris" =) , som tur är så befinner man sig ju i en annan värld, så man varken ser lr hör något, kanske lika bra he he=)) =))

Aight, så här blev det...

* Sittande hantelcurls med ett dropp 5set
* stångcurls i cable med trippeldropp 5set
*scott curls hantel 20reps i rad innan armbyte 5set

*push downs med trippeldropp 5set
* push downs med rep , trippeldropp 5set
* kick-backs 5set hög reps

Körde även Vader: 4set sittande & 4set stående...


Började med lite bränsle, 4dl gröt och en kall proteindrink med 50g protein på gröten
image357


I bilen och till Träningslagret...
image358

image359

image360

image361

image362


image363

image364

image365

image366


En påminnelse som skulle kunna vara lite "knäckande" för mitt psyke, skillnad på deffade armar och offseason..
image367

Men det kan jag leva med=)) =)) för man mår f.n så mycket bättre när man är Glad & mätt =)) nu ska jag hälla upp en iskall grogg!!!
(men jag lovar och svär att formen kommer vara där igen när det är dax...Ändå inte nu det "gäller"..)


ses snart igen!
///
Ederer

Armar sen utgång=)

På g in till karlskoga för ännu ett pass, idag är det armarna som ska piskas ordentligt... Ikväll ska vi ut och ta en drink är det tänkt, kul att träffa folk man inte sett på länge=))


Fin skjorta på ikväll, dock med knäppta knappar =)) Men först gymet!!
image356


Ses om nån timme igen, med förhoppningsvis lite pump i armarna=))
///
Ederer

Tillbaka där det började=)

Full späckad dag=) , började med påskmiddag på Letälvsskolan (MÄTT) ,sen vidare till Karlskoga för att inhandla lite lite sprit    =) , sen fikade vi lite på Cafè paris innan vi åkte hem för lite gröt och TRÄNING!!!
Glömde kameran hemma halva dagen, men fick med den till träningen alla fall (!) , blev ett hårt Bröst & Axel pass, Tim kämpade på riktigt bra och får högsta betyg för sin innsats!!!



Tillbaka där min första Tävlingssatsning var...
image344
55kg`s hantlarna är de tyngsta på Träningslagret, kändes ganska lätta, men fick bli lite fler reps med kort vila mellan seten!



image346
Tim kämpar på!!!


image347
Fick bra pump på första övningen, fick bli 42,5kg i lutande pressar med ca 15reps i varje set..


image348
Tim fortsatte att ge allt!!!


image349

Vi avslutade med att superseta denna övning med hantelflyes, sjuk pump!!!


image350


image351
Körde 8set Axlar, började med h-lyft åt sidan 4set  25kg med 15reps + ett dropp till 15kg*max


image352
Det brann fint i axlarna va min vän?! =)))

image353
Avslutade passet med 4set + ett dropp med omvända axelpressar!

image354
Tim körde ur det lilla sista som fanns kvar!


image355
Jag och Träningslagrets "allt i allo" Kenta, som jag vet gör ett riktigt bra och uppskattat jobb bland gymets kunder, en riktigt trevlig kille!!    Tack för titten och vi återkommer nog snart he he=))


Tim sitter bredvid mig nu och pratar med sin farsa (tror jag) han sa nyss --Fy f.n Ederer har nyss tagit med mig på det hårdaste passet jag någonsin gjort... 

Du jobbade på bra Tim!!! men du...Imorgon åker vi igen!!!!!!!!!!!!!!!!! =))




Återkommer imorgon igen!
///
Ederer


Då så...

Då var det färdig packat, åker kl 17.00 ...Ska förbi Uppsala och hämta några sen drar vi mot Värmland!

Relativt fullspikade dagar redan, får verkligen planera så man hinner med allt och alla, när man väl är "hemma" på besök=)
Imorgon finns det stor risk att man är MÄTT när det är dags för träning, vi ska nämligen på påskmiddag kl.13.00 , finns en del man är sugen på om man säger så!!!!!!!!
eftermiddag/kvällen efter Påskmiddag kommer det tränas på Träningslagret, det gym jag gjorde hela min förra tävlingssatsning på, ska bli ku att träffa vännerna där!!

Hur som helst så ska jag plocka med mig kameran och uppdatera min lilla utflykt, uppdaterar varje dag vad som hänt under den gångna dagen!



Några Bilder från Träningslagret -07

image330





__________________________________________________________________________________________

Sofia! Vi ses när jag kommer hem igen...

Love you

image343








Återkommer från Värmland=)
///
Ederer


Life`s too short to be small=)

De två största mästarna genom tiderna i mina ögon...De levde sin livsstil till fullo och älskade hård träning..



DEDICATION straight from the heart!!!




King Coleman
 
 




Dorian Yates





Träning kl. 17.00 idag!
///
Ederer

"Filmstjärna" =)...

Idag körde vi  bröst & triceps, ändrat om lite i schemat, Sofia har lite ont i sin axel så jag hoppade över det och tar axlarna på torsdag istället! Väldigt kul att du går framåt hela tiden och din form blir bara bättre & bättre +att du orkar vikter du aldrig tidigare kört på... Grymt kul min lilla tjej=))

Ja just det "filmstjärna" var det=) , efter passet var jag riktigt trött, ville bara hem snabbt, sen kom jag på att en kompis som jobbar på gymet var snäll och köpt 7,5kg strimlad kyckling filè åt mig som låg där i gymets frys och väntade på mig=) ...Bara att packa ner det i väskan och börja släpa både sig själv och väskan hemåt!!!

Kom ur t-banan och tänkte Ahhh bara 3min hem!!!!!!!!  Sen upptäcker jag till min stora förvåning att jag hamnat mitt i en film inspelning (jag hade missat avspärrningen på gatan) , det var spotlights, skådisar och kameror överallt, men trött med min tuuunga väska ORKADE jag INTE kliva undan och gå en omväg utan gick helt enkelt rakt igenom avspärrningen, så om ni ser en trött byggare släpandes på en tuuuung väska glida förbi i nån film framöver så vet ni....Thats just me =)) =))

Försökte ta nån bild när jag krånglat mig igenom...
image319
image320

___________________________________________________________________________________________

Men innan var det som sagt lite träning
image321
På G... Med MP3 på högsta volym!!!



image322
Körde lite lättare med fler reps och fokus på kontakt detta pass
fick bli 45kg`s hantlarna med ca20reps/ set

image323

image324

image325




Tar ett sista pass imorgon (är du med P-A!!!?) i sthlm innan min "påskresa"

///
Ederer

Nya vecka på G...

Avslutade helgen på bästa tänkbara sätt med träning!!! ett ben och vad pass...Något segt innan vi kom iväg men väl på gymet "gick det av sig självt" =))  Blev 15set framlår,6set baklår och 8set vader, Sofia körde armar och vader.

Ska väl packa lite nu innan soffan, tänkt att jag ska spendera veckan i Värmland med några kompisar från sthlm & Uppsala... Så veckans träning kommer läggas på gymen i karlskoga, vore kul om jag hann med en sväng till Örebro också för ett pass med Johannes! men veckans höjdpunkt blir förmodligen påskmiddag hos morsan=)) =))



Söndag!
image313

image315

image316


Jo jag vet att jag e BLÖT i baken =)) =))... Folk måste undra när man kommer ner i t-banan efter, men det bjuder jag på!!!
image318





Vem vet vi kanske ses i Värmland i veckan=))
///
Ederer

Vi började stenhårt och ökade;-)

Sant faktiskt=) ..The growing season is ON!!!

Lite drygt en timmes rygg pina är över, det är helg, jag är mätt och jag mår riktigt bra=))  ..
Fortfarande riktigt kul/inspirerande att så många följer mig i min blogg,(snittet på 500per dag håller i sig) TACK för förtroendet out there!!!

Lite FULA bilder...Men det växer that`s the main point=))
image303
image304
image305
image306
image307
image308
image309
image310
image311


 
Ikväll ska jag äta lite god mat som INTE stavas kyckling image312
///
Ederer

kl. 14.00 !!!

Yes då är det dax för lite lördags träning!
Det är vad jag vet 6st som alla har rygg på schemat idag kl två...Kan bli kamp om maskinerna, ordspråket "störst går först" funkar heller inte, då alla fall fyra av oss väger nästan exakt lika=)) =)) ...
Hur som helst blir det nog bra tryck under passetimage296

Kameran är också med så kommer upp lite bilder på "kaoset" senare under dagen!

Ikväll ska jag och min lilla tjej på Bio, var relativt längesen nu, ska bli kulimage297 ...Sen att bion ligger på ca 5minuters gångavstånd från våran lägenhet gör INTE saken sämre, lagom sträcka en Lördag efter ett tufft pass he he=))



Hittade några gamla bilder från 2004 i datorn på mig och min Buddy Emil, som tyvärr inte finns bland oss längre, tänker allt på dig ibland och hoppas du har det jättebra där du är nu image298
image301
image302





Tur man har hår på skallen numera, kallt ute =)

pics från passet kommer upp senare..
/// Ederer

Kallt ute)=

Trodde kylan var förbi, men den tog visst fart igen, hoppas det vänder tillbaka snart!! , för övrigt flyter veckorna på bra, håller min mat "clean" under veckorna och har sedan mitten på januari vägt all mat och drinkar jag stoppar i mig varje dag... Inte för nån diet utan bara för att ha koll på allt så man är säker på att få i sig rätt mängd näring osv varje dag, man vill ju inte gå till gymet och "elda för kråkorna" )=..,
Gjort en liten ändring denna V. har bytt ut lunch riset mot fullkorna pasta,mest bara för att få LITE variaton,men den torra kycklingen den är en "everyday thing" !!!
vägde mig idag och vågen stod på 100kg prick, eftermiddags vikt precis innan träning!

Hoppas på att kunna köra ben imorgon då jag varit lite sjuk med feber & halsont nån dag...Kanske skulle ha vilat helt men alla ni som är bitna av "gym flugan" vet att det INTE alltid är så lätt!!! Så det fick bli ett flåsigt arm pass idag istället!

Dagens lunch, Everyday thing =))   Kyckling filè, fullkorns pasta lr ris och massa grönt.
image293




Tog en bild me mobilkameran direkt efter kvällens arm pass, 100kg Ederer=))
image294





Hoppas som sagt att man vaknar frisk o kry imorgon, BEN träning!
///
Ederer

Så ser jag på saken!!!

Min syn på alla olika "träningsmetoder" man läser om överallt

(eftersom jag fått mååååååånga PM & Mail om vad jag anser om olika metoder osv, ger jag mitt svar här)

Jag anser för det första att det inte finns nått "mirakelprogram" som passar alla och som får samtliga som provar att växa som ogräs...
Tycker det på senaste tiden varit på TOK för mycket "snack" om massa teorier hit & dit, "den metoden o den metoden" ," kör inte till failure den veckan o kör 13reps nästa vecka" osv osv, ni fattar hur jag menar!...Enligt mig BLA BLA BLA...

Tror många släpper ner vikterna vid tex 12reps bara för att det står så på schemat, även fast de kanske hade orkat 15?????????

För mig handlar det om, lära sig så många olika övningar som möjligt per muskel.
Välja ut vilken muskel som ska tränas för dagen, säg rygg:
In i gymet, attackera ryggen från alla vinklar och vrår, med ett bra övningsutförande, satsa ALLT, köra varje reps som om det vore det sista i livet, in med massa blod för att fullkomligt spränga musklen!!!!!!!!
när jag är klar med passet, vill jag att ryggen ska vara så fylld att det blir jobbigt att böja sig ner o ta upp träningsväskan...

Sen tycker jag man ska gå mer på känsla, bara för nån "mirakel tränare" från "usa" säger att man växer av tex 21reps, kan jag lova att det inte är till det sämre om man tänkt 21reps men hade visst ork till 23reps... Släpp INTE ner hantlarna då bara för du kommit fram till 21reps

min slutsats: Att man ska Träna hårt!!! och inte fundera så mycket...Vet man med sig att man i varje set kört till
absolut MAX, har man ju gjort allt man kan för den dagen

Desto viktigare än att analysera träningsmetoder (kör hårt) är att se till att efter ett hårt pass ge muskeln tid att vila och växa innan man kör den igen och även vikitgt att få i sig rätt näring efter passen, en bra mix av protein och kolhydrater för att fylla på dipåerna!!!

Att Älska något är en känsla, jag älskar träning, därför kommer jag fortsätta att träna på känsla... "7reps lr 11reps" kvittar, släpper ner vikten när jag inte orkar fler reps helt enkelt!!!!!!!!!!

Så lycka till och hitta det som passar just DIG

KÖR HÅRT!!!

image290

mvh
Ederer

I feel good=)

Japp...så är det!!!

Ingen "fotograf" denna V. men träningen  rullar på rikitgt bra, vi fick till ett grymt bröst/axlar pass idag, är väldigt glad och tacksam att jag fått möjligheten att få träna med P-A, aldrig tidigare i hela mitt "träningsliv" träffat/sett NÅGON som tränar hårdare lr är mer fokuserad under passen...
Inspirerande när man märker att man hela tiden höjer sin lägsta nivå och att det sakta men säkert går framåt!

Tackar och Bockar, du e grym coach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image286




Beställde även idag biljetter till Muscle Tech Grand Prix i västerås som går första helgen i april.. Ska bli kul, hoppas på många deltagare och en stooooor publik!! (och kanske en efterfest image287)


så här såg Muscle tech ut för mig förra året..(mådde inget vidare efter ca 130 dagars svält)

image284


i år kanske såhär (på kvällen alltså=)image288 ...)
image285




Miss.V sa att hon ville göra ett filmklipp på benträningen onsdag, så om inte annat återkommer jag då med ett litet klipp =)))


Lite kesella och funlight nu...sen är nog denna dag över för mig!

Ha de bra!
///Ederer

Ben...

Japp...Ikväll är det dax för veckans höjdpunkt,har såndär hatkärlek till benträningimage273..
Gör sjukt ont under passen, men känslan efter är grymt sköööööööön, sen när man kommer hem och det skakar och darrar i benen resten av kvällen e lyckan totalimage275



Den här låten ska jag ha på repet i mp:3n ikväll... ALWAYS HARDCORE!!!!!!!!!!!!!!

 



Training in my heart ...Now and Forever image277 !!!!!!!

image278





Återkommer senare ikväll i en något svettigare variant=)
///Ederer


Lite riktig träning!

Japp, idag var jag åter i "andra hemmet" men denna gång för att ta i på riktigt!  Rygg & baksida axlar stod på schemat...Blev ett bra pass med okej tempo, har lovat mig själv att försöka höja tempot lite igen då passen senaste veckan dragit över tiden lite...

* T-bar med ett dropp
* Hantelrodd liggandes över bänk (törs inte vanliga för min onda rygg)
*Latsdrag v-handtag med ett dropp
*Latsdrag brett i superset med upright rowings

Baksida axlar:
*omvänd flyesmaskin med ett dropp

Har sagt det förr och säger det igen..Man behöver INTE va snygg när man tränar=)) =))
image264
image265
image266
image267
image268





image269
Kompisar med snygga tröjor... Jag och Ludvig... "Team Gymgrossisten" !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fick även lite provbilder skickade till mig idag från fotograf Michael Jönsson, ska välja ut de jag gillar bäst och använda till hemsidan sen!

Ca 20kg lättare på denna bild än nuläget...Längtar tills diet igen!!!
image271
Foto av: Michael Jönsson: http://www.vegafoto.se/






Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad med min lilla tjej!!

/// Ederer

GRATTIS Älsklings tjejen!!

Stort grattis på födelsedagen Sofia, sitter här och väntar på dig, idag e det din dag gumman!!


"I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever"


Älskar dig och finns ALLTID, det vet du...
image263


///
Johan

Fotning åt Sportsmaster..

Idag blev det en extra vilodag från "ordinarie gymträning" ...Spenderade dock ca tre timmar i gymet ändå(!) gjorde ett fotojobb åt Sportsmaster och deras maskiner och övrig gymutrustning från märket LEXCO...
Förövrigt riktigt bra maskiner, följsamma och stabila!

Så lite svett, med betoning på lite(!) blev man även denna dag, kanske mest p.g.a. de starka strålkastarna, men ändå=)) =))..


A Sneak Peek...

image260





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fanns dock de som tränade hårdare, alla som har tränat hårt vet att det är sjuuuuukt viktigt(!) att utrustningen sitter som den ska, bältet känns bra och handleds skydden inte sitter för hårt... Sen e det bara att tuta och köra!!!!!
image261
image262

Han va dock inte helt nöjd med setet??! För i nästa set hade även dragremmarna åkt på =)) =))
Hur som helst... Han e grymt coooooooooool*  P-A`s lilla grabb!!!


Imorgon är det (åter) dax att bli svett på riktigt igen=)

///Ederer




Laddad!!!

Jag är övertygad om att man på många sätt kan "lura" hjärnan och kroppen till saker den normalt sett inte tror sig klara av...

Sofia brukar "undra" över att jag alltid är tyst från det att jag lämnar lägenheten tills jag kommer in på gymet, men min uppladdning börjar redan när jag stänger dörren hemma! 

Brukar "programera"in positiva bilder i skallen efter vägen och det tillsammans med favoritmusiken på högsta volymen i Mp3:n är mitt sätt att mental ladda inför passet!

Brukar sällan misslyckas, utan får oftast som jag vill "i matchen mellan mig och min kropp!!" bilden av när jag lyfter "de hantlarna" finns redan i skallen innan jag ens lyft dem, så när jag väl tar tag i dem finns redan "mallen" över hur det kommer gå klar i hjärnan, ME vs. My Body 1-0!!! =)

Jag har redan nu BESTÄMT MIG för att kvällens pass kommer bli ett av de bästa jag någonsin gjort!!!



Den här bilden ska jag ha i skallen innan och under passet idag, en obeskrivlig känsla som jag vet kommer hjälpa mig vinna över vikterna och tröttheten ikväll!!!
image258






Som Coleman säger, Let`s do this!!!
/// Ederer

Söndag och Vila!

Tog en välbehövlig vilodag från träning idag, hade "möjligheten" att köra ett extra pass för vader, men de har piskats 2ggr denna V. redan så det kändes som en befogad vila att ta!

Istället blev det en tripp till Kista galleria, tanken var ett par nya jeans! men tanken från en påse med ett par byxor stannade vid just en tanke...
Väl hemma hade jag tre fulla kassar me kläder och några tusenlappar fattigare på Visa kortet, så kan det va =)) blev även ca 2000kcal extra i form av Kyckling filè med strips & fet sås, två semlor och en bägare me klass(!)
en helt okey söndag=))

image255

Träffade även Pelle Eriksson i kista, han som tillsammans med Martin "king kong" håller i träningshelgen i Västerås i april, får nog bli en tripp dit, tyckte det verkade som en riktigt kul grej helt utan "prestige" (som han kallade det), bara träna,dela med sig & få nya idèer,äta gott, festa och ha kul!!


Some Sunday Love*...
image256


image257


Nu ska jag se vad TV:n har att erbjuda... Sköna söndagar!!!



Imorgon är det dax för bröst&Axlar... Vi ses igen efter det passet!




Ingen söndags ångest här inte!!
///Ederer

RSS 2.0