Ny Vecka nya tag=)

Helgen har varit bra, dock går lördagen när man får äta vad man vill föööööör fort=) De senaste månaderna har BRÖD(?!) varit det viktigaste under ätardagen...Har t.o.m "dissat" Max Hamburgarmål för några goda mackor=)

I övrigt har jag tränat, beställt nya möbler och jobbat på ett nytt ställe (kul me variation) , stället tog 1500pers men det kom ca 3000 till premiärkvällen, trycket blev enormt och ett mindre kaos utbröt, som tur är kom ingen till allvarlig skada, men det var riktigt svettigt och vi i dörren fick jobba hårt för att mota bort och få ordning på alla de som ville in trots trots att stället var fullt.... hmm.... Får väl se det som lite extra kardio, brände alltid nån kalori extra=) ==)


Lördags frukost med BRÖD och massa pålägg!!! Love It =)
image212



Från Lördagens gympass
image213



Vissa behöver inte kämpa lika hårt för att fixa formen,det är klart har man vunnit SM-Overall och varit framgångsrik VM deltgare i Bodyfitness finns det tid att ägna sig åt annat!!! ... Det är ju trots allt lördag==))
image214



Söndagen ägnades åt möbelshopping all over town=) vi hittade dock det vi ville ha och Sofia blev nöjd, Så nu kan jag ägna veckan åt träning he he =) =)
image215




Ikväll åker vi igen!!!!  Bröst och axlar!!



Ha en framgångsrik vecka mina vänner!
/// Ederer

Kommentarer
Postat av: Henrik

Nu blev man ju ytterst nyfiken på vad det står på plancherna bakom dig på sista bilden :P

2008-02-11 @ 17:19:04
Postat av: Vanni

Mackor är så himla gott jue!!!!! Nu gjorde du mig riktig sugen också och det är bara TISDAG !!!!!

SES KL 17!

2008-02-12 @ 13:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0