EN SAK ÄR SÄKER!!!!!!!!!!!!!!

Har inte så mycket att skriva idag, sovit knappt fyra timmar inatt, ute och gick tre timmar imorse...


Förövrigt består dagen av att orka!
Orka klä på sig,orka duscha, orka väga maten, orka träna, orka kardio, orka upp för trapporna till lägenheten...
ALLT är tufft nu, ordspråket   ""blod, svett & tårar""   kan inte bättre spegla min vardag just nu, kanske inte tårar men allt känns så mycket mer när man är låg, hungrig och har ont, tror det skulle räcka att "kalle 10år" sa att jag har en ful mössa så skulle det kännas....
Jobbigt att jag heller inte kan ställa upp så mycket som jag önskar på de jag vet har det tufft nu, men i tanken tänker jag mycket, hoppas det är värt något...

Låt under morgonkardion...





EN SAK SOM ÄR SÄKER!!!!!!!!!!!!!  är att oavsett resultatet så blir det en riktig fest kvällen 6 December i Göteborg!!!!

En bild från efterfesten under sm-08 , som ska slås big time i Göteborg =)


Här en bild från Fitnessfestivalens efterfest förra året...





Träningsdrinkarna är vägda, mp3 laddad, dax att åka till Södra sidan av stan för ett bröstpass NU...

"Bara 3timmar kardio kvar efter det"... Livet leker =)
///
Ederer

Kommentarer
Postat av: Kim

Fan kämpa på nu, du klarar detta!! :D Har sett fram emot att se dig på scenen här i min hemstad Göteborg nu i mer än ett halvår (sen jag började läsa din blogg)!! Vet att det finns många fler som också ser fram emot att se dig på scenen, och vi vet att du klarar det!!



Kämpa på nu och lycka till så ses vi i gbg snart!!

2008-11-13 @ 15:31:41
Postat av: grabben

Tänk på att folk åker över hela sverige för att se DIG den 6e december! Det måste ge en del av den motivation du är värd :) Alla tror på dig Johan!

2008-11-13 @ 19:58:46
Postat av: Konstantin

Vill bara börja med att säga att de e riktigt starkt jobbat hitills, o din blogg är alltid lika rolig att läsa. Inte många dagar kvar till Lucia nu. Kämpa på!! "You only ever grow as a human being if you're outside your comfort zone." som man säger :) . Har en fråga dock. I många inlägg kan jag se att du går o lägger dig relativt sent. Typ 11-12 snåret. Den går du upp runt 4 halv 5-tiden för din mördarcardio :D. Om jag inte missar nåt i bloggen betyder ju det att du sover runt 4-5 timmar per natt. Undrar då hur du anser att de möjligen påverkar din deffperiod?? Ser fram emot att att följa din återstående resa nedåt på badrumsvågen :P, och slutfasen inför Lucia. Ha de bra !!

2008-11-13 @ 21:33:10
URL: http://johanederer.blogg.se/
Postat av: Ederer

TACK!!!!!!!!!!!



GRYMT HÄRLIGA KOMMENTARER SOM BETYDER MYCKET!!!!

2008-11-15 @ 21:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0