Rygg a`la P-A Andersson =))

Japp så är det... då får man räkna med trippeldropp,superset,giantset i ett rasande tempo,... Har ingen aning om antal set lr reps,men mååååååånga blev det, och viktigast av allt! efter var ryggen så fylld så jag knappt kom ner till väskan för att plocka upp efterträningdrinken....

image620

image621

image622

image623

image624

image625

image627


Riktigt slut efteråt, men det är väl så det ska vara VA!!!!?? =))


Sen en lite diskret bild på dagsformen, läget alla fall "under kontroll"  och en bit kvar till tävling, så ingen fara på taket=))
image628






Imorgon kanske det kan bli en valborgsdrink, vem vet?! =)) =))
///
Ederer


Nu åker vi igen!!!!!!!

Förkylningen e borta ,känns även som alla pusselbitar som inte varit på plats runt om börjar falla på plats...
 fokuseringen är 100% tillbax och jag känner mig grymt laddad igen..
 "Lets show them"!!! 
  



Time to psyk up again!
image610

image611

image612

image613

image614

image615

image616



Super setade hantel flyes med hantelpressar för axlarna..
image617

image618



Är riktigt glad att allt känns grymt i gymet igen..
Inget att vänta på utan lika bra att växla upp ytterliggare..
Med start ikväll..
RYGG!!!!!!!!!!
image619



Snackade igår om "lagomt" ..Va e det???
Inget för oss in the iron game!!
Mer muskler mer kärlek, lr hur!!! =))
///
Ederer





 

Jag lever=))

Har återhämtat mig från förkylning och de sista passen har gått riktigt bra, börjar få tillbax rätta känslan som behövs för de där sista onda repsen ska komma upp!  haft lite "bloggtorka" bara, haft andra saker i huvudet och använt all övrig tankeverksamhet till att fokusera på passen!

För att nämna något träningsrelaterat så vägde jag mig idag och vågen stannade vid 100.8kg,många kardio timmar ner  till -80kg som coach tycker gäller som målvikt... sagt det förr...kardio all the way.. fast som tur e finns det ju en -90kg oxå hehe=))

Ska börja uppdater med träningsbilder osv med start imorgon igen!

image609



See yaaaa soon!
///
Ederer


Vädret håller i sig=))

Haft en perfekt dag än sålänge, med soft morgonpromenad och en väldigt trevlig och givande fika!

Ska ta en 50grams prottedrink nu och vila mig en timme för ikväll blir det åka av i gymet..RYGG!!!!!!!!!!


Min förmiddag...
image606

image607


Mobilen är en riktigt god vän...Beroende på vem som ringer :D :D
image608




Ikväll är det dax för lite tränings pics igen... Har pga av förklyning inte blivit så på ett tag, men det ändrar vi på med start ikväll igen=))



Ta det lungt på jobbet så ni orkar ta i ordentligt ikväll... hehe=)) =))... Det viktigaste måste man ju sätta först, lr hur=)
///
Ederer

Sista dagen med vila!!!!!!!!!!

Idag har jag tillbringat hela dagen i en park nära mig,med kycklingsallad,funlight och grymt skönt väder, varmaste dagen i år(!?)..

Perfekt avslutning på en veckas vila/förkylning!
image603

image604

image605






Imorgon är det åter in i gymet och kriga som gäller, något jag ser fram emot grymt mycket, <blir tvungen att ta i dubbelt för den missade veckan, vetskapen att årets konkurrenter ligger en vecka före funkar ju inte :D


Den här låten får symbolisera morgondagens träningspass, vilan är över...


Till I Collapse -Eminem feat. Nate Dogg






Bröst och axlar imorgon:yahoo:
///
Ederer

Lördag!

Lördag och 5:e dagen utan träning...
Kroppen fick vila men inte plånboken;) , ibland kan det vara lite nyttigt att va sjuk(!)
Hann igår med att gå igenom och rensa ur garderoben med kläder, upptäckte att högst på inköpslistan stod Skjortor och Jeans, av kanske 20par jeans passade knappt hälften längre, iofs kul att benen växt (hoppas det e muskler oxå hehe) , samma sak med skjortorna, gillar dem skarpt men va f*n hjälper det om de blivit för små?!=)

Gick ut vid lunch runt halv 1 och kom precis hem, det tar f*n på krafterna att glida in & ut ur affärer och provhytter, svårast var det att hitta jeans, tappat räkningen på hur många par jag provat idag, hittade tillslut tre par som satt som jag ville och inte fastnade på låren!!!  ett par Diesel, Dolce & Gabbana och Nudie...


Som sagt, dagen bestod mest av blod,svett och tårar i varma  provhytter =))
image598

image599

image600




Avslutade dagens shopping med en riktig hälsotallrik kallad BOMBEN, pannkakor,fåfflor, glass,grädde och sylt=))

image601





Ikväll får det bli Sofia`s kväll, hon har varit fantastiskt snäll och ställt upp hela veckan när jag varit sjuk.. Jag har precis skyndat mig och gjort mysigt i badrummet, fyllt badkaret och beställt hem god mat tills hon kommer hem, tände alla ljus jag hittade i lägenheten=)
image602









Vilar imorgon också från träning och hoppas på full fart från måndag igen!!!


Ha en soft kväll!
///
Ederer


Bestämde mig igår för att...

...Det får bli en "fitness resa" till inom kort, upprepar gärna den lyckade helgen i Västerås med kul tävlingar, hotelfrukost och kanske lite party...

Men denna gång i Danmark på Loaded Cup!!!

Kommer bli ett kul startfält och många anmälda i de olika klasserna, inspiration får man aldrig för mycket av!
image593





Har fått en del mail från folk som tycker det är lite jobbigt att de ibland får lite gliringar och sneda blickar av  "medelsvensken -allt ska vara lagomt"   bara för de tränar och undrat om det hänt mig någongång? 

Visst har de det, men jag ler alltidimage594 man får inte glömma bort att avundsjukan tyvärr är stor! varför kan man undraimage595 För visst e det bättre att påverka det man kan, sig själv(!) istället för att bry sig så mycket om vad andra gör=)

Hur som helst skulle jag personligen aldrig ge upp mina mål och drömmar bara för att "allt ska vara lagomt kalle" kanske tittar snett för att min tröja sitter thightare än hansimage596

Tänker man på sånt är man rädd för att leva , kommer aldrig hända!!! vad finns kvar då?

Så jag säger bara All obefogad kritik och skitsnack som ni kanske får emot er ibland, använd de som energi i gymet ;)

Livet e för kort för att man ska va rädd-därför e jag aldrig det!


Bonecrusher -I Ain`t never scaredimage597








Om inte annat så ses vi väl 3:e Maj i Danmark=)

///
Ederer

Sov dax...

Blev ingen natt kesella1% denna kväll heller, inte orkat äta så värst mycket under min förkylningsperiod, iofs "lyxat" till det lite med köttfärssås två dagar i rad,slinker ner lättare än torr kyckling och ris i en ond hals!
 ska dra en 50grams proteindrink nu, sen hoppas jag på en skön nattsömn och inte som gårdagens natt..


Till mysigaste tjejen...


White Lion - You are all i need





Nu ska jag smyga ner under täcket, hoppas på att vakna utvilad och frisk imorgon!


Sweet Dreams=)
///
Ederer

Sjuk dag3...

Vaknade kl.04.30 idag snorig med rinnande ögon, gick f*n inte att somna om heller, så härligt att va sjuk)= , ändå ett bra tecken att förkylningen har "flyttat sig ett hack" från halsen till näsan, nästa steg måste ju vara ut genom näsan och aldrig mer tillbaka=))..

Jaha vad ska man göra idag då? ska nog ta mig en promenad efter frukosten, vore inga som helst fel med lite frisk luft! går jag i snigelfart kan det ju inte påverka så man blir sämre igen??!

På tal om promenader och kardio så räknar jag ner dagarna till diet, ska bli grymt skönt att få dra bort X-antal kilo och komma i bättre form igen, alla är vi olika, en del kan hålla en bra form året runt bara genom att äta rätt! jag tillhör nog tyvärr inte den kategorin, kardio gör stor skillnad för mig har jag märkt, ska bli grymt skönt att snart få ge sig ut och kriga på morgonen..

Sen är jag övertygad om att för att fila bort det där sista seeega fettet som kroppen så gärna vill ha kvar som "skydd", då är det ett måste att gneta kardio! mängden kardio är ju dock individuell från person till person...

Personligen hade jag ett för dåligt utgångsläge förra gången för att hinna ner till de där riktigt riktigt riktigt låga fettprocenten% ..Men i år SKA jag dit, finns inte annat!!!

En som verkligen bevisat att kardio gör skillnad är min coach P-A Andersson, titta bara på den här bilden som är tagen ca10veckor innan SM -07...helt sanslös form!!! ...Finns inte en fett gnutta någonstans(!)

Han brukar säga till mig --det räcker att man har lite fett som täcker de inre organen=))


Ser ut som någon skalat bort allt fett med kniv...Helt flådd!!!!!!!!! ...
image576






Så jag säger bara... Kardio all the way!!!

image586
image587image589



image590




Men idag blir det inget powerwalk tempo att prata om, en promenad i snigelfart sa vi va=))


Ha en bra dag alla!!!
///
Ederer

Sjuk dag2..

Efter att ha vilat, överdoserat C-vitamin,alvedon och kanjang känner jag mig faktiskt bättre idag, absolut inte bra men alla fall ett steg i rätt riktning!

Som en kompis till mig brukar säga --det är en mening med allting...(?) vet inte om jag håller med,men håll med om att livet skulle vara riktigt lätt att leva varje dag om man tänkte så!!! ,har gasat på sen januari med 6pass i veckan och alltid gett allt i varje set och reps, så kanske var bra att bli lite sjuk och låta kroppen vila sig lite?!

Denna dag har jag bestämt att jag ska ägna åt att greja med mitt fria program till nästa tävling, kolla ut passande musik osv, sen får Stanley mixa ihop allt, vill vara klar med det inom två veckor, bättre göra det nu när man har massa kolhydrater i omlopp och kan tänka,än att slänga ihop nått nollad i hjärnan veckan innan tävling...

Tycker själv att det som publik alltid är roligare med folk som kommer in med lite genomtänkta program än de som slängt ihop nått sista veckan och kör massa "krabbor" till rammstein)= , märks tydligt vilka som tillhör vilken grupp vid varje tävling...
Jag ska tillhöra de mer genomtänkta=))..

Blir alltså en dag i tävlingsförberedelsernas tecken!
image568image569
image570
image571image572image573
image575
image574



Nej nu ska jag ta och söka på nätet efter några låtar som betyder extra mycket, se om det går att göra något bra fritt program av de!


Ska jag vara ärlig är jag SJUUUUUUUKT träningssugen!!!!!!!

men men...
///
Ederer


Neeeeeeeeeeeeeej )=

Så vaknar man med hög feber och fruktansvärt ont i halsen)=

Har inget val utan jag får stanna här under täcket och frysa och svettas om vartannat, lyssna musik, ligga och fundera på allt och inget, blir alltid massa tankar när man får en stund över att stanna upp och tänka efter...

image564



But I`ll be back!!!

image565






Jobbigt,jobbigt,jobbigt idagimage567... Iofs lyxproblem... finns de som har det tusen ggr värre
///
Ederer



Trött...

Efter kvällens pass, gick riktigt bra, körde bröst & axlar fram-utsida med lite högre reps och dropp på allt...

Förövrigt inget speciellt att säga,blev några pics,  så...
image558


image559

image560

image561

image562






Sov gott!
///
Ederer


Utlandsresa..

Har en liten stund över innan det är dags att bege sig mot gymet och kvällens träningspass, har bestämt mig för en utlandsresa i Maj, känns som ett bra avbräck i vardagen med lite sol och värme, ladda batterierna för vad som komma skall!

Funderar på om man ska vara borta i en lr två veckor? Får kolla runt lite och se vad som finns, viktigast är att det är relativt varmt dit man åker, annars kan man ju lika gärna stanna hemma...


Från förra utlandsresan Tunisien -07..

image557





Fick erbjudande om ett nytt fotojobb idag, sånt är alltid kul, som tur är ska det inte fotas förrän i september, då förhoppningsvis min form är betydligt bättre?! =)



Nu Lite mellanmål iform av 2dl gröt och 50g protein,väga drinkar, vila en stund och sen gymet!!!!!!


Kör hårt ikväll alla Iron lovers=)

///

Ederer


Lördag! Åka taxi lr gå?!=)

Som oftast brukar det bli träning med coach på lördagar och som oftast är jag så sjukt slut när jag kommer hem att jag precis hinner tvinga i mig maten innan jag stupar i sängen...
Funderar ibland på om han är från en annan planet(?) för någon vanlig man är han inte när det gäller träning! Det är trippeldropp,superset, giantset  i en rasande fart och ordet vila mellan seten existerar inte. Kan lova att man ser stjärnor framför ögonen både en och två ggr under passen, gäller även att inte äta för nära inpå passet för då skulle man nog få ägna sista kvarten åt att skura golv=))

Efter varje lördags pass när man hamnat på rygg där på gymets golv efter total utmattning, kommer alltid denna fråga upp som ett brev på posten i min skalle!
 
--Du tar väl en taxi hem idag för inte f.n orkar du gå till t-banan nu???


Men än sålänge har jag inte ringt taxi=)) får offra sista krafterna för att komma upp o iväg till t-banan! ,  om det nu är någon som tror jag överdriver??!  så kom gärna och testa ett pass a`la P-A Andersson!

Men hur heter det nu igen? ...Pain is temporary and glory is forever... Here we  gooooo!!!!!!!

image547
image548
image549
image550
image551
image552
image553
image555





Blev en lugn hemma kväll igår, två filmer, god mat och glass.
Råkade visst somna i nya soffan, då e såklart papparazzi fotografen framme hehe=))
image556





Inga planer på att lämna lägenheten denna gråa söndag, vilar och läker ihop innan en ny träningsvecka!
Men lämnar dörren lite öppen för en bio ikväll!
///
Ederer

Gårdagen blev ändrad...

Jag beställde i början av året nya soffor från Italien, gillar grejer med kvalite så då gör det inget om priset är lite dyrare och leveranstiden lite längre!  Men som de flesta andra har man tusen grejer i skallen och massa saker att göra! dagarna, veckorna och månaderna går fort...
Hade väl nästan glömt bort de där sofforna, så helt plötsligt när jag höll på att fixa drinkar osv till träningspasset med Anders i Hagsätra... DÅ RINGER DE(?)...

--- Hej sofforna du har beställt har kommit och vi kan leverera dem inom en timme...


Bra tidpunkt,
bli avbruten mitt i träningsförberedelserna är inte populärt. Jag hade betalat lite extra för hemkörning bekväm som man är hehe=)) , trodde det innebar att de skulle bära in sofforna i lägenheten oxå?!  Men de ställde bara av dem på gatan och åkte vidare, aj aj aj inte ett till extra moment innan träning=)) , bära soffor )=..

Passet med Anders uteblev men sofforna är på plats och jag är riktigt nöjd med dem!!! Träningen hann jag oxå med lite senare på kvällen i min ensamhet på "mitt "eget gym! bra träningsvärk i armarna idag!

image543

På Plats!!!
image546



Nu ska jag smyga ut och köpa lite nybakat bröd, sen hem och väcka Sofia, lördagar=))




Vi ses senare igen, efter dagens träningspass!
///
Ederer


Leg day is...

Pure pain...

Minst en gång i veckan står det Ben på schemat, känslan efter passet är alltid grymt skön! Känslan precis innan på väg till gymet är alltid lite ångestladdad...För det gör ont...Sjukt ont...Det vet alla ni som kört benen till fullkomlig failure.
Tänker ärligt talat minst en gång per benpass när det gör som ondast, typ när man har så ont att det trycker ända upp i hjärnan och benen spränger obeskrivbart och coach säger --- 5reps till ... Just då är det inte kul och hjärnan säger
--Du måste va dum i huvudet som utsätter dig för det här frivilligt istället för att ligga hemma framför soffan :D


Men ca30 sekunder senare har man på nått sätt klarat av de där 5sista sjukt onda repsen..
 

Thats why we live in this world!!!!!


Kommer den dagen då inte glöden att få upp "de sista 5repsen"  finns, ska jag nog tacka för mig, då har ändå glädjen för the Iron Game försvunnit...


Började med benspark trippeldropp 5set
image538

Benen sprängde så mycket att det var svårt att böja dem, gick som en stelgubbe till nästa övning, utfall...5set

image539

Utfall som jag tror många underskattar, den är grym!!!!  Benen sprängde sjukt här,
tänkte ---Kan andra så kan jag , sen gick det några reps till, bara för att jag INTE "vill va sämre än de andra"
Vilka andra?? Jag Vet inte(?) Men bra sätt att lura hjärnan!!!


Övning 3 utfall i smith 5set  a`la Lee Priest (byggarproffs i usa) , kör den med ett ben itaget och låter det vilande benet ALDRIG stöda i marken, alltså inte som vanliga utfall när man använder det andra benet att stötta ifrån med,
Grymt jobbig övning som verkligen prickskjuter framsidan på låret

image540


avslutade med att superseta liggande lårcurl med högreps benspark utan vila mellan.. 5set

image541





GAME OVER
.... (här börjar den där sköna känslan infinna sig hehehe=))

image542







Ikväll (Fredag) ska jag prova ett för mig nytt Gym, Flex Gym i Hagsätra, ska träna ett pass armar med den tävlande Västerås byggarn Anders Carlson...kul=) ...


Kameran är med även ikväll!
///
Ederer

Ibland blir man extra glad=))

Vaknade och som jag alltid brukar göra slog jag på datorn för att lyssna lite musik, åt min gröt och kollade mailen, blev riktigt glad när jag hade fått ett fantastiskt mail som jag vill dela med mig av...

När man kämpar och brinner för något betyder sånt här väldigt mycket...


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"
Hej Johan!

Nu har det snart gått ett år sen jag fick chansen att träffa dig..

Minns så väl när du kom upp för rulltrappan påväg till fitnessmäsan, jag och min kompis hade stått ganska länge och väntat på att du kanske skulle komma upp en sväng mellan förbedömning och final! Att du sen tog dig tid och stannde och pratade en stund betydde mycket! Du var glad, supertrevlig och väldigt ödmjuk!

Därför är det inte svårt att kunna glädjas när sådana härliga människor som du når framgång=)

Fortsätt kämpa på och var den du är för du inspirerar väldigt många, helt klart en stor förebild inom sporten!!!!!

Kommer och hejjar på dig vid nästa tävling!


Må gott!


Skickar med en bild som jag fick äran att ta ihop med dig! "
image537

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Vill passa på att säga att det är minst lika inspirerande för mig när man får positiva kommentarer,PM och mail, TACK!!!




När jag kom till gymet igår upptäckte vi  att batteriet i kameran var dött)= därför blev det ingen kvälls uppdatering igår, nu är dock kameran laddad, så jag gör ett nytt försök att återkomma ikväll!


ha en grymt härlig dag ALLA!!!!!
///
Ederer


Vart tog våren vägen???

Vaknar, kollar ut och vd f.n ser jag??? massa snötäckta bilar )=.. Vill vakna till skön fågelsång och en varm sol som slinker in mellan persiènerna, på med kläderna i med mp3 i öronen (med rosa hörlurar) och ut på en powerwalk, någon som håller med om att det är en perfekt morgon och start på dagen!!!(?) Ja,ja det kommer väl..

Massa grejer att fixa idag, lr allt är ju iofs relativt(!) men för en byggare som har massa tider osv att passa hela dagarna kan även de små utflykterna kräva lite pusslande för att få ihop,..

Jo jag vet att det är "lyxproblem"  !!!


Mitt pusslande blev såhär alla fall, min hjärna tänker högt --- Om jag tar kesellan nu vid kl 13, väntar en timme och äter lunchen (kyckling grönt o ris) vid 14.
sen skyndar jag mig ut för att göra det jag måste fixa, då borde jag hinna vara hemma till 17. för ytterliggare kesella..
 vila 1timme sen väga träningsdrinkar och vara på gymet vid 18.15 träna 1timme, hemma 19.40, äta (kyckling grönt o ris) duscha byta om för att hinna möta Sofia som jobbar kväll ( många typer i denna stad, skulle aldrig förlåta mig själv om nått skulle hända henne, familj e alltid familj, lr hur)
Sen hem igen för kvälls kesella vid kl. 21...


Ganska hyffsat planerande för att vara en Byggare som är smartast när han är på gymet och lyfter skrot upp & ner hahahahaha =)) =))


Okey...Men stopp nr ett i dagens planerande var alltså Kesella, om jag minns rätt hehe=) , sen på med luvan och ut i ett kallt vinterlikt Stockholm )=
image535




Tar med kameran till träningen ikväll, återkommer senare!


Klä er varmt!
///
Ederer

Sjukt sugen...

På att få gå upp på linen och kriga igen är man efter en helg full av inspiration!!! 
På tal om inspiration så får jag nog tacka all helginspiration för att jag lyckades genomföra ett såpass bra pass igår, trots att lördagens sprit fortfarande var i omlopp kändes det som=))
När det gäller festandet har jag tänkt att ta en absolut sista fest för en lååååååång framtid under Valborg! För snart är det dax för nästa "tävlingsresa"!!!

Känns skönt efter en sån onyttig helg att åter komma in i vardagen igen med den tråkiga torra maten och alla drinkar som ska blandas osv...helt seriöst alltså(!) ...Jag mår bättre och känner mer energi under veckorna när jag har KOLL=))

Längtar tills det är dax att entra scenen och kriga igen!!!!!!!!!!!!!
image532




Men första stoppet som ska passeras innan tävling är ryggpasset om en timme...





JAPP JAG E LADDAD!!!!!!!!

///
Ederer


En helg i musklernas tecken=))

Har haft en riktigt lyckad helg med hotelfrukost,goda middagar, roliga tävlingar, grym fest och fått träffa många träningsvänner från hela Sverige och Norden!



TÄVLINGARNA!


Bänkade på rad 4:a =)
image516


När det gäller tävlingsbiten var för mig höjdpunkten Söndagens GP för herrarna, en helt fantastisk line med stora delar av europa eliten samlad och bl.a en fd världsmästare, sen får man absolut inte glömma två tappert kämpande svenskar iform av Pierre Chamoun och Henrik Jansson som båda tog sig till finalen i det vassa startfältet, grym prestation! extra starkt jobbat av Henrik som fick kliva upp på pallen som 3:a!
Det blev minst sagt trångt på scen när alla dessa "köttberg" skull rada upp sig image437

Tyngste man vägde in på 120,4kg, han stod rätt stadigt om man säger så=))


Klicka på bilderna för att se dem i dess riktiga storlek..









POSEDOWN!




Den slutlige vinnaren, fd världmästaren Robert Piotrkowicz från Polen..






Det som fick näst mest av min uppmärksamhet under tävlingarna var helt klart damernas Bodyfitness! med många duktiga tjejer! där två stycken stod ut mer än övriga, Kristina Dybdahl Danmark Och Camilla Öhman Sverige, båda två var grymt genomtränade med fina linjer, snygg posering och snygga dräkter!

Ettan mot tvåan - Kristina mot Camilla





Lite blandade bilder




Vinnaren!!!






LÖRDAGENS FESTANDE=))

Efter lördagens tävlingar gick jag raka vägen till hotellet för att lägga mig & vila lite innan kvällens party, hann inte mer än lägga mig innan jag fick sms --Vart är du? första groggen redan nere här=)
Det vara bara att hoppa i duschen och byta om för att sedan bege sig ut i natten..

Och vilken kväll det blev!!!!!!!!!!!!!!!!

Byggarkompisarna från Västerås hade ordnat ALLT grymt bra!!
 Vi hann med fyra olika ställen och det var ordnat med full VIP överallt,det var vip entrè, röda mattan, vip soffor, helrör och champange på alla ställen hela kvällen!
Stort tack till Västerås byggarna Martin Alexandersson och Anders Carlson med vänner för en grymt lyckad kväll!!!








I hissen tillbax på hotellet efter en grymt lyckad kväll/natt!
Längre än såhär får ni inte följa med hehe=))...





Söndagen efter tävlingarna gick vi tillsammans med vännerna från HälsaFitness och åt en god thai buffè...




Inspirerad av helgen var jag tvungen att dra en pose som avslutning på Hotelrummets toalett hahaha=))

image515



Tack alla Byggarvänner för en lyckad helg i Västerås!!!




Ikväll blir det åka av på gymet kan jag lova=))
///
Ederer





På besök!

På väg ...image430


Idag har jag varit på den södra sidan av staden, närmare bestämt i Bandhagen och Bodyfitness Gym, tränade inte utan hälsade bara på gänget där! Som vanligt när man kommer dit var det full fart och tuuuunga vikter i rullning!

Hardcore men ändå Trivsam stämmning!  ( Tavlor som pryder väggarna)
image431
Den gemenskapen de har där törs jag nog säga är unik, deras tävlings team är som en stor familj som tränar ihop och pushar varann till nya höjder, med gymets "coach" Gary Knight i spetsen.
När "byggar teamet", Djurgårdens american football team och tävlande strongmans folket är där samtidigt kan jag lova att det är tryck i lokalerna!!!!!!
image432


Malin oslak (fitness tävlande) Gary Knight (gymets tränings guru) Och Jenny ståhl (Bodybuilding tävlande, Jenny som förövrigt var riktigt stooor med en vikt på 90kg+ , se upp på damernas SM tungvikt!)
image433


Stanley kibirige (tävlande bodybuilder) körde knäböj, här med gymets ägare Isabella Wellin (tävlandes i bodybuilding & fitness)
image434
image435


Isabella har träffat alla och gjort alla häftiga resor man själv drömmer om att en dag få göra, här är hon tillsammans med Ronnie Coleman  (tyvärr så tog jag en suddig bild )= ..)
image436



Jag hann även med lite egen träning senare när jag kommit till min sida av stan igen=)) , imorgon Lördag blir det träning på Enjoy i Västerås!



Tack för en trevlig dag mina Bodyfitness vänner!
///
Ederer

Everyday thing!!

Japp så är det! det är en everydaything för mig att väga maten varje dag, matvågen är en riktigt nära vän som ställer upp och hjälper mig ha KOLL =))

...MEN...

Imorgon lämnar jag vågen hemma! Vi skulle egentligen ha åkt till Västerås och MTGP på lördag, men Sofia var sugen på hotelfrukost och självklart får hon som hon vill min lilla tjej=) , två hotell nätter är bokade och vi åker redan imorgon eftermiddag!  
Tar dock med träningskläder, kör ett rygg pass i Västerås på lördag innan mässan och tävlingarna börjar! Om någon har förslag på bra centrala gym i V-ås så skriv gärna!

På lördagkväll efter tävlingarna blir det "fitness party"!!!  Martin "kingkong" Alexandersson håller i trådarna och förfesten är lagd till mitt och Sofia`s hotelrum! Så alla ni med ett glatt humör som är festsugna är varmt välkomna till oss! Kommer bli en grymt kul kväll =)) =))


Kvällsmaten 200g strimlad kyckling filè  broccoli (och 100g ris)..
Men from Imorgon får vågen stanna hemma och vila!
image429





Jag tar med kameran till Västerås så ni som inte(?) ska dit inte missar en kul helg=)
///
Ederer

God morgon=)

Många har mailat och frågat hur mitt träningsschema ser ut...

image428


Så här kommer det!


*Måndag - Bröst fram & utsida axlar
*Tisdag- Rygg & Vader
*Onsdag- Ben fram & baksida
*Torsdag- Vader,mage & baksida axlar
*Fredag- Armar biceps & triceps
*Lördag- Prioriteringsdag för sämre muskelgrupper lr vila       
*Söndag- Vila



Kommer köra på med detta schema i ca två månader till sen är det dags för nytt upplägg, några speciella övningar har jag inte, utan försöker variera varje pass så mycket det bara går!! det enda som är sig likt från pass till pass är att jag försöker hålla ner passen till max en timme!(
kroppen är smart och ställer lätt in sig på ett visst mönster och stagnerar i utvecklingen, gäller att "lura" hjärnan vid varje pass!)



///
Ederer

Skön känsla!!!!!!!!

...Efter ett benpass, finns inte mycket i träningsväg som slår känslan i kroppen efter ett ordentligt benpass, finns nog bara EN känsla som är skönare och den är nog ärligt talat oslagbar image424

Har de senaste veckorna fått en ny favorit övning för benen, NEJ inte knäböj och inte benpress utan utfall(!) får en sjukt grym kontakt vid den övningen, benen blir sprängfyllda av blod direkt!!! tror även den är riktigt bra för att få fram separationer i lårmuskeln?! Det känns verkligen som att muskeln "delar sig"  när man är i bottenfasen av rörelsen!


Det var fler som hade bendag, Petra Lundin (som var på samma annons som  mig några inlägg ner) körde ett tufft och intensivt pass! Jag är imponerad av den fart hon orkar hålla hela passen igenom!!!!
image419

image420

image421

image422

image423



Kommer somna skönt ikväll med en härlig känsla i kroppen, tackar mina ben för detimage425
///
Ederer

Sommartid och fint väder=)

Vaknade tidigt och tog power walk nr två denna vecka, höll ungefär samma tempo som i måndags det vill säga relativt lågt tempo=) kändes lite bättre idag, inte riktigt lika flåsig med stela ben när jag rundat sjöarna!  Har tidigare gjort misstaget att efter låååånga uppehåll gå på som en galning direkt, resultatet av det har alltid blivit ont i benhinnor och korsrygg, nu lite äldre och lite klokare börjar jag sakta men säkert och stegrar, sen när dieten drar igång e förhoppningsvis benen i full fart igen=)?!..

Från morgonens promenad(!?) Eller inte=) , vädret är alla fall på väg åt rätt håll!!!

image413






Let`s do some  Legworkout!!!!!!!!!!!!!

See yaa Later
///
Ederer

Rutiner är till för att hållas=)

Innan träning vill jag ha samma upplägg varje dag, gör allt i rätt ordning osv för att komma i rätt "stämning" inför passet.. " If Always do what you always done then you will always get what you always got" ...Det ordspråket är lika sant som att jag är född i sydamerika!!!!!!! =))

Alla fall, allt gick enligt planerna tills jag kommit utanför lägenheten och skulle slå på min mp3, det sprakar till, sen är hörlurarna stendöda..VA??? ingen musik till träningen?? ..Funkar INTE att den kanske viktigaste rutinen(!) uteblir , som tur är ligger det en data affär precis runt hörnet... Gick raka vägen dit såklart!!!  --Visst har vi hörlurar! MEN tyvärr finns de bara i rosa kvar --Inget för dig va??  , rosa hörlurar lr missa en träningsrutin?? enkelt val=))

Därför glider jag numera omkring med ROSA hörlurar, "If Always do"...
image406



Tur var väl att jag trotsade den rosa färgen och kunde lyssna på musik hela vägen till gymet, för passet gick grymt bra!!!

Lyckades dra iväg 4set med tior på fullt mag i latsdragen...PB faktiskt=) (Inte för att man vinner nån tävling genom Pb:n,men ser det som en måttstock som pekar åt rätt håll träningsmässigt! )

image411


image408

image409

image410





Ser fram emot en helhelg i Västerås och MTGP i helgen, Inspiration!!!

Sov gott...Sweat dreams=)
///
Ederer

Söndag,Måndag och halva Tisdag...

Blogg torkan är över, blogg.se har bytt server men nu är man back on track igen=)


Vill ännu en gång tacka alla som följer min väg mot nya mål, alla positiva PM och kommentarer betyder mycket! Sen att det varit ca200.000 sidvisningar i min journal på Body.se är helt overkligt(?) trodde jag aldrig i min vildaste fantasi när jag startade journalen inför min första tävling -07...Fantastiskt Motiverande att kämpa ännu hårdare, tusen tack alla!!!




Söndag*

I söndags blev jag väckt av att folk gick utanför lägenheten och sjön AIK sånger, efter lite funderande kom jag på att det var allsvensk premiär på Råsunda, ett stenkast från där vi bor=) ,det gjorde inget för vilket väder det var ute!!!

Åt lite gröt sen var det givet med en långpromenad..Vi har turen att ha två stycken riktigt fina sjöar precis där vi bor med perfekta gångbanor runt!!

Kommer förmodligen lägga måååånga kardio timmar runt de sjöarna sen när det är dax! , efter ungefär halva sjön ligger det ett mysigt fik med utsikt över vattnet, stannade där för lite varmdryck!


Hade även träning den dagen, hade planerat att vara hemma i god tid för att hinna äta och vila lite innan "gymtime" med coach.. Hann knappt hem innan det ringde i mobilen ---Vart är du? ligger du och sover nu igen?? , fattade noll? -va nej jag sover inte!! ---vart är du då? träning nu ju!! . Oj oj oj då! Ederer hade visst missat att det var sommartid som gällde.. Ha ha så det tänkta passet med coach uteblev, fick åka ner lite senare och dra iväg ett pass själv! träffade en hes kompis på gymet som nyss hade kommit från AIK matchen,blev tydligen 0-0 i premiären, jag följer med när det blivit lite varmare=)...



Någon hann visst med att smygfota mig precis innan jag vaknade (!) ...

image396



Från promenaden...

image397


Fika stället...
image398


image400




Måndag*

Har from denna vecka börjat med morgon kardio måndag, onsdag och fredag, gårdagen började med en promenad på ca 1timme, kändes att  det var längesen man gick power walk, blev rejält stel i benen mot slutet, brukar alltid bli så när jag börjar igen, ge mig nån vecka så kommer det vara fart i benen igen=))

Eftermiddagen bestod av träning, la in ett extra pass för armar..
image401

image402

image403

image404

image405




Tisdag*

Dagens första projekt är att gå ut på msn och se om "musik mannen" är där, måste ha nya låtar till mp3, brukar alltid bli en liten nytändning på träningen när man laddat in lite nytt=)

Vi ses senare igen!
///
Ederer


RSS 2.0