Träning på Bodyfitness Gym!

Tror på variation när det gäller träning, aldrig samma övningar lr övningsföljd i något pass, gäller att "lura" hjärnan från pass till pass! Det enda som är inmatat i hjärnan vid träning är, " från reps nr ett tills passet är över är det MAX som gäller"

Kommer därför med start Måndag att byta gym för till en början en månad!  Bodyfitness är det perfekta stället med grym stämmning och folk som vill träna hårt!   sen att det ligger på ett källarplan gör ju inte saken sämre i värmen, härligt skön luft där nere :)

Tjuvstartade lite idag med ett pass där!

På G in för en timmes Benpass!







Fredrik!





Kände mig något stum i benen under första delen av passet, kanske inte så konstigt iofs, morgonens 3 timmar på löpbandet hade väl satt sina spår... Grymt härligt med kompisar som puschar en till max genom passen, sagt det förr och säger det igen... Utan nära & kära är man ingenting!!!  Tack Fredrik för all hjälp, grymt mycket värt en tuff dag som denna!!!


Imorgon ska jag bli intervjuad för ett reportage i en tidning, får väl se om jag har något vettigt att säga direkt efter 3 snurriga timmars kardio :P :P :P



Sov gott Vänner det kommer garanterat jag göra efter 5 timmars träning och för lite mat denna dag hehe:)
///
Ederer

Another day in the diet game :P

Klockan ringde halv fem imorse och kl 5 stod jag på gymets löpband för 3timmar kardio... No time to beeee laaazy :D

Hem duscha, äta 30gram havregryn och 60gram protein, laga och väga dagens matlådor och iväg för att hämta upp vännerna för en ny dag på stranden.
Finns massa sjöar och olika stränder så vi provar en ny varje dag, idag hamnade vi på en strand där  vi även träffade på min coach och vän P-A Andersson som var där med sina härliga grabbar :)

Även att det vissa stunder är lite för varmt och min dietskalle snurrar rejält försöker jag ha kul, koppla av och ta till vara på de få sommar dagar som vårat avlånga land erbjuder varje år!

Från dagen..


Vissa dagar när man är riktigt låg & hungrig, när det räcker att man tappar en liten gurkbit på golvet och vägen ner för att plocka upp den känns som 10mil, när det känns som hela världen rasar samman för man bara hittar den ena strumpan :D  Skulle jag vilja göra som P-A`s grabb Lowe gjorde idag när det för en stund inte var kul att bada och storebrorsan bara ville retas...

Gömma sig för världen och låtsas som "problemen och det jobbiga INTE fanns" , sen titta fram igen när alla jobbiga bitar fallit på plats av sig självt :)


Så lätt kan det vara när man är liten!!!  tyvärr inte när man är vuxen :)   Vill man nå sina mål är det bara att kämpa, kämpa och åter kämpa, ALLT GÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förstår mig inte på folk som ägnar halva sina dagar åt att gnälla och tycka synd om sig själva??? Visst är det tufft vissa dagar, men jag skulle aldrig "tycka synd om mig själv" , jag har ju valt det själv!!!
(tittar man i en del andra bloggar osv är det bara spaltmeter med "tycka synd om sig själva innlägg") 

Ingen har tvingat er att dieta lr hur!!!  Vill man tävla i denna sporten måste man först ta sig igenom en tuff diet så är det bara! samma regel för alla!

Mitt råd! sätt upp ett mål, var glada och ta er dit!  LR..  Ät en god lasagne och börja spela "bowling"  istället, för finns inte glädjen i grunden är det väl inget värt ändå??? Viktigast att man mår bra, lr hur :)


Sköna dagar nu och för varje dag kommer man ett steg närmare målet!
///
Ederer

Det gick :)

klarade 3.5 timme i sträck på cykeln imorse och till min förvåning gick det ganska lätt, var en period just efter 2timmar som var lite jobbig men sen gick "benen av sig själva" sista biten i i mål!  Skönt att veta att det fortfarande går fast man har blivit äldre sen förra dieten hahaha :P

Resten av dagen fram till kvällen har spenderats på beachen med Annika och Fredrik,  vi åkte och köpte oss varsin solstol och en kylväska, i med uppvägda matlådor sen var dagen i solen räddad :)

För att kunna prestera sitt max varje dag gäller det att mellan passen kunna koppla av tänka på annat och bara ha kul!!! Distans och balans som det så fint heter :D


Annika och Fredrik:)



Skönt i solen... Sagt det förr --Ingen stress hos mig!




Kastar lite freesbee :D  ...Härligt skönt i vattnet en dag som denna!!!



På väg hem utvilad och full av energi till kvällens ryggpass!




Jag mår mycket bättre denna dieten än förra, har lärt mig att kunna koppla av emellanåt och BARA tända elden & koppla på full fokus när det verkligen gäller...under passen!!!
Bli fanatisk 24/dygn leder bara till stress och mycket sämre resultat kan jag lova!


Men nu är det dags att koppla på fokusen... träning om en kvart!


Underbar dag :) önskar er en skön kväll, ta hand om de som står er nära!
///
Ederer

Fyllt upp skafferiet!

Efter morgonens kardio svettande och lite frukost bestående av 30gram havregryn och 50gram protein åkte jag in till min sponsor http://www.gymgrossisten.com/  för att ännu en gång hämta ut lite kvalitativa produkter då det började bli tomt i skåpen hemma :) 
Såg även till att ett paket med lite GG prylar skickades iväg till en trogen blogg läsare som hjälpt mig en heldel!




Blev en sväng till beachen under eftermiddagen innan det var dags att åka hem och blanda träningsdrinkar och bege sig till gymet!

Måste nog erkänna att jag är en stark kandidat till "fulast fighting face på gymet när han tränar"  priset... Hahaha men det bjuder jag på :P den som är snygg  och torkar svett pärlor i pannan under passet tar inte i ordentligt ;)


Armträning, blod, svett, tårar och FULA MINER :D :D




Dropp set.....


Gör ONT...









Fredrik en riktigt schysst kompis som tränar hårt  slet oxå med sina armar i värmen,  ska fortsätta "tjata" på honom tills han drar igång en tävlings satsning :P  han har absolut diciplinen som krävs!



Imorgon ska jag prova denna diets hittills tuffaste morgonkardio, ska jag vara ärlig var det jag själv som bad coachen om 3.5 timme kardio imorgon bitti, vill se om jag fortfarande har "det i mig"  från förra dieten?? eftersom jag som längst satt 3.5 timme i sträck på cykeln då... 

kommer kliva upp på cykeln 06.00 & kliva av den 09.30
... Kul med utmaningar och skam den som ger sig:nono:

///
Ederer


Värmen håller i sig :)

Javisst är det så! skönt för alla som fortfarande har semester men kan tänka mig ångesten hos de som precis börjat jobba igen.
För min egen del spelar det inte så stor roll om det är regn lr sol ärligt talat, varken hinner lr har orken att njuta som man borde en fin sommardag, kan bara hoppas vädret håller i sig även nästa helg när det bär av till Göteborg för MM Sports Brännboll med efterfest.
Hur som helst vet jag att det blir några veckor i solen vilket fall detta år, en längre utlandsresa direkt efter tävling är bokad sen länge!

En positiv grej till med värmen är ju att det inte behövs någon längre uppvärming vid träning! Räcker ju att man tar tag i stången så är man uppvärmd :D

 
Det vara bara att ta tag i stången, bli varm och köra Rally även denna kväll :) :)











Har fått lite problem med vänster axel, min massör ska  ta en titt på det till veckan! fram tills dess vågar jag inte köra tungt, gäller att vara smart, finns ingen tid för skador nu.

Körde därför väldigt lätta vikter (som blev tunga) i Giant set fem varv utan vila..

*hantelpressar med ett dropp, *direkt till hantel flyes, *direkt till drag till hakan med stång* , Började om med varv två direkt utan vila osv osv...
Fick en grym pump och kontakt, prova får ni se för det brinner verkligen!


Har en "kalender"  där jag skrivit upp antal dagar till tävling, sätter ett X över varje avklarad dag, den rör sig sakta men säkert mot tävlingen och god mat igen ;)

Dagen avklarad, dags att sätta ett X i kalenderna!
///
Ederer

Det BRINNER!!!!

Varmaste dagen på länge i Stockholm , 30grader+ inne på gymet..
 
Det har dock inget med saken att göra...

FÖR....
Det  BRINNER av en helt annan anledning, branden är inom mig i mitt hjärta! En obeskrivlig känsla, känner mig så varm så jag kan explodera,det kokar, satt två timmar på kardio cykeln imorse, kändes som jag kunde sitta lika länge till om det hade behövts, starkare än någonsin både fysiskt och psykiskt.... 
 
Domarna avgör vem som vinner, det kan ingen påverka...:smile-tb:

MEN...
Om någon vill komma in bättre förberedd? var beredd på att "brinna upp" under resans gång för det är jag!!!!

Jag fullkommligt brinner för mitt mål detta år....  I am on fire :devil: 




Ben på schemat idag, högreps knäböj , massa set , började på 110kg, höjde 10kg per set och avslutade med att repsa ut på 200kg ... varje set till total utmattning... Benen brann ;)






Avslutade med att repsa ut så många det bara gick på 200kg..










Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk... Vill därför TACKA ALLA:worship: som ställer upp på mig,stöttar mig och som följer min väg fram i bloggen med positiv anda, ett grymt stöd och jag lovar att sälja mig dyrt när dagen D kommer!



Nu laddar vi om inför morgondagen friends out there:friends:
///
Ederer

Haft fullt upp )=

Som sagt haft fullt upp några dagar, men nur har alla åkt och jag är åter själv hemma;) , så till alla er som mailat och frågat efter uppdateringar, det kommer med start imorgon! 

Har idag varit och tränat på sthlm`s (enligt mig) häftigaste gym med mest känsla(!) skön blandning av äkta hardcore men oxå en fantastiskt fin stämmning och en härlig mix av elit till motionär!  TACK BELLA!!!  för att ni finns och driver gymet av kärlek till träning och inte dras med i någon "sats våg" , såna gym finns det redan för många av.....


http://www.bodyfitnessgym.se/ 


(ett måste att testa för alla som verkligen älskar träning!!! och inte ser det som en "modegrej", ni vet såna med "snyggast på löpbandet med dyrast kläder mentalitet", sådan prestige finns inte där, på Bodyfitness kan man bara koppla av, träna och må bra!)

Vi hade med kameran men tyvärr så hade jag glömt ladda den, men bättre lycka nästa gång!


Allt rullar på som det ska och jag fick även imorse tummen upp av coachen vid formkollen, går fortsatt framåt från vecka till vecka :)
Målet är en mycket bättre form än sist....fortsättning följer.......




Lovar mer uppdateringar igen med start imorgon!

puss&kram :P
///
Ederer


Dax för benpass kl 19.00 !!!!!!!!!!!

Halvhjärtat håller inte.... Vill man få benen att växa måste man förbi "smärtgränsen" i varje set...

Make them grooooooooooooooooov!

Så det enda jag har att säga såhär 40min innan det är dax för den muskeln som gör ondast att träna är.....



Tar med kameran får vi se om det är någon annan som vill träna en söndagkväll?

Vi ses när benen slutat skaka efter passet :)
///
Ederer


Gäller att ta tillvara på tiden...

När man har finbesök ;) 

Lilla hunden följde med mig tillbaka från Värmland till Stockholm över helgen! Så all övrig tid mellan träningspassen har jag självklart ägnat åt "lillebrorsan" :)

Ute och "kollar läget" lite i fredags kväll, tyvärr dåligt med damer till brorsan :P


Från kvällens (lördag) promenad..



Ska erkänna att det stundtals är riktigt jobbigt under dagarna med hunger och psyket som "spelar med en".
 
Men...
När det kommer till träningen kvittar det om det är 1timme kardio, 2timmar kardio, 3timmar kardio, 1timme gymträning, 2timmar gymträning....Det är bara att hålla blicken rakt fram och gasa på i full fart genom passen!

FÖR....
Vill man överhuvudtaget ha chansen att komma till "stjärnorna"  måste man börja med att träna tills man ser stjärnor :) ...Först då har man chansen att nå dem ;)




Sovdax nu! somnar med tanken att jag ska göra mitt livs benpass imorgon, finns inte annat...





Vänner!  ni som är på krogen?! Gå inte hem själva, det är ju Lördagnatt ;)


Puss & snusk :P
///
Ederer

Ätardag nr 2 i sikte !!!!!!!

Allt flyter på bra nu (peppar peppar) och jag har i samförstånd med chefen kommit fram till att en ätardag den 2 augusti inte på något vis kommer förstöra planeringen med varken fotningar lr tävling!

Varför just den 2augusti??

Frågade Sofia igår om hon tyckte det skulle vara kul att åka på MM SPORTS årliga brännbollsfest i slottsskogen i Göteborg med efterföljande efterfest på takterassen på Deep på Avenyn?!

Hon ville gärna åka! Kul:)
Något vi tänkt göra i några år men inte fått till planeringen... Men i år blir det av !!!
Mysigt med hotell och hotelfrukost, grym heldag med tränings intresserade från hela sverige och en härlig efterfest med god grill buffè!







Några bilder från tidigare år!













Får INTE glömma frukostbuffe... En av livets goda ;)




Både tror och hoppas på en härlig sommar dag/kväll med likasinnade!



See you all there!
///
Ederer

Blev...

Ett ganska sent pass igår för benen, men det gick ganska bra ändå :) 

Framsida lår
* Benspark 5set med ett dropp
* benpress 5set med stegrande vikt i varje set, avslutade med 14reps på 520kg
   (vågade inte lägga på mer pga "rasrisk" hehe :P)
* hacklift 4set högreps (ca 25reps)

Baksida lår
* liggande lår curl 5set i superset med raka marklyft

Passet avklarat på ca en timme.........



Ikväll ska jag och armarna kriga mot "göra ont skyddet i hjärnan" hahaha :D
///
Ederer



Våran eftermiddag!

Efter kardion och frukosten packade vi en liten ryggsäck och åkte på en liten lagom "diet tur" till ett ställe kallat Näset i Karlskoga, skön promenad vid vattnet och en mysig liten fika, hunden fick bada vilket han älskar så alla blev nöjda!

Lite bilder från utflykten..




Min fika bestod av kesella, psyliumfrön och vatten :)

If always do.......


Två som betyder mycket :)


Hela ligan :P




Äta lite Kyckling och broccoli nu , blanda drinkar och PSYK UP för ett benpass!
///
Ederer

Morgon kardio!

Använde travel passet denna morgon och provde kardio maskinerna på Collusem Club. Kardio parken var helt okey med bra utrustning!
Men... Oj oj oj vilken tråkig gym del de hade, hel svart maskin park, kändes som man var på ett lager med massa "svarta hyllor" som stod uppställda i rad som på ett lager. Tur man bara var där på gäst träning :D


1.5 timme blev det på denna maskin, benen var lite spända hela tiden och j*vlar vad jobbig den var :)


Avslutade med min "mag runda" som vanligt!
(If always do what you always done then you will always get what you always got... som jag alltid sagt! )




Vi ses igen senare under dagen/ kvällen.

Keep the faith in yourself*
///
Ederer

Tisdag kvällen!

... Alla fall delar av den spenderades på Träningslagret i karlskoga!
Körde ett Rygg (och extra biceps pass), kändes bra under passet och har så gjort den senaste veckan, tror kroppen är helt inställd på diet nu efter några veckors dietande och därav börjar återfå styrkan och trycket under passen, kul kul :)

Kvällen från start till mål!

Började som alltid med att blanda iordning före & efterdrinkarna till passet.


Let`s do this...

Innan jag flyttade förra året orkade jag knappt en reps med fullt mag i exakt denna maskin, idag gjorde jag 17reps i första setet med 15kg extra vikt uppe på magasinet, ett riktigt skönt kvitto på att träningen gått framåt under senaste året :)








8set extra biceps, högreps för max pump!






Två trötta men glada & nöjda på väg hem i bilen till en skön dusch ;)




Vi får se lite vilket gym vi dyker upp på imorgon :P ??!

Han en grym kväll :) det ska vi ha!
///
Ederer





Mini semester :)

..Inte från träning men från våran huvudstad, åkt ner för att hälsa på min familj lite i Värmland, fick med ett travelpass från mitt gym i sthlm som jag tänkte utnyttja och prova lite olika gym runt om i några dagar.

Tog det riktigt lungt idag efter morgonkardion, kroppen har varit lite stressad några dagar har det kännts som, vilket inte är bra för då släpper den vatten vilket blir jobbigt att bära runt på och sömnen har även blivit lidande )=
Därför lägligt att bryta "mönstret" med en liten "mini semester" med enbart träning och relax!


Grymt att få träffa farsan igen:) längesen sist, mycket uppdateringar och mycket att prata om!


Imorgon efter kardion ska Sofia och jag ta med lilla vovven och göra en liten utflykt, får hoppas på fint väder!



Bloggen har krånglat lite idag men har massa bilder från kvällens pass på Träningslagret som jag ska försöka ladda upp senare.

Later friends!
///
Ederer

Skön Lördag!

Uppe tidigt, klockan ringde 06.00:sleepy: och en halvtimme senare stod jag på gymets löpband för två timmar kardio, hann även med 8 set för magen innan coach dök upp för en formkoll,  fick ett bra betyg även denna gång, går helt enligt planerna och fettet släpper bra från vecka till vecka.

Tyckte faktiskt jag såg honom med ett litet leende när han kollade formen, känns extra bra för han är ingen "ryggdunkare" precis, brutalt ärlig:rtfm: ...är nog ett ord som stämmer bättre in :)


Hem och vilade lite innan jag blev upphämtad för en sväng till Kungsträdgården, riktigt skönt med lite relax i solen:cool:



Kungsträdgården



Stannade till i gallerian på Gateone och köpte ett par Armani jeans, en lite kul grej var att killen i butiken behövde diet tips, så vi gav han det och jag fick byxorna för femhundra kr billigare... Haha...Vem sa att man inte har nytta av sin träning i vardagen ;)




Nu ska det blandas drinkar sen är det dax för ett rygg pass:buttrock:



Just det ja! Vågen står på 93kg... 2kg minus sen förra formkollen

///
Ederer

One Step Closer :)

Javisst är det så!  ännu en vecka avklarad och jag är så sjukt sugen att stå där bakom scenen och få höra... 

--- Start nr "3" Johan Ederer Team Gymgrossisten !     

Då vet jag att resan är slut och jag har gjort allt jag kan! Om jag ska gå ut på scen och bara njuta? JA!!!!!! 

Är  långt dit än men den visionen har jag i huvudet varje dag att jag ska stå där i mitt livsform!!!!!!  
Funkar ganska bra att vara hungrig då, stå där i mitt livsform lr "fuska" och ta ett extra "knäckebröd" när hungern försöker lura mig, enkelt val :D

Veckorna rullar på och det är alla fall ett steg närmare som sagt !!!


Stannade idag kvar lite extra efter kvällens armpass och körde lite obligatoriska poser samt gick igenom mitt fria program, knäppte någon bild men tyvärr grymt dåligt ljus ur "pose" synpunkt


Line-up framifrån (brydde mig inte om att "sätta benen")
(tyvärr kom ljuset rakt uppifrån och man ser slääääääät ut,men men..)


Sidechest



Och en suddig från mitt fria program!



Ska bli intressant att se vilken viktklass jag hamnar i när jag är klar? -90kg lr -80kg ... Helst väger jag fullt i -80kg...Men vi kör tills det ser bra ut och är det bra på typ 85kg får det bli 
-90kg, spegeln får avgöra!


Hem och ladda inför morgondagens 2timmar kardio med start 07.00 följt av formkoll med coach direkt efter vid nio..





Ses förmodligen imorgon igen!  Alla ni som gasat järnet på gymen ikväll, Be proud of yourself ;)
///
Ederer

Rutor på magen :)

Jag har fått ganska många mail där folk undrar vilka som är mina favorit övningar för magen så jag svarar här både med bild och text!

OKEY...

För det första är det vikigt att poängtera att magmusklerna finns från grunden på alla! Självklart varierande storlek beroende på hur mycket man tränat just magen lr inte, även formen/hur de ser ut är individuellt från person till person.  Alla kan få fram de s.k. "Rutorna" , men i nio fall av tio krävs det en relativt hårt hållen matdiet för att göra dem synliga och hålla dem synliga :)

Alltså man bygger och stärker såklart magen genom att mata "sit ups" men utan rätt tänk i kosten kommer "rutorna" förbli gömda under allt fett... Hårt men sant !

Magen är som vilken annan muskel som helst, kör man den tuuungt behöver den vila minst 48timmar innan man kan ge sig på den igen! 
(Magen är dock stryktålig och det krävs mycket blod för att fylla den så det går utan problem att köra några set mage varje dag om man utesluter  extra vikter och bara jobbar med sin kropp som vikt)

Nu under diet kör jag den varje dag, 2dagar utan extra vikter och högreps följt av en dag tuuuungt med vikter, sedan börjar jag om från dag ett med lätt igen... Har funkat för mig!



Kör ju alltid mage efter varje kardio pass på morgonen så vi tog lite bilder imorse under passet!

Började med 2 härliga timmar på cykeln :)


Mage...

Bra övning där man kommer åt nedre magmusklerna bra! 
Att tänka på, slappna av i benen & höftböjaren så mycket det går och "krama" knäna med hjälp av magen upp mot brösten.


Placera hanteln på övre delen av bröstet, INTE för tung hantel så man måste ta i med ryggen för att komma upp, förstör hela tanken med övningen )= , krama upp med magen en ganska kort rörelse och håll kvar två sekunder innan ni går tillbax och börjar om med nästa reps.



En annan variant av övningen innan, precis samma tänk i utförandet! (fäst repet i nedre triccan på cable crossen)



Enligt MIG den bästa övningen för magen där hela magen jobbar max! , extra bra med benen uppe är att man helt kopplar ur höftböjaren och det är verkligen bara magen som jobbar! samma tänk som innan, "krama" upp och håll 2 sekunder.




Samma här, inte för tungt för då är det allt annat än magen som drar ner vikten )= , tänk hela tiden på den muskeln som tränas under heeeela setet!!!  "krama" ihop och håll kvar i 2 sekunder.




Törs lova att sköter man matbiten, går lite promenader och tränar magen kontinuerligt, så kan man absolut få till den magen man alltid drömt om!!!

Sådär ser ett magpass A´la Ederer ut ,ibland med vikter och ibland utan, men alltid samma övningar, har funkat bra för mig!

Undrar ni över något är det självklart bara att skriva och fråga!

MVH
///
Ederer



Min eftermiddag!

Åkte direkt efter kardion hem duschade och iväg på nästa grej, "jobbade" några timmar och resultatet kommer ni nog se framöver. 

Stannade på hemvägen till på stan för att chilla runt lite och fika med Raffe! 
Längesen jag var inne i stan faktiskt, tiden och orken har inte räckt till helt enkelt.

kanske lika bra det(?)

För som vanligt var man några kronor fattigare på kontot innan man kom hem...
Shopping missbrukare! men bättre det än "vanlig" missbrukare lr hur :nod


Några bilder från eftermiddagen,tar det alltid lungt, NO STRESS .


Fika (kaffe) Kungshallen på Hötorget.



Skönt i solen på Sergelstorg...Ingen stress :)



Har tränat sen -94 , men inte träffat många som tränar lika hårt som Raffe!
Dessutom en Gooo`& glaaad göteborgare :)



Mår riktigt bra idag:fun:sådana dagar svarar jag ALLTID i mobilen :smile-tb:





Vila en halvtimme på soffan nu, blanda drinkar och iväg för ett benpass på gymet!
///
Ederer

Sååååå diet trög är jag inte än :P...

...Så jag "går på" den här skylten på vägen till träningen!  När jag börjar titta upp i himlen efter tåg då vet jag att tävlingen är riktigt nära hahahahaha :D :D




2 timmar morgon kardio avklarade...


Låt i MP:3 under kardion...
Adema - Planets
 


Som varje morgon bara jag och gymets lokalvårdare "kjelle" som var uppe med tuppen :) 

 

Och vem sa att man blir trög av lite kolhydrater???   "Flygplan flyger däruppe inte tåg"!!!
Ni ser, jag är fortfarande med i matchen ;)
///
Ederer

It was time to go to WAR!!!!!!!

Något så sjuuuuuuukt hungrig idag, självplågeri på väldigt hög nivå(!)
Skulle trots det ALDRIG ens drömma om att "fuska" och peta i mig ett gram mat mer än vad som är sagt, vem f*n vill "ljuga" för sig själv???? Vart är moralen då?!


Kom fram till gymet, magen skrek efter mat och skallen sprängde & snurrade rejält....

Det vara bara att  *le*hålla käften,bita ihop och gå in och kriga.


You know what they say -- IF YOU GOT LOVE FOR SOMETHING :) :) :)
















Nu är jag totalt slut....Men vem BRYR SIG??...Inte jag alla fall:) ....
Stod emot den bitnade hungern även denna dag, kan lägga mig med ett leende för jag vann igen!!!  

Jag .VS.  Mitt psyke  1-0 till mig även denna dag ;)


Sov gott vänner!
///
Ederer


Min Måndags kväll? Bröst & Triceps :)

Kört några veckor tungt med 6:or och 8:or för bröst... Ikväll var det dax att bryta den trenden ordentligt, körde uteslutande höreps och supersetade övningarna två och två, satsade även på långsamma reps med fullt sträck och markerat stopp i varje bottenläge....

Man Kan säga att jag körde enligt Dorian Yates sätt att träna  --- ONE IN THE TIME... verkligen en reps i taget!
 
Resultatet???

SKÖNASTE PUMPEN PÅ LÄÄÄÄÄÄÄNGE ;) 
(
Finns bara en "pump" som är skönare" :P )


Några pics blev det...













Nu är det dax för ni vet.... Kycklingfilè och broccoli :D



Ha en soft kväll i regnet vänner!
///
Ederer

Ny vecka!

Började denna vecka ungefär där jag avslutade den förra :) med träning , morgon kardio 1timme löpband och 30min mage.

Ska strax ge mig ut i regnvädret för att handla kyckling.
Hade hellre stannat inne under täcket och kollat film fram tills kvällens pass!  Men va f*n maten handlar inte sig själv och matlådorna och matvågen fixar tyvärr inte att fördela portionerna själva........

Precis klar med morgonens magträning...



Låt i mp:3 under kardion..


Många gillar snabba låtar under kardiopassen...Inte jag... alltid lugna låtar, benen går av sig självt för tankarna är långt borta... I do it my way :)



Blev inga träningsbilder igår av den enkla anledningen att gymet var öde, ingen hade tydligen lust att träna en söndagkväll...
Bättre lycka ikväll kanske?!

///
Ederer

Vilat massa....

..Idag efter morgon kardion, behövde det, kände mig återhämtad på kvällen och fick till ett bra ryggpass senare...

Ser åter ljuset (tävlingen) i slutet av tunneln....



Imorgon är det dax för lite tränings pics igen, ben på schemat!

///
Ederer

Tuuuuuuuuuuuuuuung dag )=

2.5 timmar kardio morgon, så sjukt trött och snurrig när jag kom hem att jag knappt visste vad jag gjorde, fick släpa mig uppför trapporna i lägenhets huset... Inga kolhydrater på hela dagen, drack 40gram efter kvällens pass, klarade mig precis hem tack vare de!

För att jämföra så innehåller en medel potatis ca 20gram kolhydrater, så man kan säga att jag ätit två potatisar på 24 timmar varav 4 av de timmarna är tuff träning, man är ingen robot så visst är jag  sjukt låg just nu...

Kan sammanfatta den här dagen såhär...

Men den där "väggen" blir aldrig tillräckligt hög lr bred för att stoppa mig, imorgon kl 06.00 står jag där på löpbandet igen...


Sömn sen är en ny dag här och det är åter ...

TIME TO PLAY THE GAME!!!
///
Ederer

På begäran:)

Fick igår en förfrågan av en kille vid namn Filip i bloggen om jag inte hade någon bild från jag var sjutton år jag kunde lägga upp?! och som tur är har jag en från -97 när jag var exakt 17år, lite dålig kvalite för den är inscannad...

( och fråga mig inte vad det är för "byggar byxor" jag fått på mig hahaha snygga...NOT)


Just for you Filip !  Ederer sjutton år 65kg "tung" :P och har tränat i ca 2år på bilden :)

                                                    -- 1997



                         --  2007




Hade redan på första bilden -97 bestämt mig att jag en dag skulle stå på en scen...


Kör hårt Filip och alla ni andra som har ett mål en dröm... Allt går... Bara man tror på sig själv!

MVH
///
Ederer

Sending some love...


Till dig Sofia!  

Vet att jag har mycket nu med diet och allt men vill bara du ska veta att jag aldrig glömmer bort dig, tänker mycket på dig gosis och hoppas du trivs i Norge, jag är aldrig längre bort än ett telefonsamtal, kommer när som helst om det skulle vara något vettu... Inget är viktigare än att du har det bra...
"
I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me You're Like My Mother,
Close To Me You're Like My Father,
Close To Me You're Like My Sister,
Close To Me You're Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing...."


Du vet den här låten jag brukar spela för dig ibland...
Stämmer så bra in på vad du betyder för mig:)
 




Vi ses i Augusti när vi ska fota tillsammans, kommer bli kul :) kämpa på me allt !!!


kram kram
///
Johan

Formkoll!

Tidig morgon och sen natt innan, ingen bra kombination)=  

Hade svårt att sova inatt pga av hunger, fruktansvärt hungrig, låg där och vred mig fram och tillbaka, somnade runt halv tre tror jag... Klockan ringde 05.00!  bara att ta sig upp och iväg, 05.30 stod jag på löpbandet för morgonens kardio-
Löp intervaller 2 timmar. 

Coach hade beställt formkoll och halv åtta, precis när jag var klar med kardion dök han in i gymet, punktlig som vanligt :)

Det vara bara att skaka rätt den något snurriga skallen, torka av svetten och av med kläderna :P

Han tyckte att det går åt fortsatt rätt håll med en bra fart! , jag har ju lovat några bloggläsare lite bilder från formkollen, så jag får väl hålla det jag lovar såklart :) ....MEN... Bilder blir ofta missvisande tyvärr, ljus och blixt gör att det inte blir riktigt rättvisa bilder,

Coach P-A sa  -- Det ser väldigt mycket bättre ut "live" än på bilderna i kameran, ljuset förstör mycket av formen.

Ja,ja strunt samma, det är bara EN DAG som räknas , den på scenen ;)


Lite skillnad kanske det syns alla fall??? , har ärligt talat svårt att se sånt själv??? ser ingen skillnad på min kropp NU och för fem årsen, men tur att kanske andra gör det och kan påpeka det för mig...
Coachen blir lite irriterad på mig ibland för jag är så negativ & självkritisk mot mig själv, men det är väl så?! Man blir aldrig nöjd själv...Förrän man är bäst....


100kg -vecka 1   (dietstart)                   95kg -vecka 5     (idag)




Får väl återkomma vid nästa formkoll om några veckor och hoppas att det kanske hänt ytterliggare något?


Fick mitt upplägg för närmsta veckan också, lite semester känns det som :D , några dagar med "bara" en timme kardio morgon . Feels like in heaven :P




Ska kämpa med formen alla fall, det lovar jag!!!!!!!!
///
Ederer

RSS 2.0