Fredag..

Näst sista helgen i frihet innan dieten kommer "fängsla" mig ...Sofia åker till Norge för att starta ett "hälsoprojekt" bland företag i Oslo precis när min diet ska börja, så denna sommar kommer bli jag och närmast mig-matvågen,träningscykeln,gymet och tanken på kommande tävling!

Därför ska denna helg njutas och självklart tränas!


Armar nyss avklarade..
image677


Trevlig helg på er=)
///
Ederer

Kommentarer
Postat av: Byggarebob

Tjenare Johan!Har aldrig kommenterat i din blogg förr.Men följt den slaviskt efter repotaget om dig i Body.Kan ju bara säga att jag tycker du har en överdjävligt grym fysik är galet diciplinerad och focuserad,precis som man ska va om man vill nå dit man vill=)Sen att du verkar va en skön snubbe även utan för gymväggarna gör ju ite saken sämre.Du har blivit en riktig insperations källa för mig och säkert för många andra också.Ska blir riktigt spännande att följa dig under kommande diet=)
Har själv dietat 7 veck nu.Men kört fast lite,så tänkte höra med dig om du kunde bjussa på några heta tips som får fart på förbränningen.Skulle va guld värt!!Är seriös när det gäller träning och mat.All mat vägs,har kört på en fördelning 40-30-30 men nu dragit ner mer på kolisarna.Gymet 4 dar i veckan och ca 10 cardio pass i veckan(antar att du tycker det är lite tunt på cardio sidan=)
Mvh

2008-05-17 @ 15:02:36
Postat av: Ederer

ByggareBob=)!

Tack så hemskt mycket för att du gillar min fysik men framför allt för de fina orden om mig som person, betyder mycket att få höra, TACK!!!

Okey! Äter du samma varje dag? ett tips är ju att köra kanske 3-4 låg dagar höja en sen sänka 3-4dagar igen för att få fart på förbränningen, kroppen brukar annars ställa in sig på ett visst mönster efter ett tag)= ..även variera kardion, med kanske en dag lång walk och sen nästa lite kortare med intervaller. Har du "bråttom" är det ju riktigt bra att köra kardio även efter styrkepassen, dock en katabol effekt, men efektiv om man vill släppa fett!

Lycka till och bara fråga på om du undrar över nått!!

MVH

2008-05-17 @ 21:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0