Blogg TÄVLING NR:2 =)

Dax för TÄVLING såååå... let`s get serious   :aggresiv:   :pEftersom det precis varit SM i Bodybuilding så får frågorna handla om just SM =)

1 Vilken stad hölls SM i ?
2 Var Bodybuildingen seniorer under lördagen lr söndagen?
3 Vad heter han som slutat 2:a i sin klass 6 år i rad?
4 Vem blev årets " sm kung" med både klass & overall seger?
5 vad heter den manliga speakern under sm?  Fredrik Age, Johan Oldenmark lr Roger Zapfe?

*6, som motivering och utslagfråga - Skriv lite om dina ambitioner/mål med din träning i höst-vinter!

Vinnaren presenteras på måndag kväll! skicka svaren till venice__beach@hotmail.com .

Priserna kommer från Fitnessworld och är Proteinburkar och carbloader + schakers och annat smått o gott =) Lycka till  :smile-tb:..Lite ond hals men mina tränings relaterade planer för dagen är träning på Flex Gym med Carol och efter det formkoll på henne som vi har varje onsdag!

Tar med kameran... Ha en skön dag ALLA , ses ikväll!
///
Ederer


Kommentarer
Postat av: Chrsitoffer

hejsan, Om man verkligen vill maximera muskelökningen i armarna som exempel eftersom dom ligger efter på mej. Hur tycker du eller hur kör du?

2009-10-14 @ 22:51:48
Postat av: Ederer

Christoffer!Skulle vara lättare att svara på om jag visste hur dina armpass ser ut just nu! Lättare att ge tips på förändringar osv då!Eftersom armarna är relativt små muskler (biceps & triceps) så är det allra viktigaste att alltid sträva efter kontakt med muskeln, känslan är viktigare än flera ton med vikter, prickar man in pumpen i armarna så de blir sprängfyllda med blod har de inget val än att växa!!!!Ja har under olika perioder kört armarna 2ggr i veckan! kör dem alltid tillsammans så du har max fokus från början på just armarna! lägg dig på reps mellan 6-12 i dina övningar, tungt men med full kontroll!(bor du i sthlms området och vill komma o testa ett armpass för lite nya ideér osv är du välkommen, sånt är bara kul! )Lycka till MVH!

2009-10-15 @ 12:07:34
Postat av: Christoffer

Hejsan :) Kör rätt tung nu ca 5-6 reps. Har jätte svårt att få bra pump/muskelökning i armarna. Är stark i armarna men får ingen volym. Skulle vara jätte roligt att köra ett pass, med dock bor jag i Kalmar :/Föresten tycker jag din bloggen är jätte bra! Ger massa inspiration!

mvh

2009-10-16 @ 10:05:09
Postat av: Ullis

Snygg bild ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0