On the Road... Again =)

Lämnat huvudstaden för att delta i ett gymnasieprojekt i några dagar,  har svarat på massa frågor om kost/träning och blev igår filmad under ett ryggpass för en ny hemsida som snart kommer upp och den sidan är en del av gymnasieprojektet och den kommer uteslutande att handla om kost och träning...

Det var trevligt att träffa er igår grabbar, stooort lycka till med erat skolprojekt och helt klart ett grymt härligt initiativ att göra ett projket kring träning och hälsa!!!


Kommer ett filmklipp inom kort...
Nya vikter och nya mål varje pass... You got to challenge yourself !!!

Ja läste i en läkarstudie för ett tag sen att teoretiskt sett så är kroppen kapabel till att höja sin lägstanivå efter varje ny dag, alltså är det möjligt att hela tiden utmana sig själv i gymet från pass till pass, har man bara viljan finns det alltså nya krafter varje dag för "ett reps till" lr "1kg mer på stången" , Put your mind to it så behöver träningen lr utvecklingen ALDRIG STANNA AV ... Något att tänka på varje gång man kliver in i gymet ;)Ha en toppen dag ALLA friends out there... See yaa ==))
///
Ederer


Ja Lever =)

Nu blev det ett sånt där ofrivilligt glapp i bloggandet igen)=  , bloggen är ju träningsrelaterad även om ja skriver om lite annat i livet ibland oxå, men främst om mitt "träningsliv" och eftersom ja legat sjuk över en vecka har de inte hänt speciellt mycket varken i vardagliga livet lr träningsmässigt...

Men nu är man back on track igen vilket känns skönt! kört tre pass efter höstsjukan och igår kändes allt hudra procent igen, skön känsla =)

Höll inte tillbaka några kcal när ja varit sjuk, vilket resulterat i att vågen stod på 103kg igår morse, inte varit så tung någonsin, inte ens när ja tävlade i bänkpress, jagade vikter på stången och åt kolhydrater så de sprutade ut ur öronen =)  , vikten får vara så nån vecka till innan jag drar ner den igen, får passa på att ladda mycket vikter och köra mina 7reps =)Skön övning för Biceps i en vanlig roddmaskin!
som tar riktigt bra om man inte "tappar armbågarna" utan orkar hålla dem uppe under hela rörelsen och börjar med fullt sträckta armar och "kramar" ihop biceps till slutläget ...


Dax för frukost sen iväg på en liten roadtrip, fick ett mail förra veckan och har lovat ställa upp och bli filmad för ett gymnasieprojekt  om kost och träning, kul att det finns ungdomar som engagerar sig och vill lära ut saker om kost o träning till sina klasskamrater, det finns hopp för dagens ungdomar ==))


Uppdaterar min dag ikväll!
///
EdererBlogg Tävling nr2 avgjord =)


Riktigt kul att så många mailat och vill tävla lite, tackar för alla härliga svar om mål med träningen i höst/vinter, riktigt motivernade att läsa!

Men som alltid när det är en tävling så kan bara en segra! Som de säger i Highlander...

There can be only one :PVinnaren med alla rätt och en skön höst/vinter motivering med härliga mål uppsatta är...

JAKOB MINELL !!!  Grattis =)

Du kan maila mig din adress så ska jag skicka dig priserna från  http://www.fitnessworld.cc/OmFitnessWorld.htm  så fort jag blivit frisk och kan åka och hämta dem, men senast onsdag nästa vecka har du dem hos dig!


Vilar idag oxå sen har det gått 7dagar och då kommer ja enligt tidigare erfarenheter vara frisk igen :D

Tävling nr 3 dyker upp om någon vecka!
///
Ederer

Alltid samma visa....

När ja blir sjuk, kvittar hur ja gör, ligger, står,springer,sover,dricker lr tränar   , oavsett så blir jag alltid sjuk i 7 dagar...
Kände mig lite bättre i lördags och riktigt less på att ligga inne så ja tog en dusch och en liten utgång efter och när ja vaknade på söndagen var det såklart varken sämre lr bättre med förkylningen,7dagar oavsett, född i en udda kropp  =)

Med tanke på att jag känner min kropp väl kan jag redan nu säga att jag kommer dra igång på gymet Onsdag igen, efter snart en veckas frånvaro är saknaden stor :D , ätit vanlig mat under sjukdomstiden så känner mig något kolhydrat rund =)  Dietmat från onsdag igen!

Från Lördagens party, tog några drinkar ihop med Martin E-type Eriksson, riktigt trevlig kväll!
och... Ja vet att bilden e mööörk, går inte att göra något åt det, jag e född sån hahaha :PEftersom ja varit sjuk har jag inte hunnit läsa igenom alla mail bidrag till blogg tävlingen, ska göra det NU så vinnaren kommer presenteras lite senare ikväll =)

///
Ederer

Timeout!

Det blev en ofrivillig timeout idag, förkylningen jagade ikapp och förbi mig... Ligger här med ond hals och lite feber! tydligen något som går nu, många vänner som oxå är sjuka, hör väl till hösten antar jag...


Får se det som några dagars behövlig vila, förmodligen kroppens sätt att ta timeout, haft härligt flyt i träningen en längre tid och då kan det som ni säkert vet vara svårt att ta den där extra dagen ledigt ibland, men nu är det vila vare sig jag vill lr int....

Hann med lite kvalitets tid med fina vännen Jenny och hennes hund Sia idag allafall, innan febern var ikapp, gick en mysig promenad och fikade lite med varm dryck efter, Höstdagar kan vara riktigt mysiga tycker ja =)  med sköna kvällar hemma i soffan utan "prestationsångest" som avslutning på dagarna...

Från dagens promenad =)Får väl hoppas att förkylningen släpper fram till helgen allafall, fram tills dess känner ja ingen stress! både kroppen o knoppen mår nog bra av att slippa blanda träningsdrinkar o prestera varje dag... Imorgon får det istället bli en skön skogspromenad med matsäck och varm dryck =)


Hoppas ni klarar er från höstförkylningar!!! och gör ni det inte... Thats life och gymet finns kvar även när förkylningen släppt =)
///
Ederer


Blogg TÄVLING NR:2 =)

Dax för TÄVLING såååå... let`s get serious   :aggresiv:   :pEftersom det precis varit SM i Bodybuilding så får frågorna handla om just SM =)

1 Vilken stad hölls SM i ?
2 Var Bodybuildingen seniorer under lördagen lr söndagen?
3 Vad heter han som slutat 2:a i sin klass 6 år i rad?
4 Vem blev årets " sm kung" med både klass & overall seger?
5 vad heter den manliga speakern under sm?  Fredrik Age, Johan Oldenmark lr Roger Zapfe?

*6, som motivering och utslagfråga - Skriv lite om dina ambitioner/mål med din träning i höst-vinter!

Vinnaren presenteras på måndag kväll! skicka svaren till venice__beach@hotmail.com .

Priserna kommer från Fitnessworld och är Proteinburkar och carbloader + schakers och annat smått o gott =) Lycka till  :smile-tb:..Lite ond hals men mina tränings relaterade planer för dagen är träning på Flex Gym med Carol och efter det formkoll på henne som vi har varje onsdag!

Tar med kameran... Ha en skön dag ALLA , ses ikväll!
///
Ederer


FITNESS-WORLD!!!

Funderade fram till lunch om jag skulle vila lr träna idag, egot sa träna medans förnuftet sa vila....

Strax efter lunch ringde min mobil och det var Dany ägaren för gymkedjan fitnessworld i andra änden av luren, han ville träffas för ett möte och föreslå en affärsidé, behövde ingen längre betänketid eftersom jag vet att Dany är väldigt duktig och seriös i det han gör, att han dessutom brinner för våran sport gör inte saken sämre direkt =)

Tänkte... Ska jag ändå besöka ett gym kan ja ju lika gärna ta med träningsväskan, haha så egot vann denna kväll kan man säga ;) fick till ett härligt rygg pass med som ja skrev i förra inlägget 7reps per set ...


 http://www.fitnessworld.cc/OmFitnessWorld.htm 

Tack för förtroendet Dany och jag är glad och stolt att du vill inleda ett samarbete med mig!


Blev en ganska lång kväll då jag efter träning och möte hade lovat att hjälpa till med poseringsträning med Patrik Larsson en av de som är med i årets talangjakt mot fitnessfestivalen! Patrik  som låg inne med en riktigt bra form och en fin fysik..
Stort lycka till mot din debut!Nu ska jag fixa tävling nr2 här ibloggen så den finns uppe tills imorgon! sen slowpro och sovdax =)
///
Ederer


OFF Season :)

Har släppt upp kalorierna en del den senaste veckan, äter fortfarande bra basmat och använder mig fortfarande av matvågen, skillnaden är mest att jag höjt kolhydraterna vid frukost och innan träning! Hösten är här så det är dax att gå in i tuff off season träning igen... Varje pass till absolut failure, groooowing season :)

Variationen är ju den allra viktigaste biten för att tvinga & lura kropp/hjärna att hela tiden utvecklas framåt! Ja har under det senaste året kört mycket på känn och matat reps tills det tog stopp i varje set, vilket gav en bra utveckling men för att fortsätta utvecklas måste man som sagt förändra, så just nu är det 7reps per set som gäller med en vila på ca 1.5-2 min mellan seten, allt för att jag ska kunna jaga de tunga vikterna =)


Inte fått min kamera från Västerås än så SM bilderna får vänta lite till... Sen är det som jag skrev dax att tävla lite i bloggen igen, skulle fixat det men får bli ikväll då tid finns =)

Så till alla ni som vill bygga muskler i höst/vinter ...

It´s time for offseason and you got to challenge yourself!!!
///
Ederer


Det rullar på...

...Med träningen, även att jag inte hunnit skriva så mycket här, dagarna är fyllda till både höjden och bredden :) MEN ja kör mina 6 gym pass i veckan med söndagar som helig mys/vilodag och ärligt talat så har det nog aldrig gått bättre lr varit roligare i gymet än nu =)


Suddig bild efter gårdagens pass, tungan rätt i mun :PFull Fokus i gymet mot uppsatta mål ;)
och några bilder på Carol en duktig tjej som jag coachar med diet & träning inför hennes BF Debut!
More to come..


...
En lite udda grej (som hänt förr)  en polare ringde igår kväll o frågade om jag var medlem på sidan ****** , svarade NEJ aldrig hört om den,  han svarade okey då är det någon som använder sig av dina bilder där...

Ja gick in på sidan och hittade ett helt kollage av bilder på mig, tydligen hette jag Max och var 25år hahahahaha :))  orkar inte bry mig, får ta det som smickrande att någon annan vill se ut som mig på olika dejting sidor!

MEN... Du är inte jag och jag är inte du =)  Bättre va nöjd med den man själv är istället, jobbigt att gå runt o leva o önska man vore någon annan....


Längesen vi körde tävling nu så dax för tävling nr.2 här i bloggen ikväll, Titta in senare =)
///
Ederer

SM Helgen i Västerås!

Blev en riktigt lyckad SM helg i Västerås med tävlingar och mässan på dagarna och Party på kvällarna =)

Det var riktigt bra standard på alla klasserna detta år och det fanns ingen given segrare i någon av dem på förhand, spännande och kul fighter!

Ja hade med min kamera och tog massa bilder både på mässan och kvällarna, tyvärr glömde ja kvar den i Västerås men ska få den skickad under veckan, så jag uppdaterar hela sm helgen så fort kameran anlänt!

Hittade två st party bilder från SM helgens efterfest...

Jag & Marcus var tydligen på Vlt tidningens första sida...
ärligt talat så har jag inget minne av att bilden togs, får skylla på att det var sent på natten :DPernilla Pramberg... En av alla trevliga och glada Göteborgare ja träffade under helgen :))Olga Chernikova...
Som Skulle tävla i Cbb men fick hoppa in bland Bodybuilding damerna och fick med sig en brons medalj hem, bra jobbat!!Okey... Återkommer som sagt med en bildbomb så fort jag får hem min kamera!


Laddad från helgens SM så kan det bara gå braaaaaaaaaaa i gymet ikväll ;)
///
Ederer


BER OM URSÄKT FRIENDS!!!!

....För att jag inte hunnit skriva i bloggen denna vecka som jag lovade. Tiden har helt enkelt inte räckt till, har massa projekt på gång som är träningsrelaterade såklart =) 

och sen har jag även bestämt själv för när nästa tävling blir, så nu är det full fokus varje dag och krig på gymet varje kväll!!

Har en full kamera med olika bilder från senaste veckorna, bla har jag börjat coacha en duktig tjej som heter Carol, ska börja uppdatera hennes väg mot sin debut här efter helgen...

Ska fixa massa roliga bilder från SM i helgen och göra ett ordentligt SM reportage så alla ni som inte kunde åka får se lite av de som hände!!!

STOOOORT TACK för att ni fortsätter titta in här dag efter dag, uppskattar det och....


NU KÖÖÖÖR VI IGEN ==)
Första stoppet, en fullspäckad sm helg!  Titta in måndag kväll så får ni se :)

Hur kan man bättre fira sin födelsedag än på SM i sporten man älskar mest...


Lördag...SM , Fest och Jag fyller 29år , Ser fram emot en kul helg!
///
Ederer

RSS 2.0